18-06-2014, 03:40 PM
(04-11-2013, 01:01 AM)'butterfly' نوشته: اگه شما هم مثل من می خواهید دایره لغات انگلیسیتون افزایش بدید و در ضمن اهل وب گردی هم هستید و در حین وب گردی خیلی به لغات جدید برمیخورید و در ضمن حوصله استفاده همزمان از دیکشنری رو هم ندارید بهتون پیشنهاد میدم که حتما از سایت زیر بازدید کنید. فقط کافیه که سایت رو bookmark کنید اینجوری هر وقت تو یه سایت انگلیسی بودید تنها کافیه که رو گزینه Run ProfessorWord از نوار bookmark کلیک کنید. اینطوری اپلیکیشن سایت فعال میشه و در وهله اول تمام کلمات مورد نیاز برای SAT رو براتون با رنگ زرد هایلایت می کنه. بعد رو هر لغتی که میخواهید معنیشُ بدونید چند لحظه مکث می کنید و معنی لغت براتون ظاهر میشه. همچنین با ثبت نام در سایت این امکان رو خواهید داشت که لغات جدید رو به صورت یک لیست دخیره کنید.
من که نتونستم تو سایت ثبت نام کنم؟؟؟
زده coming soon فیلمش رو هم دیدم بازم میگه this feature is coming soon
حالا نمیدونم فیلمش قدیمیه یا نه؟؟؟
زده coming soon فیلمش رو هم دیدم بازم میگه this feature is coming soon
حالا نمیدونم فیلمش قدیمیه یا نه؟؟؟
(06-11-2013, 08:26 PM)'butterfly' نوشته: یک وب سایت عالی دیگه برای تقویت مهارت خواندن و افزایش دایره لغات:
کافیست یک حساب کاربری درست کرده و به 40 سوال لغت پاسخ دهید. بدین ترتیب با توجه به سطح زبان شما به مقالات و اخبار جدید جهان همراه با تعدادی تمرین برای تثبیت لغات جدید متن دسترسی خواهید داشت.
این سایت که انگلیسی نبود؟؟؟؟؟!!!!!!