عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها آزمون‌های زبان ایران آزمون تولیمو TOLIMO

صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آزمون تولیمو TOLIMO
آفلاین fatima204
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
14-11-2015, 05:13 PM
(14-11-2015, 06:10 AM)114114114 نوشته: با سلام و خسته نباشید.من دانشجوی دکتری هستم ،هرچند که برای دفاع پایان نامه به پنجاه درصد نمره تولیمو نیاز دارم؛اما فعلا به دنبال کسب چهل و پنج درصد برای آزمون جامع هستم.خواهش می کنم برای فردی با این شرایط راهنمایی کنین که چی کار می تونه انجام بده:
1.برای فردی که زبانش واقعا ضعیفه
2.می خواد حداقل چهل و پنج درصد تولیمو رو بیاره
3.حدود یک ماه فرصت داره (البته با مطالعه روزی 8 ساعت مفید)
4.حتی الامکان منابع معرفی شده دارای نوار صوتی،تمرین و ترجمه فارسی هم باشه.
اگه هر چه سریع تر توسط مشاورین  و اساتید خبره پاسخ داده بشه یه دنیا ممنون می شم.اگه شماره تماس برای مشاوره با این افراد هم ضمیمه بشه لطف خودتون را کامل کردین.با سپاس فراوان
  جواب رو به  fh.mohammadi@yahoo.com هم می تونین بفرستین.

سلام
من ماه پیش این امتحانو دادم و به نظرم نسبتا سخت بود. امتحانیه که نیازداره به فرمتش اشنا باشید و براش خونده باشین. البته من برای این امتحان نخونده بودم و هر چی بابت تافل بلد بودم همون بود. مثلا تعداد زیادی سوال گرامر داره. لیسنینگشم از بلندگو پخش میشه.
اما دوستانم که msrt امتحان دادن میگن امتحان اسونیه و به راحتی میشه نمره مناسب گرفت.
من به جای شما اگه بودم ترجیح میدادم msrt ثبت نام کنم. چون ریسک تولیمو زیاده برای کسی که پایش ضعیف و تایم نداره. اگر احیانا پرشده من شنیدم که میشه ایمیل زد و بگین شرایطتون اضطراریه و ظرفیت براتون باز می کنن. موفق باشین
نقل قول  

آفلاین wmwmw
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-01-2016, 12:20 AM
من مرحله 102 بودم . 503 شدم با رایتینگ 4.5
تاریخ 21 آبان.
الان نزدیک دوماهه...
پس این کارنامه کاغذی کی میاد . باید تا بهمن تحویل بدم Sad Sad
نقل قول  

آفلاین alamid
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

25-07-2016, 01:22 PM
با سلام. دوستان در انتهای کتاب کیت جداولی وجود داره که با توجه به تعداد سوالات درست پاسخ داده شده در هر بخش یک امتیاز درنظر گرفته میشه و حاصل جمع این امتیازات در 10 ضرب و بر سه تقسیم میشه که نشون دهنده امتیاز کسب شده در آزمون هست. فکر میکنم رویه محاسبه نمره آزمون تولیمو هم همین باشه و بشه با استفاده از این جدول نمره رو محاسبه کرد.
نقل قول  

آفلاین Ehsan_1989
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 1
10-07-2017, 12:59 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-07-2017, 07:53 PM توسط MaMi. دلیل ویرایش: حذف اطلاعات تماس )
Hi everyone. I took the test and got 580 in total with writing 5 out of 6. In general you should not expect a standard test like TOEFL or IELTS (I mean Come On dude!! you don't even pay 1/10 of these international tests' price). Here are some insight information about the TOLIMO:
1)   Structure part is a mixture of easy to difficult multiple choice questions which could be handled if your English level is at High School range. It’s testing your knowledge and understanding of Grammar and Words. In order to ace this part you need to plan your time and learn academic words using Flash Card method. I would recommend books such as “Essential Words for TOEFL” and 504 as examples.
2)   Reading comprehension section is relatively easy, however you have to learn Elimination method, Scanning & Skimming along with words knowledge to be able to point out the answers to each questions. REMEMBER: “Answers to all questions are there in passage”
3)   Definitely the worst part of the exam is Listening section. Quality of voice coming out of speaker is a real tragedy!! In some cases I couldn’t recognize the subject they taking about and the answers were completely unfamiliar to me. DO NOT WORRY! Try to answer as many question as you hear right since you may not be the only one who has difficulty answering this Part. Listen to academic conversation which you can find in TOEFL iBT resources.

