عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش زبان‌های خارجی انگلیسی v
1 2 بعدی »
آموزشگاه های معتبر برای یادگیری زبان انگلیسی

صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 17 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آموزشگاه های معتبر برای یادگیری زبان انگلیسی
آفلاین mehdijahani
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
09-08-2015, 09:41 PM
(09-08-2015, 06:32 PM)mona نوشته: با سلام،
به نظرم بهتر است معلم خصوصي بگيريد تا به این سطح برسید ( شاید ۲۰ جلسه کافی باشه) بعد در کلاسهای تخصصی این دو آزمون شرکت کنید ، در کنارش هم نیاز هست خودتون خیلی تلاش کنید . البته اگر محدودیت زمان نداشتید پیشنهاد میکردم ترمیک برين جلو تا به این سطح برسین و سپس در کلاسهای تخصصی این دو آزمون شرکت کنید . البته اگر از لحاظ هزینه زیاد میشه ، ميتونيد با موسسه هماهنگ کنید و برای سوپروايزر توضیح بدین که ترم قبل و بعد را با هم هم نیاز کنید مثلا ترم ۳ و ۴ را با هم بخوانید ... اینطوری سریعتر و با هزینه کمتر به هدفتان ميرسين... البته اگر نتیجه خوب میخواهید باید تلاش زیادی داشته باشین... به نظرم با توجه به نتایج آزمونتون بهتره فقط روی تلاش خودتون حساب باز نکنین و از کلاس و معلم هم بهره ببرين.

موفق باشيد

خیلی ممنون دوست عزیز .
من در حال حاضر مدرس زبان خوب خودم نمیشناسم از رنج قیمت ها هم خبر ندارم . میخواستم بدونم از طریق موسسه میتونم برای مدرس خصوصی اقدام کنم ؟ تو این سایت شما اسامی مدرس های خوب زبانو اعلام میکنین؟ مدرس های زبان برای تدریس به خونه افراد که نمیرند درسته؟
نقل قول  

آفلاین mona
Honored Graduate
نقل قول

09-08-2015, 10:44 PM
(09-08-2015, 09:41 PM)mehdijahani نوشته: خیلی ممنون دوست عزیز .
من در حال حاضر مدرس زبان خوب خودم نمیشناسم از رنج قیمت ها هم خبر ندارم . میخواستم بدونم از طریق موسسه میتونم برای مدرس خصوصی اقدام کنم ؟ تو این سایت شما اسامی مدرس های خوب زبانو اعلام میکنین؟ مدرس های زبان برای تدریس به خونه افراد که نمیرند درسته؟

بله، از طریق موسسه اقدام فرماييد . حدود ۵۰ تا ۸۵ البته شاید هم کمی کمتر یا کمی بیشتر .
نقل قول  

آفلاین miladmmd
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-09-2015, 12:00 PM
سلام
من اخیرا تصمیم گرفتم برای یادگیری بهتر زبان به کانون زبان ایران شعبه بزرگسالان میدان هلال احمر تهران برم.
والا طبق تحقیقاتم به نظر موسسه خوبیه. البته شناخت زیادی ازش ندارم.
...
شنیدم میگن آریانپور شریعتی هم خوبه. خیلی گیج شدم

من تخصصم تو حوزه نرم افزارهای گرافیکی هست و میخوام از طریق زبان بهتر با خارج ارتباط برقرار کنم
در کل هدف اصلیم اول Reading , writing هست و بعد مکالمه

لطفا راهنمایی بفرمایید

آفلاین Zardoshtian
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-09-2015, 01:22 AM
سلام به همه اعضا محترم
بنده برای زمستان آتی میخام در کلاس های ترمیک تافل شرکت کنم اما بین چند تا موسسه شک دارم و نمیدونم از بین اونا کدوم رو انتخاب کنم و تا الان انتخابم روی مرکز زبان های خارجی دانشگاه نهران بود ولی مثل اینکه آفای علیمحمدی دیگه اونجا تدریس نمیکنه. سوال من اینه که آیا اونجا مثل چند سال قبل خوبه یا کیفیتش پایین اومده؟ و اگر جای بهتری میشناسید لطفا بهم معرفی کنید.مرسی
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
07-09-2015, 01:37 AM
(01-09-2015, 12:00 PM)miladmmd نوشته: سلام
من اخیرا تصمیم گرفتم برای یادگیری بهتر زبان به کانون زبان ایران شعبه بزرگسالان میدان هلال احمر تهران برم.
والا طبق تحقیقاتم به نظر موسسه خوبیه. البته شناخت زیادی ازش ندارم.
...
شنیدم میگن آریانپور شریعتی هم خوبه. خیلی گیج شدم

من تخصصم تو حوزه نرم افزارهای گرافیکی هست و میخوام از طریق زبان بهتر با خارج ارتباط برقرار کنم
در کل هدف اصلیم اول Reading , writing هست و بعد مکالمه

لطفا راهنمایی بفرمایید
کانون زبان موسسه خوبیه من شش سال کانون میرفتم در دوران تحصیل اما writing‌کار نمی کنن خیلی. اما readingو Listening کار می کنن. با مکالمه و اینها هم یادمه خیلی کاری نداشتیم. ترم هاش هم اون موقع سه ماهه بود در نتیجه کند جلو میرفت اما کتاب هاش و متدش عالیه. نسبت به موسسات دیگه که فقط وقت تلف میکنن پول میگیرن خیلی بهتره. من ندیدم کسی مثلا کیش یا جهاد دانشگاهی بره و زبانش خوب باشه ولی کانونی ها اغلب خوبه زبانشون مگر اینکه اصلا با کلاس پیش نره کسی
 اگر دوره فشرده دارن فشردش رو برید که زودتر ترمتون بالا بره. writing‌رو خودتونم میتونین کار کنین و مثلا بدین مربی کانون تصحیح کنه یا اینکه جدا یه دوره دو سه ماهه writing برید

آریانپور رو من اطلاع ندارم!

نقل قول  

آفلاین mrtmrt
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-12-2015, 03:17 PM
سلام
دوستان من تصمیم دارم کلاس زبان ایران-استرالیا رو شرکت کنم .
ممکنه لطفا اساتیدشو کامل معرفی کنید؟
نقل قول  

آفلاین mohammadgh
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

01-02-2016, 12:14 PM
سلام دوستان موسسه ایران اکسفورد بالاترازمیدان ولیعصر کوچه فرخی...چطور امپزشگاهیه؟ ممنون میشم جوابمو بدید فردا میرم برا ثبت نام و تنها شناختم ازش از رو سایتشه...و ب نظرتون ایران اکسفورد برم یا کانون زبان؟ میخوام ایلتس بگیرم در اینده
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
01-02-2016, 12:42 PM
(01-02-2016, 12:14 PM)mohammadgh نوشته: سلام دوستان موسسه ایران اکسفورد بالاترازمیدان ولیعصر کوچه فرخی...چطور امپزشگاهیه؟ ممنون میشم جوابمو بدید فردا میرم برا ثبت نام و تنها شناختم ازش از رو سایتشه...و ب نظرتون ایران اکسفورد برم یا کانون زبان؟ میخوام ایلتس بگیرم در اینده

سلام

یک توصیه کلی: اگر background کافی در زبان دارید و در مهارت خاصی ضعف مفرط ندارید، ایده عام این هست که خودتون به کمک منابع موجود (که با تحلیل های انجام شده توسط افرادی که قبلا در آزمون شرکت کرده ان، به خوبی شناخته شده هستن) کار رو پیش ببرید... و اگر در حین مطالعات حس کردید در جایی مشکلی هست که حل اون از دست خودتون برنمیاد، "در همون skill" میشه به فکر آموزشگاه بود... 

این کار دو امتیاز عمده داره:

1- هزینه بی دلیل رو exclude می کنید...
2- در آموزشگاه روی همه مهارت ها به یک اندازه بحث میشه... در حالیکه ممکن هست مهارت A برای شما کلا حل شده باشه... بنابراین زمان صرف کردن روی اون برای شما بهینه نیست... این بهینگی در مطالعه شخصی یاکلاس خصوصی حاصل میشه...

براتون آرزوی موفقیت دارم

پی نوشت: این آموزشگاه در آموزش زبان هایی مثل روسی و چینی ید طولا و البته متدولوژی مناسبی داره... ولی من به شخصه تا به حال از کارایی خاص اون برای آزمون های استاندارد انگلیسی چیزی نشنیده ام...
نقل قول  

آفلاین mohammadgh
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
01-02-2016, 01:05 PM
نه من زبانم متوسطه و نمیتونم توس مانوور بدم و چون قثدم ایلتس هست برا ۲ سال بعد میخوام سریع کلاس هارو شروع کنم... اون اموزشگاهیی که معرفی کردن دوستان تو میدان انقلاب خوبه برم یا کانون زبان.من تو صفادشت دانشجوام ک نزدیک ملارد و شهریاره
نقل قول  

آفلاین raminz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 10
01-02-2016, 11:21 PM
سلام،

بچه ها من میخوام تجربه خودمو باهاتون به اشتراک بزارم.

