عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 80 81 82 83 84 85 86 87 88 ... 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی
آفلاین rmn_990
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
21-09-2016, 04:08 PM
(19-09-2016, 12:10 AM)rmn_990 نوشته: ممنون از جواب کاملی که دادی
توی قوانین آزاد کردن مدارک که می دیدم،بیشتر اشاره شده که توی اون بازه 1 ساله بعد از فارغ التحصیلی نباید کاری پیدا بشه تا بشه مدرک رو آزاد کرد و اشاره ای به سابقه کار قبل از شروع تحصیل رایگان نشده
منبع:
http://gra.araku.ac.ir/pages/general/%D9...D8%AA.html
http://www.dpu.org.ir/fa/print.asp?p=pages&ID=207
http://www.farslabour.ir/Modules/MdlNews...Mdl_ID=581
سابقه کار بنده هم قبل از شروع تحصیل رایگان بوده. قراردادی هم که داشتم آزمایشی بوده کلا که 3 ماه بیشتر هم طول نکشیده
به نظرم یکم مبهمه قانونش...چون به صورت پیش فرض حالتی رو در نظر گرفته که شخص فقط آموزش رایگان دیده باشه
و یه نکته دیگه ای هم هست اینه که من رشته کارشناسیم با کارشناسی ارشدم متفاوت بوده و یکی از لازمه های کارهایی که کاریابی باید پیدا کنه مرتبط بودن رشته ای هست که در اون تحصیل رایگان انجام شده(میشه گفت که رشته قبلیم بازار کار داشته ولی رشته جدید بازار کار نداشته! واقعا هم همین طوره !)

با این وجود و اون احتمالی که شما دادید فکر می کنم شانس آزاد کردن مدرکم از این طریق زیاد باشه
باز تماس می گیرم با مراکز کاریابی اگه نظر متفاوتی داشتن اینجا می نویسم که دوستان دیگه هم استفاده کنن

با تشکر

سلام
من با 3 تا کاریابی تماس گرفتم گفتن مشکلی نیست و از این طریق میشه آزاد کرد مدرک رو-حتی با سابقه قبلی کار(البته قبل از شروع دوره روزانه)
دوستانی که همچین شرایطی دارند مطمن باشن که درست می شه
لیست ادارات کاریابی هر شهری هم داخل سایل وزارت کار هست می تونید دانلود کنید
نقل قول  

آفلاین halazoon
**
نقل قول

01-10-2016, 01:10 PM (آخرین تغییر در ارسال: 01-10-2016, 01:14 PM توسط halazoon.)
سلام دوستان من یک سوال داشتم.
میخواستم بدونم که آیا من می تونم برای آزاد کردن کردن مدارک کارشناسی و ارشد با استفاده از قانون وزارت کار
بجای پایان خدمت سند 15 میلیونی بزارم؟ یعنی ابتدا  بجای سربازی سند بزارم بعد یه نامه از نظام وظیفه  همراه گواهی موقت مدرک تحصیلی ببرم و درخواست کار کنم.
قبول می کنن؟ همچین چیزی ممکنه؟ یا این سند گذاشتن بجای سربازی فقط برای خروج از کشور بدرد می خوره؟
با تشکر.
نقل قول  

آفلاین sb_urmia
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
01-10-2016, 05:59 PM
(01-10-2016, 01:10 PM)halazoon نوشته: سلام دوستان من یک سوال داشتم.
میخواستم بدونم که آیا من می تونم برای آزاد کردن کردن مدارک کارشناسی و ارشد با استفاده از قانون وزارت کار
بجای پایان خدمت سند 15 میلیونی بزارم؟ یعنی ابتدا  بجای سربازی سند بزارم بعد یه نامه از نظام وظیفه  همراه گواهی موقت مدرک تحصیلی ببرم و درخواست کار کنم.
قبول می کنن؟ همچین چیزی ممکنه؟ یا این سند گذاشتن بجای سربازی فقط برای خروج از کشور بدرد می خوره؟
با تشکر.

