عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی اتریش تحصیل در اتریش پذیرش از اتریش در مقطع PhD

صفحه‌ها (11): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 11 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پذیرش از اتریش در مقطع PhD
آفلاین artin1
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
16-10-2013, 11:17 AM
خیلی ممنون از جوابتون. در ایمیلی از دانشگاه گراتز راجع به مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام در اون دانشگاه سئوال کردم که در بخشی از ایمیلشون جمله زیر رو نوشته بودند و این موضوع خیلی منو نگران کرد.
[size=10.0pt]Thank you very much for your interest in studying at University of Graz. [/size]
[size=10.0pt]On the following website you can find detailed information of our application procedure as well as what documents will be needed and the application form:[/size][size=10.0pt] [/size]
[size=10.0pt]Please note that currently no documents from the Iranian Islamic Azad University will be accepted. [/size]
[size=10.0pt]This decision is based on the recommendation of the Austrian Federal Ministry of Science and Research which is currently surveying the Islamic Azad University. [/size]
[size=10.0pt]Till the final decision of the Austrian Ministry, no application with documents from Islamic Azad University will be processed.[/size]
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
16-10-2013, 12:22 PM
(16-10-2013, 11:17 AM)'artin1' نوشته: خیلی ممنون از جوابتون. در ایمیلی از دانشگاه گراتز راجع به مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام در اون دانشگاه سئوال کردم که در بخشی از ایمیلشون جمله زیر رو نوشته بودند و این موضوع خیلی منو نگران کرد.
[size=10.0pt]Thank you very much for your interest in studying at University of Graz. [/size]
[size=10.0pt]On the following website you can find detailed information of our application procedure as well as what documents will be needed and the application form:[/size][size=10.0pt] [/size]
[size=10.0pt]Please note that currently no documents from the Iranian Islamic Azad University will be accepted. [/size]
[size=10.0pt]This decision is based on the recommendation of the Austrian Federal Ministry of Science and Research which is currently surveying the Islamic Azad University. [/size]
[size=10.0pt]Till the final decision of the Austrian Ministry, no application with documents from Islamic Azad University will be processed.[/size]

والا من تا اونجا که میدونم همین قضیه ای بود که در بالا اشاره کردم. مگر اینکه این قانون تصویب شده جدید وزارت علوم اتریش باشه. که بهتره بپرسید این قانون از چه تاریخی داشته  اعمال میشده؟!! 
من همین الان با یکی از دوستان صحبت میکردم و میگفت 
اخباری که اخیرن به گوش میرسه اینه که مدرک دانشگاه آزاد رو اترش قبول نمیکنه ! حداقل TU و UW اینجوری هست ! یعنی درصد قبولی 0 نیست ولی خیلی پایینه متاسفانه!
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

16-10-2013, 06:31 PM (آخرین تغییر در ارسال: 16-10-2013, 06:32 PM توسط Andre.)
(16-10-2013, 11:17 AM)'artin1' نوشته: Currently no documents from the Iranian Islamic Azad University will be accepted.
decision is based on the recommendation of the Austrian Federal Ministry of Science and Research which is currently surveying the Islamic Azad University.

Till the final decision of the Austrian Ministry, no application with documents from Islamic Azad University will be processed.]

اولین باره که همچین جمله ای رو از دانشگاهی خارجی می شنویم. در دانشگاهای داخلی، دکتری بدون کنکور (استعداد درخشان) این مسأله وجود داره، اما واقعاً این یکی جدیده.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

16-10-2013, 10:13 PM
(16-10-2013, 11:17 AM)'artin1' نوشته: خیلی ممنون از جوابتون. در ایمیلی از دانشگاه گراتز راجع به مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام در اون دانشگاه سئوال کردم که در بخشی از ایمیلشون جمله زیر رو نوشته بودند و این موضوع خیلی منو نگران کرد.

خیلی عجیبه!!
منم تا حالا همچین چیزی نشنیده بودم!!
یکم آمار باید بگیرم ببینم تا چه حدی درسته...
واقعا جای تاسف داره..   
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین artin1
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-10-2013, 11:05 PM
از دوستان عزیزی که در این مورد اطلاعاتی دارند خیلی ممنون می شم اگه مطرح کنند
نقل قول  

آفلاین mgorji
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

05-06-2014, 10:37 PM
(16-10-2013, 10:40 AM)'Mr-Voltage' نوشته:
جدیداً نبوده دوست عزیز،
از خیلی وقت بوده شما باید از دبیرخانه دانشگاه یک نامه گواهی اشتغال به تحصیل یا از سازمان مرکزی یک برگه عدم مشکل برای تحصیل در مقاطع بالا تنها برای تحصیل از اتریش بگیرید. در این صورت مشکل ساز نخواهد بود خیلی از دوستان انجام دادن و الان اونجا مشغول به تحصیل هستن.

دوست گرامی ممنون از پاسختون. من جدیدا با چند تا از موسساتی که ادعا می کنند پذیرش می گیرند تماس داشتم (البته فقط برای کسب اطلاع) به محض اینکه می گفتم مدرکم از دانشگاه غیر انتفاعی هست یا کلا می گفتن اخذ پذیرش امکان پذیر نیست یا ادعا می کردند که احتمال ناموفق بودنش خیلی زیاد هست. آیا این اظهارات درست هست؟ واقعا هر چه قدر هم که جنبه های دیگه رزومه یک فرد چشمگیر باشه فقط به خاطر این موضوع درخواستش رد میشه؟ ممنون از راهنمایی شما
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
06-06-2014, 06:51 AM
(05-06-2014, 10:37 PM)'mgorji' نوشته:
دوست گرامی ممنون از پاسختون. من جدیدا با چند تا از موسساتی که ادعا می کنند پذیرش می گیرند تماس داشتم (البته فقط برای کسب اطلاع) به محض اینکه می گفتم مدرکم از دانشگاه غیر انتفاعی هست یا کلا می گفتن اخذ پذیرش امکان پذیر نیست یا ادعا می کردند که احتمال ناموفق بودنش خیلی زیاد هست. آیا این اظهارات درست هست؟ واقعا هر چه قدر هم که جنبه های دیگه رزومه یک فرد چشمگیر باشه فقط به خاطر این موضوع درخواستش رد میشه؟ ممنون از راهنمایی شما

بله متاسفانه، اخرین بیشتر دانشگاههای اتریش روی دانشگاههای غیرانتفاعی و پیام نور  و مخصوصاً دانشگاه ازاد گیر شدند اما باز هم پیگیر باش. متاسفانه به معدل و سطح بالای کارهای پژوهشی شما نگاه نمیکنن در ابتدا فقط مدرک و سازمان صادر کننده مدرک شما زیر ذرهبین خواهد بود.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین shooshia
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

06-06-2014, 09:44 AM
دوستان...کسی در مورد Johannes Kepler University و شهر لینز که در اون هست اطلاعاتی داره؟ از همه لحاظ: موقعیت، سطح آموزشی، سختگیری... برای دکترا؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
06-06-2014, 10:04 AM
(06-06-2014, 09:44 AM)'shooshia' نوشته: دوستان...کسی در مورد Johannes Kepler University و شهر لینز که در اون هست اطلاعاتی داره؟ از همه لحاظ: موقعیت، سطح آموزشی، سختگیری... برای دکترا؟

دروود بر شما.
دانشگاه کپلر یکی از دانشگاههای خوب کشور اتریش در بخشهای مدیریت و حقوق و علوم پایه و مهندسی به شما میره. این دانشگاه خیلی به نسبت دانشگاههای وین و گراتز در جایگاه اموزشی بالایی نیست اما به طبع بعد از این 2 دانشگاه در اتریش قرار داره اما از رنک جهانی اش خبری نیست!
شهر لینتس هم سومین شهر بزرگ اتریشه که در شمال این کشور قرار داره و با جمعیت 200 هزار نفری هست که برخی از صنایع اتریش هم در این شهر کارخانه دارن. ضمناً این دانشگاه برای مقطع دکتری خیلی محدود رشته ارائه میده. از اینجا کل دوره و رشته دکتری ملاحظه کنید.
ازاد اندیش باشی
نقل قول  

آفلاین Yamon
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

12-06-2014, 07:14 PM
با سلام
من اخیرا نامه پذیرش استاد را در مقطع دکترا دانشگاه صنعتی وین دریافت کردم، با پست برایم فرستاد.
در ضمن من دانشجو دانشگاه آزاد بودم در مقطع کارشناسی ارشد مهندسی معماری سیستم های کامپیوتری، پذیرش دکترا برق گرفتم، منظور از پذیرش همان نامه استاد است.
می خواستم بدونم شانس پذیرش من از دانشگاه صنعتی وین چقدر است؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (11): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 11 بعدی »