من تو عمرم کلاس زبان نرفته بودم تا اینکه پارسال تصمیم گرفتم تافل بدم. بنابراین دنبال یه کلاسی میگشتم که بیشتر بتونم اسپیکینگم رو قوی کنم. خیلی گشتم تا یه کلاس عمومی خوب پیدا کنم و آخرش رسیدم به موسسه رسپیناتاک (تهران). من اونجا 3 ترم کلاس فشرده رفتم (هر ترم حدود 3 هفته)، به این صورت که 5 روز در هفته (شنبه تا 4شنبه) و هر روز 5 ساعت (9 تا 2) کلاس داشتیم. اگه فرصت دارین کلاس های فشرده خیلی خوبن چون شما هر روز مجبورین 5 ساعت فقط انگلیسی بشنوین و حرف بزنین که مسلماً تأثیرگذاره. اولاً بگم که کلاً ساختار این موسسه برای آمادگی آیلتس طراحی شده ولی کاملاً برای اسپیکینگ مفیده. من تقریباً تو عمرم با کسی انگلیسی حرف نزده بودم (خونده بودما! تو دبیرستان و دانشگاه و ... ولی حرف اصلاً) ولی بعد از 3 ماه کاملاً تغییر کردم. تو این موسسه کتاب های interchange , passage تدریس میشه ولی خیلی به کتاب پایبند نیستند و بیشتر سعی میشه تو کلاس در مورد موضوعات مختلف صحبت بشه. هر روز استاد موظفه تمام غلط هایی که بچه ها در طول روز داشتن رو رو کاغذهای مخصوص بنویسه و آخر سر اون اشتباهات برای بچه ها میل میشه و بچه ها هم موظف هستن که غلط هارو تصحیح کنن و روز بعد اول جلسه اونها رو با استاد چک کنن. حرف زدن مطابق گرامر تو این موسسه فوق العاده مهمه،جوری که شما باید به سطحی برسین که بدون غلط حرف بزنین. رایتینگ هم کار میشه تو این کلاسا ولی تأکید اصلی رو اسپیکینگه. در مورد اساتیدی که داره هم میتونم بگم تا اونجایی که من دیدم (چون با همه که کلاس نداشتم!) اساتید خیلی خوبی داره. به عنوان مثال هر کسی رو برای تدریس قبول نمیکنن اونجا. یادمه سر یه کلاسی همراه استادمون یه دختری اومده بود که بعداً فهمیدیم قراره در آینده استاد بشه اونجا و اومده بود که استادمون توانایی هاشو بسنجه. راستی این دختره آیلتس 8 داشت (اسپیکینگ 8). یه روز استادمون نشست یه گوشه و دختره قرار شد بهمون درس بده. شروع کرد به حرف زدن و خیلی هم روون حرف میزد. یه تیکه بنده خدا گفت (Let's discuss about sth) و همونطور که میدونیم discuss sth درسته. از جلسه بعد دیگه دختره نیومد و استادمون گفت که ردش کرده چون در این سطح دیگه از این اشتباهات نباید وجود داشته باشه. امتحان آخر ترم هم شامل رایتینگ و اسپیکینگِ فقط که عملاً عامل تعیین کننده تو قبولی همون اسپیکینگ هست. امتحان اسپیکینگ هم دقیقاً مثل آیلتسه.
بزارید از نکات منفی اینجا هم بگم. اولاً که اصلاً شعبه نداره و شعبه اصلی هم نرسیده به میدون ونکه. دوماً اینکه کلاس دخترا و پسرا جداس. یعنی شعبه دخترا و پسرا حدود 200-300 متر با هم فاصله داره (برای بعضی ها مهمه که کلاس مختلط باشه). آخری هم اینکه امتحانای فاینالش سخته! یعنی راحت امکان داره که fail بشین. یادمه تو یه کلاسی از 16 نفر فقط 2 نفر پاس شدیم!
در کل به نظرم موسسه خیلی خوب و منظمی بود. البته من پارسال اونجا میرفتم، امیدوارم تا الان کیفیتش پایین نیومده باشه.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 17 بعدی »