سلام

شما زمانی سند میذاری که معافیت تحصیلی رو داشته باشی معافیت رو هم بعد از قبولی در دانشگاه و مدارک مربوطه بهتون میدن. پس فکر نکنم این ضمانت رو همین طوری قبول کنند چون اون وقت همه میومدن و سند میذاشتن و میرفتن دنبال کار.
نقل قول  

آفلاین grayjasmine
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

09-10-2016, 12:31 PM
سلام
اگه دانشجوی ارشد شبانه باشم بازم مشغول به کار محسوب میشم یا فقط در صورتی که دانشجوی روزانه ارشد باشم، بیکار حساب میشم؟
نقل قول  

آفلاین tahura
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-11-2016, 10:42 AM
سلام دوستان
من مدرک کارشناسیم روزانه بوده و میخام آزادش کنم. مدرک ارشدم پردیس هست و نیاز به آزاد کردن نداره. ولی تازه از ارشد فارغ التحصیل شدم. برای آزاد کردن مدرک کارشناسیم باید یه سال از فارغ التحصیلی ارشدم هم بگذره یا الان میتونم برم کاریابی ثبت نام کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
10-11-2016, 10:50 AM
(10-11-2016, 10:42 AM)tahura نوشته: سلام دوستان
من مدرک کارشناسیم روزانه بوده و میخام آزادش کنم. مدرک ارشدم پردیس هست و نیاز به آزاد کردن نداره. ولی تازه از ارشد فارغ التحصیل شدم. برای آزاد کردن مدرک کارشناسیم باید یه سال از فارغ التحصیلی ارشدم هم بگذره یا الان میتونم برم کاریابی ثبت نام کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.

همین الان می تونید تشریف ببرید...
نقل قول  

آفلاین pegyyy
**
نقل قول

15-12-2016, 11:34 PM
سلام. آیا کسی از فارغ التحصیل های دانشگاه صنعت نفت  هست که تجربه آزاد کردن تعهد خدمت رو داشته باشه؟ ظاهرا علاوه بر تعهد به وزارت نفت، تعهد به وزارت علوم هم باید پرداخته بشه. سوال بنده این که خب دانشگاه که تا زمان پرداخت تعهد به صنعت نفت، دانشنامه موقت رو نمیده، و از طرفی نمیشه برای کاریابی وزارت علوم اقدام کرد. ممنون میشم اگه کسی تجربه داره در این باره راهنمایی کنه.
سوال دیگه اینکه اگر کسی در حال تحصیل دکتری باشه، ولی دانشنامه موقت رو به محل تحصیل دکتری تحویل نداده باشه و فقط استعلام گرفته باشند، در صورت اقدام برای آزاد سازی مدارک از طریق عدم کاریابی، متوجه میشن که الان در حال تحصیل هست یا خیر؟
نقل قول  

آفلاین omidsyt
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

03-01-2017, 11:31 PM
سلام
در مورد آزاد کردن مدرک سوال داشتم.
کسی هست جواب بده؟
نقل قول  

آفلاین omidsyt
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

03-01-2017, 11:39 PM (آخرین تغییر در ارسال: 03-01-2017, 11:51 PM توسط omidsyt.)
آیا بعد از گرفتن نامه اداره کار و دادن اون به دانشگاه، آیا سابقه ی بیمه توسط دانشگاه یا ارگان دیگری برای آزاد کردن دانشنامه دوباره چک می شود؟
مثلا کسی که بعد گرفتن نامه اداره کار بیمه اش حایی رد شده کجا ممکن است به مشکل بر بخوره.
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
04-01-2017, 12:12 AM
(03-01-2017, 11:39 PM)omidsyt نوشته: آیا بعد از گرفتن نامه اداره کار و دادن اون به دانشگاه، آیا سابقه ی بیمه توسط دانشگاه یا ارگان دیگری برای آزاد کردن دانشنامه دوباره چک می شود؟
مثلا کسی که بعد گرفتن نامه اداره کار بیمه اش حایی رد شده کجا ممکن است به مشکل بر بخوره.

خیر...

اگر نامه خطاب به دانشگاه رو از اداره کار بگیرید دیگه بررسی در زمینه بیمه انجام نخواهد شد...
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 80 81 82 83 84 85 86 87 88 ... 109 بعدی »