عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش زبان‌های خارجی انگلیسی v
1 2 بعدی »
آموزشگاه های معتبر برای یادگیری زبان انگلیسی

صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آموزشگاه های معتبر برای یادگیری زبان انگلیسی
آفلاین rastin25
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
10-05-2016, 04:47 PM (آخرین تغییر در ارسال: 15-05-2016, 01:07 PM توسط eliroz. دلیل ویرایش: داشتن لینک )
سلام دوستان
من در غرب تهران هستم
کلاس های موسسه زبان ایران اروپا رو رفتم و خیلی راضی بودم...
در حال حاضر کتاب های FourCorners و Passeges تدریس میشه...
از کیفیت و فضای آموزشی خیلی راضی بودم
از استاداشون واقعا شاگرد خوب می خوان...
اینم سایتشونه اگه اطلاعات تخصصی تر خواستید..
ضمنا این آموزشگاه 2 تا شعبه در غرب تهران داره ...
نقل قول  

آفلاین shabnam.v
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

14-05-2016, 03:52 PM (آخرین تغییر در ارسال: 15-05-2016, 01:04 PM توسط eliroz. دلیل ویرایش: داشتن لینک )
(25-09-2013, 11:34 PM)mgorji نوشته: سلام دوستان
می خواستم بدونم کسی ی آموزشگاه مناسب در کرج می شناسه من رو از سر در گمی نجات بده؟ من الان جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران می رم و سطحم ui2 هست ولی خیلی از سیستم اونجا راضی نیستم. لطفا من رو راهنمایی کنید چون هر جا رو سرچ کردم فقط راجع به تهران اطلاعات وجود داشت[img]images/smilies/confused.gif[/img]!
خیلی ممنون

سلام 

یاد روزای آیلتس گرفتن خودم افتادم  Big Grin 
چهارتا 7 اونم اکادمیک Tongue 
البته مدت زیادی ازش نگذشته ولی بیشتر وقتا تو نت دنبال جای خوب بودم و پر از استرس  Sad Sad 
بعد از چند تا موسسه که سرم کلاه رفت آخر به پیشنهاد یکی از دوستام رفتم آپادانا خیابون درختی 
انصافا کارشون اصولی و ازون مهمتر صادقانه بود Shy
نقل قول  

آفلاین Nina_n
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

18-05-2016, 10:21 AM
درود دوستان
طی جستجو در رابطه با آموزشگاه های زیان و چی بهتره و کجا بهتره چی بخونیم و کجا بخونیم ( یاد مدرسان شریف افتادم Big Grin)
با اینجا آشنا شدم
میخوام از پایه هم شروع کنم نظر خودم این بود برم رسپینا تاک اونم یسری ها میگن خوبه یسری میگن خیلی بده :|
نمیدونم چه کنم Sad 
راهنمایی لطفا Rolleyes
نقل قول  

آفلاین raminz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
18-05-2016, 10:49 AM
(18-05-2016, 10:21 AM)Nina_n نوشته: درود دوستان
طی جستجو در رابطه با آموزشگاه های زیان و چی بهتره و کجا بهتره چی بخونیم و کجا بخونیم ( یاد مدرسان شریف افتادم Big Grin)
با اینجا آشنا شدم
میخوام از پایه هم شروع کنم نظر خودم این بود برم رسپینا تاک اونم یسری ها میگن خوبه یسری میگن خیلی بده :|
نمیدونم چه کنم Sad 
راهنمایی لطفا Rolleyes

سلام،

خب برای انتخاب کلاس باید عوامل مختلفی در نظر گرفته بشه مثل دوری و نزدیکی به خونه، روز و ساعت تشکیل کلاس و ...

رسپیناتاک که به نظرم خیلی خوبه، ممکنه موسسه ای از این بهتر هم باشه ولی کیفیت رسپیناتاک واقعاً خوبه. حقیقتاً من تا حالا نشنیدم کسی از اینجا بد بگه!

اگه خواستی اینجا بری و وقتت آزاده، کلاس های فشرده رو ثبت نام کن که 5 روز در هفته و روزی 5 ساعته.

موفق باشی
نقل قول  

آفلاین Nina_n
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 1
18-05-2016, 11:04 AM (آخرین تغییر در ارسال: 18-05-2016, 11:04 AM توسط Nina_n.)
(18-05-2016, 10:49 AM)raminz نوشته: سلام،

خب برای انتخاب کلاس باید عوامل مختلفی در نظر گرفته بشه مثل دوری و نزدیکی به خونه، روز و ساعت تشکیل کلاس و ...