GOOD LUCK!!
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

23-03-2018, 12:40 AM (آخرین تغییر در ارسال: 23-03-2018, 12:41 AM توسط automotive.)
اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور درباره برنامه زمانی ثبت نام و برگزاری آزمون‌های تولیمو در سال 1397 است را در این لینک مشاهده کنید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
08-07-2018, 04:35 PM
اطلاعيه سازمان‌ سنجش‌ آموزش‌ كشور درباره تاريخ‌ و نحوه‌ پرينت كارت‌ صد و بيست و هشتمين دوره آزمون زبان انگليسي پيشرفته (Tolimo:E-A2018)
1397/04/17
  • نسخه چاپی
بدين‌وسيله به اطلاع کليه داوطلبان متقاضی شرکت در آزمون زبان انگلیسی پیشرفته مي‌رساند: 
1- صد و بيست و هشتمين دوره آزمون زبان انگلیسی پیشرفته، صبح روز پنجشنبه مورخ 97/04/21 در شهر تهران برگزار خواهد شد. برگ راهنما و كارت شرکت در آزمون از روز سه‌شنبه 97/04/19 بر روي پايگاه اطلاع رساني سازمان سنجش آموزش کشور به آدرس: www.sanjesh.org قرار مي‌گيرد تا داوطلبان بتوانند با وارد كردن اطلاعات خود شامل: شماره پرونده، نام و نام‌ خانوادگي، سال تولد و شماره کارت ملی نسبت به پرينت آن اقدام نمایند. بديهي است كه هر داوطلب براي شرکت در جلسه آزمون باید، علاوه بر پرينت کارت شرکت در جلسه آزمون، اصل کارت ملی يا اصل گذرنامه خود را ارائه نماید.
توضیح: چنانچه داوطلبان متقاضی شرکت در آزمون هر گونه اشکالی در کارت ورودی خود مشاهده نمودند، مي‌توانند در روز چهارشنبه مورخ 97/04/20 صبح از ساعت 8:00 تا 12:00 و بعدازظهر از ساعت 14:00 تا 18:00 با در دست داشتن کارت شناسايي معتبر و دو قطعه عکس به نماینده این سازمان مستقر در باجه رفع نقص مراجعه نموده و نسبت به اصلاح و رفع اشكال احتمالي کارت خود اقدام نمایند.
تذكر مهم: داوطلباني كه شماره پرونده و كدپيگيري ثبت نام خود را فراموش نموده‌اند، براي دريافت شماره پرونده با مراجعه به سايت سازمان سنجش و ورود به سيستم پاسخگويي اقدام نمايند و به هيچ وجه به باجه رفع نقص مراجعه ننمايند. 
2- آدرس باجه رفع نقص كارت:
- دانشکده زبان ها و ادبیات خارجی دانشگاه تهران: ‌تهران، خیابان کارگر شمالی (اميرآباد)، بعد از تقاطع جلال آل احمد، بين خيابان هاي 15 و 16
ضمناً به اطلاع مي‌رساند كه واحد اطلاعات و پاسخگويي به سوالات در این باره از این تاریخ لغایت 97/04/20 همه روزه بغیر از ایام تعطیل و در وقت اداری آماده پاسخگويي به سوالات داوطلبان است؛ لذا داوطلبان گرامی به منظور پاسخگويي به سوالات خود مي‌توانند به بخش پاسخگويي اینترنتی سايت سازمان سنجش آموزش كشور به نشاني: www.sanjesh.org مراجعه و يا با شماره تلفن 42163- 021 تماس حاصل نموده و از مراجعه حضوری خودداري نمايند.

روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
محک
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

29-07-2018, 07:04 PM
اعلام نتیجه آزمون تولیمو (دوره 128)
محک
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 11-05-2025، 11:41 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی