(19-07-2013, 09:40 AM)'Honeyeh' نوشته: ممنون SimonFrom-A.A گرامی، بخاطر توجه و توضیح تون؛
شما درست می گید، فقط یه سوال برام می مونه، اونم اینکه اسم کتاب ETS دقیقاً چیه؟[img]images/smilies/blush.gif[/img]تاحالا سراغش نرفتم!!
سوال پرسیدن زیادمو بذارید به حساب کم تجربگی! اصلاً بی تجربگی!
خواهش ميكنم. اينجا براي سوال پرسيدنه ديگه. [img]images/smilies/shy.gif[/img]
The Official Guide to the GRE ( revised General Test)
من كتابخونه ي اينجا رو چك نكردم. احتمالا باشه براي دانلود. اگرم نبود به من خبر بديد. اين كتاب از نظر من اهميت زيادي داره. شما رو كامل با سمت و سوي آزمون آشنا ميكنه. قسمت رياضيش ممكنه در قسمت آمار كمي به نظر پيچيده بياد اما دانستنش خالي از لطف نيست. كتاب تاكيد شده اييه به هر حال.
شادزي
من چك كردم در كتابخانه موجوده. در بخش GRE GENERAL تبش رو كه باز كنيد يك سري منابع هستند كه اونها هم خيلي خوبه اگر وقت كنيد. اما اين كتاب آخرين منبعه در اون ليست.والبته مهمتر از همه ي اونهاست.
شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img]
The Official Guide to the GRE ( revised General Test)
من كتابخونه ي اينجا رو چك نكردم. احتمالا باشه براي دانلود. اگرم نبود به من خبر بديد. اين كتاب از نظر من اهميت زيادي داره. شما رو كامل با سمت و سوي آزمون آشنا ميكنه. قسمت رياضيش ممكنه در قسمت آمار كمي به نظر پيچيده بياد اما دانستنش خالي از لطف نيست. كتاب تاكيد شده اييه به هر حال.
شادزي
من چك كردم در كتابخانه موجوده. در بخش GRE GENERAL تبش رو كه باز كنيد يك سري منابع هستند كه اونها هم خيلي خوبه اگر وقت كنيد. اما اين كتاب آخرين منبعه در اون ليست.والبته مهمتر از همه ي اونهاست.
شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull