رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مدارک لازم برای ویزای اسپانیا
01-02-2011, 02:59 PM (آخرین ویرایش در 02-02-2011 07:05 PM توسط Cortex.)
ارسال: #1
مدارک لازم برای ویزای اسپانیا
در این تاپیک به مسایل مربوط به مدارک لازم برای ویزای تحصیلی در کشور اسپانیا پرداخته خواهد شد.

کسی که دروغ بدخواهان را می پذیرد احمق است نه دشمن
کسی که از روی بدخواهی دروغ می گوید دشمن است نه احمق
و کسی که شهامت گفتن حرفش را رودررو ندارد دشمنی احمق است

جنگ، صلح است. آزادی، بردگی است. نادانی، توانايی است
25-06-2012, 11:59 PM
ارسال: #2
RE: مدارک لازم برای ویزای اسپانیا


دروود .
مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای تحصیلی در کشور اسپانیا:


1- نامه پذیرش از داشگاه (پرینت ایمیل یا اصل نامه)
2- دانشنامه و ریز نمرات (ترجمه شده به اسپانیایولی)
3- SOP , CV (به زبان انگلیسی )
4 - برنامه تحصیلی (شرح دروس و یا پروپوزال دوره پذیرفته شده)
5 - مدرک دال بر رزرو محل اقامت موقت یا دایم (هتل، خوابگاه،...)
6 - گواهی پزشکی و عدم سوئ پیشینه (ترجمه به اسپانیولی و تایید شده توسط سفارت)
7 - گواهی توانایی مالی (پرینت موجودی و گردش حساب به انگلیسی یا ترجمه شده فارسی آن) مبلغ این گواهی باید نشاندهنده تامین مبلغ تحصیل و اقامت شما باشه
8 - فرم پر شده درخواست ویزا. دوستان دقت کنید حتی الامکان کلیه موارد خوانا و با حروف بزرگ باشن.
9 - 2 عکس جهت نصب روی فرم و تحویل
10 - کپی تمام صفحات پاسپورت (حتی خالی) و پاسپورتهای قبلی

با سپاس

" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
27-06-2012, 01:10 AM
ارسال: #3
RE: مدارک لازم برای ویزای اسپانیا
ببخشید برنامه تحصیلی رو از کجا باید بگیرم. من برای دکتری پذیرش گرفتم ولی استادم گفته بیا اینجا تا ببینمیم باید رو چی کار کنی. یعنی الان پروپوزال ندارم. چی کار کنم؟
27-06-2012, 02:07 AM
ارسال: #4
RE: مدارک لازم برای ویزای اسپانیا
(27-06-2012 01:10 AM)kavehahmadi نوشته:  ببخشید برنامه تحصیلی رو از کجا باید بگیرم. من برای دکتری پذیرش گرفتم ولی استادم گفته بیا اینجا تا ببینمیم باید رو چی کار کنی. یعنی الان پروپوزال ندارم. چی کار کنم؟
شما بهتره از دروسی که در مقطع قبلی گذروندید با تعداد ساعت و واحد های پیش نیار و به همراه مختصری توضیح ارائه نماید من خودم اینکار رو انجام دادم. البته چون شما برای دکتری اقدام می کنید بهتره باز هم سوال بفرمایید که به مشکل بر نخورید.

" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
10-01-2014, 03:58 PM
ارسال: #5
RE: مدارک لازم برای ویزای اسپانیا
سلام
من وقت گرفتم برای سه هفته آینده. باید یک سری مدارک ببرم.
مدرک فوق لیسانس من هنوز آزاد نشده، میتونم با مدرک موقتم برم؟
روی دیوار دیدم نوشته مدرک زبان هم لازمه!!!یادم رفت بپرسم چرا!!!حالا واقعا باید مدرک زبان ببرم و تحویل بدم؟
مدارکم باید همه به تائید سفارت برسن، نمیدونین چه روزی انجام میدن، روی دیوار نوشته بود دوشنبه ها ساعت 14 ولی تلفن منشی میگه فقط سه شنبه ها،
از طرف دیگه، برای تحویل مدارک در سه هفته دیگه، باید حتما این مدارک به تائید سفارت برسن، یا این کار برای زمانیه که با صدور ویزا موافقت شده؟
راستی نوشته بود باید CV و SOP هم ببریم. درسته؟
ممنونم
11-01-2014, 12:39 PM (آخرین ویرایش در 11-01-2014 12:40 PM توسط Mr-Voltage.)
ارسال: #6
RE: مدارک لازم برای ویزای اسپانیا
(10-01-2014 03:58 PM)'mina.emami' نوشته:  سلام
من وقت گرفتم برای سه هفته آینده. باید یک سری مدارک ببرم.
مدرک فوق لیسانس من هنوز آزاد نشده، میتونم با مدرک موقتم برم؟
روی دیوار دیدم نوشته مدرک زبان هم لازمه!!!یادم رفت بپرسم چرا!!!حالا واقعا باید مدرک زبان ببرم و تحویل بدم؟
مدارکم باید همه به تائید سفارت برسن، نمیدونین چه روزی انجام میدن، روی دیوار نوشته بود دوشنبه ها ساعت 14 ولی تلفن منشی میگه فقط سه شنبه ها،
از طرف دیگه، برای تحویل مدارک در سه هفته دیگه، باید حتما این مدارک به تائید سفارت برسن، یا این کار برای زمانیه که با صدور ویزا موافقت شده؟
راستی نوشته بود باید CV و SOP هم ببریم. درسته؟
ممنونم

 
تایید مدارک فقط روزهای سه شنبه ها از ساعت 7.5 تا 11 صبح
مدارک باید به تایید سفارت برسه، بله مدارک زبان هم جدیداً به لیست مدارک اضافه شده است اما شرایط خاصی برای نمره مشخص نشده است. بله باید sop , cv هم داشته باشیتمپلیت های زیادی از sop در اینترنت هست می توانید از آنها کمک بگیرید ولی بطور کل :
- معرفی خود
- معرفی پیشرفت های تحصیلی و کاری
- پروژه های کاری تحصیلی 
- انگیزه و برنامه شما از انتخاب این رشته و ذکر دلایلی جهت توجیه و ارتباط دادن آن با رشته تحصیلی خود و حتی شغل شما.
 
 

" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
11-01-2014, 05:04 PM
ارسال: #7
RE: مدارک لازم برای ویزای اسپانیا
من يك شركت اعزام دانشجو مراجعه کردم گفتند حداقل باید 50 میلیون تومان 2 ماه در حساب بانکی داشته باشی آیا این صحت دارد؟ و اگر این مبلغ را نداشتیم با سند ملکی نمیتوان اقدام کرد؟ و آیا این برای کشورهای اروپایی دیگر نیز همین طور است؟
12-01-2014, 07:46 PM
ارسال: #8
RE: مدارک لازم برای ویزای اسپانیا
(11-01-2014 05:04 PM)'baran' نوشته:  من يك شركت اعزام دانشجو مراجعه کردم گفتند حداقل باید 50 میلیون تومان 2 ماه در حساب بانکی داشته باشی آیا این صحت دارد؟ و اگر این مبلغ را نداشتیم با سند ملکی نمیتوان اقدام کرد؟ و آیا این برای کشورهای اروپایی دیگر نیز همین طور است؟

 
بله اگر مبلغ بالاتر هم باشه شانس گرفتن ویزای دانشجویی بیشتر میشه. سند ملکی برای روادید دانشجویی جواب نمیده! شرایط بسیاری از کشورهای اروپایی به همین صورته. 

" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
04-03-2014, 07:32 PM
ارسال: #9
RE: مدارک لازم برای ویزای اسپانیا
سلام ...من پذیرش از دانشگاه بارسلون دارم اما نگفته بودن واسه ویزا مدرک زبان می خوان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
09-03-2014, 07:32 PM
ارسال: #10
RE: مدارک لازم برای ویزای اسپانیا
(04-03-2014 07:32 PM)'marjan.blue' نوشته:  سلام ...من پذیرش از دانشگاه بارسلون دارم اما نگفته بودن واسه ویزا مدرک زبان می خوان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

 
مدرک زبان جزو مدارک اصلی نیست اما برای مرحله مراجعه تایید مدرک همراهت داشته باشی. چون افیسر ازت میخوادش. جزو مدارکی است که حداقل 1 سالی هست که اضافه شده است.

" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "


موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  اخذ هزینه از دانشجویان برای امور سفارت اسپانیا Mr-Voltage 2 759 17-11-2014 09:28 PM
آخرین ارسال: Mr-Voltage
  گواهی تمکن مالی Bank Statement برای ویزای اسپانیا Faraz 4 856 13-11-2014 08:16 AM
آخرین ارسال: Mr-Voltage
  FAQ پرسشهای متداول برای اخذ پذیرش و سایر موارد در اسپانیا Mr-Voltage 0 1,153 02-07-2012 01:13 PM
آخرین ارسال: Mr-Voltage
  مدارک زبان لازم برای پذیرش از اسپانیا Mr-Voltage 0 840 01-07-2012 02:16 PM
آخرین ارسال: Mr-Voltage

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان