15-11-2015, 12:15 PM
(13-11-2015, 08:10 PM)esmagoli نوشته: سلام
من برادرم داره با یه دختر امریکایی ازدواج میکنه.که وضع مالی خیلی خوبی داره.من 25 سالمه متاهل هستم و خدمت رفتم.اما کارت پایان خدمتم تا 3 ماهه دیگه اماده نمیشه.میخوام برادرم که میره من و خانمم پشت سرش با دعوت نامه اونا بصورت توریستی بریم.به نامم ملک و زمین دارم.پول هم میتونم تو حسابم بگدارم.تاحالا هم از ایران خارج نشدم.
1-به نظر شما شانس من و خانمم واسه گرفتن ویزای توریستی چقدره؟
2-اگه اقدام کنم تو سفارت ازم کارت پایان خدمت بخواهند چون کارتم حاضر نیست میتونم بگم دانشجو هستم با وثیقه اومدم؟چی بگم؟
3- بهونه واسهرفتنم اینه که پدرم فوت کرده مادرم مریضه برادرم هم کسی رو نداره جز ما از من خواست که به عنوان برادرش به همراه خانمم بریم جشن عروسیش.
4-به نظر شما ما چه جوری اقدام کنیم؟
۱. به نظر من شانس گرفتن ویزای همراه با همسرتون خیلی پایینه. ممکنه که خیلی خوششانس باشید و بتونید ویزا بگیرید، ولی معمولا افراد با سن و سال شما، به خصوص همراه با همسر، نمیتونند ویزا بگیرند.
۲. به نظرم در این مورد اطلاعات اشتباه ندید. خیلی اوقات سوالهای دیگه میپرسند و مشخض میشه که اطلاعات غلط داده بودید. اگر نامهای چیزی میتونید ببرید که نشون بده کارت شما بعدا آماده میشه همراه ببرید.
منظور شما از سوال آخر چیه؟
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.