عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا کلیرنس (Clearance) سفارت آمریکا آشنایی با پروسه کلیرنس آمریکا

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4
رتبه موضوع:
  • 5 رای - 3.6 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آشنایی با پروسه کلیرنس آمریکا
مهمان
Unregistered
نقل قول

18-11-2015, 12:29 PM
سلام
همسر من سیتیزن است ما از طریق ازدواج اقدام کردیم 
من مصاحبه سفارت رو هم در ابوظبی رفتم و برگه آبی رو دادند گفتن ۲ ماه بعد جواب رو میدن ولی الان بیش از ۳ ماهه هنوز وضعیت من تغییری نکرده هر روز هم دارم سایت رو چک میکنم و آخرین تاریخ تغییر وضعیت من رو زده ۲ آگست
آیا نیاز به پیگیری داره؟ اگر آره چطوری میتونم پیگیری کنم؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
18-11-2015, 12:50 PM
(18-11-2015, 12:29 PM)مهمان نوشته: سلام
همسر من سیتیزن است ما از طریق ازدواج اقدام کردیم 
من مصاحبه سفارت رو هم در ابوظبی رفتم و برگه آبی رو دادند گفتن ۲ ماه بعد جواب رو میدن ولی الان بیش از ۳ ماهه هنوز وضعیت من تغییری نکرده هر روز هم دارم سایت رو چک میکنم و آخرین تاریخ تغییر وضعیت من رو زده ۲ آگست
آیا نیاز به پیگیری داره؟ اگر آره چطوری میتونم پیگیری کنم؟

درود

اینکه گفته بشه چقدر بعد میدن نباید زیاد روش حساس باشید. مثلا به یکی میگن یه ماه بعد اماده میشه رفته یه ساله هنوز AP هستش. تنها راه شما اگر مصر هستید (که من بعید میدونم جواب خاصی بگیرید) و بهتون میگن منتظر باشید تماس با شماره زیر و اعلام درخواست بررسی وضعیت خودتون هست:
2200 2414   971 +

همچنین فرم زیر رو به دقت پر کنید
http://www.abudhabiivo.net/contactus.aspx

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Aghaye.YP
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
08-11-2016, 10:47 PM
با سلام و وقت ب خیر

دوستان این گفته که "برای تحقیقات بعد از مصاحبه تمام اکانت ها مثل فیسبوک و... میگردن (حتی از چند نفر شنیدم که چت هارو هم بررسی میکنن!)  و صلاحیت شمارو برای تحصیل تو آمریکا میسنجن درسته یا فقط برخاسته از ذهن پارانویاخیز نصحیت کنندگان این حوزس؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
08-11-2016, 11:27 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-11-2016, 11:28 PM توسط Torkan.)
(08-11-2016, 10:47 PM)Aghaye.YP نوشته: با سلام و وقت ب خیر

دوستان این گفته که "برای تحقیقات بعد از مصاحبه تمام اکانت ها مثل فیسبوک و... میگردن (حتی از چند نفر شنیدم که چت هارو هم بررسی میکنن!)  و صلاحیت شمارو برای تحصیل تو آمریکا میسنجن درسته یا فقط برخاسته از ذهن پارانویاخیز نصحیت کنندگان این حوزس؟

درود

ناشی از ذهن پارانویا خیزه کاربرا متوهم و بعضا خودمون هست که دامن میزنیم بهش! حتی اگر وقت چنین کارهایی رو داشته باشن ما با فکر کردن و ایجاد توهمات ذهنی به چه میرسیم!
به دوستان توصیه دارم کسانی که وارد کلیرنس میشن قید جستجو و پیگیری وضعیت در فرومها و پیش بینی های دارن رو بزنن برن چند صباحی دور همی با خانواده بگن بخندن و خوش باشن و فقط سایت سفارت رو چک کنن. بقیه پیش بینی ها کلی گوییها و بررسی ها و ... همش توهمه. ادم بعد گرفتن ویزا قک میکنه خواب میدیده!
یکی از دوستان میگفت یه بار ایمیل زدم به یکی بعدا دیدم استاد کارش خطریه رفتم پاک کردم ایمیل رو Rolleyes
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4