رسپیناتاک که به نظرم خیلی خوبه، ممکنه موسسه ای از این بهتر هم باشه ولی کیفیت رسپیناتاک واقعاً خوبه. حقیقتاً من تا حالا نشنیدم کسی از اینجا بد بگه!

اگه خواستی اینجا بری و وقتت آزاده، کلاس های فشرده رو ثبت نام کن که 5 روز در هفته و روزی 5 ساعته.

موفق باشی

سلام
ممنون از پاسخگویی
دوری و نزدیکی مهم نیست نمیشه همه چیُ با هم داشت برای بدست آوردن یسری چیزا باید گذشت از یسری چیزا Smile
ولی ساعت و روز مهمه چون شاغلم مد نظرم این بود کلاس های پنج شنبه و جمعه رو برم میشه 2 روز در هفته روزی سه ساعت

نقل قول:رسپیناتاک که به نظرم خیلی خوبه، ممکنه موسسه ای از این بهتر هم باشه ولی کیفیت رسپیناتاک واقعاً خوبه. حقیقتاً من تا حالا نشنیدم کسی از اینجا بد بگه!

سرچ میزنم نظراتُ میخونم تا حدودی میگن دیگه کیفیت سابقُ نداره البته کامنتا برای 89/90 هست
توضیح شما خیلی بروز تر بود در این مورد

ممنون ام ببینم چه میکنم در آخر
نقل قول  

آفلاین mrkhas
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-07-2016, 11:01 AM (آخرین تغییر در ارسال: 07-07-2016, 11:02 AM توسط mrkhas.)
سلام دوستان
من تا چند روز پیش قصد داشتم شروع کنم برای ielts ,  سفیر تعیین سطح دادم وپیشنهاد دادن elementary فشرده شروع کنم  و ثبت نام کردم 
حالا تو این چند روز متوجه شدم برای اپلای امریکا کانادا گرفتن toefl  مهمتره و یه پوینت مثبتیه و همچنین ازموناش راححتره تقریبا برای نمره ی درحد اپلای  
حالا دوستان به نظرتون چی کار کنم بعد از اتمام سطح elementary ?
موسسه خوب واسه تافل غرب تهران هست ؟
یا اصلا  میشه تو همین موسسه تا سطح upper  بخونم بعد بقیش رو کلاسای مخصوص ازمون برم ؟
خوشحال میشم از تجربیاتتون استفاده کنم
با تشکر
نقل قول  

آفلاین keyvanm
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

07-07-2016, 11:03 AM (آخرین تغییر در ارسال: 07-07-2016, 11:05 AM توسط keyvanm.)
دوستان خوبم ازتون خواهش میکنم خواهش میکنم خواهش میکنم یه نفر که خوذش یا اطرافیانش تجربه شرکت در کلاس خصوصی زبان رو داره یه استاد خوب یا موسسه  مطمن به من معرفی کنه//من شرابطم خیلی خاصه من از شهرستان اومدم تهران با کلی هزینه  کلاس و خوابگاه و خورد و خوراک و....یه موسسه ثبت نام کردم ولی متاسفانه اون چیزی که فکر میکزدم نبود من باید تا اخر امسال بتونم ایلتس 6/5 بگیرم .من تهران جایی رو نمیشناسم که اطمینان کنم همه میگن ما خوبین و من فرصت ازمون و خطا ندارم ازتون خواهش میکنم اگه کسی اطلاع داره و از روی تجربه یه جای خوب و یه استاد خوب بهم معرفی کنه..
نقل قول  

آفلاین Smas
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-07-2016, 11:18 AM
(17-01-2015, 05:20 PM)rezamanafi نوشته: اینکه کدام آموزشگاه زبان بهتر است ارتباط زیادی به هدف شما از یادگیری زبان دارد. 
من آموزشگاه های زیادی رو تجربه کردم. معمولا بیش از آموزشگاه و استاد ، اینکه چقدر برای مطالعه زمان صرف می کنی مهمه.
و بهتره به آموزشگاهی برید که دسترسی خوبی از محل سکونت یا کار شما داشته باشه. بالاخره همیشه نمی شه همه ی برنامه ها رو تنظیم کرد.

ولی به بعضی آموزشگاه ها اصلا نرید. حتی اگر چسبیده به خونه یا محل کارتونه :
1- آموزشگاه هایی که از کتابهای من در آوردی استفاده می کنند یا مثلا جزوه ! می دن مثل "تهران آکسفورد". این آموزشگاه ها اصلا فراموش کردن که متدهای بسیار پیشرفته ای برای زبان توسط همان مراکزی که از اسمش استفاده تبلیغاتی می کنند وجود داره!! 
2- آموزشگاه هایی که قیمت های بالای بی دلیلی ارائه می کنن. مثل "تهران آکسفورد" و "سفیر وی آی پی". قیمت دوره های زبان مشخصه ، پول اضافی بی دلیل برای تبلیغات این جور موسسه ها خرج نکنین.
3- آموزشگاه های دروغ گو با تبلیغات کاذب مثل "جام زبان" ، " تهران آکسفورد" ، "کانون نوین زبان". مثلا من در تهران آکسفورد ثبت نام کردم و بعد فهمیدم اول ثبت نام بدون اینکه از من بپرسن پول 2 ترم رو از من گرفتن!!! باور می کنین!؟ همین موضوع باعث شد همه جا در مورد این کلاهبردار ها بنویسم. یا مثلا تبلیغ می کنن مدرس های نیتیو! ، آخه خودتون کمی فکر کنین طرف اسمش تو شناسنامه کوکب ه ، بعد تو آموزشگاه صداش می کنن اورا . یا اسمش نرگس ه صداش می کنن جاسمین!! بعد کلی هم ادا و اصول برای شما در می آره که همین دیروز از امریکا رسیده و فردا هم باید برگرده!!! فقط همین ! افتخار داده به شما . (یکم فکر کنید)
4- آموزشگاه هایی که بیشتر از زبان آموزی ، محل دختربازی و دورهمی شده. مثل "تهران آکسفورد" یا "سفیر وی آی پی" (البته این دومی هیچ ربطی به سفیر اصلی که معتبر هم هست نداره)
5- آموزشگاه هایی که مدیر آموزشگاه خودش بلد نیست 4تا جمله انگلیسی صحبت کنه، مثل تهران آکسفورد به مدیریت آقایی به اسم صبور. این بنده خدا رو وقتی انگلیسی صحبت می کنه باید برید ببینید. خدای من کی به اینها مجوز داده. تازه یک مسئول بسیار بی اخلاق هم برای آموزش دارند. به نام آقای اعتمادی (بهش می گن مستر تال) ، بسیار بی ادب و گستاخ و بی سواد.
6- آموزشگاه هایی که آسیاب اونها همه چیز خرد می کنه. مثلا شما سر کلاس زبان نشستید صدای ساز و آواز می آید. مثل دقیقا تهران آکسفورد. که هر شب دقیقا هم زمان با کلاس ما توی کلاس کناری صدای چه چه خیلی ناهنجار می اومد و وقتی اعتراض کردیم با آقای اعتمادی بسیار بی ادب و بی خانواده مواجه شدیم!!!!

اینکه این آموزشگاه تهران آکسفورد همه ی ویژگی های منفی رو داره واقعا جالبه. ولی خواهشا توجه کنید . من 4 ماه وقت داشتم برای اینکه ielts ام رو نیم نمره بالا ببرم و این آموزشگاه یک میلیون بی دلیل از من پول گرفت و نهایتا هم مجبور شدم با کلاس خصوصی خودم رو برسونم.

سلام منظور شما از تهران آکسفورد همین ایران آکسفورد هست؟
نقل قول  

آفلاین Smas
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-07-2016, 11:35 AM
سلام به همه کسی تا حالا تو موسسات زبان ایده‌آل و زبان ایران اروپا و زبان کرایه چیان و زبان معرفت و زبان قطب راوندی و فرهیختگان دانشگاه و ایران کانادا و جهاد دانشگاهی شرکت کرده و یا می دونه ممنون میشم بگه.
نقل قول  

آفلاین ehsan2030
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

08-07-2016, 12:55 PM
سلام
دوستان کسی
درمورده آموزشگاه ایران_کمبریج اطلاعاتی داره؟
چجور آموزشگاهی هست؟
من ثبت نام کردم اونجا!
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 بعدی »