درود به شما!
نميدونم رزومه من تا چه حد قابل قبوله؛ و چه نقاط ضعف و قوتي دارم؛ پيشاپيش از راهنمايي و توجه شما سپاسگزارم!
كارشناسي مديريت بازرگاني –دانشگاه مازندران – 13/47
كارشناسي ارشد مديريت بازرگاني-مالي– آزاد واحد بابل– 17/03
تافل و آيلتس ندارم.
جيآراي هم ندارم.
4 مقاله ISI بدون ايمپكت، 3 مقاله ISI در دست داوري (روند انتشار مقالات ISI در ژورنالها ادامه داره، البته ازين به بعد فقط ژورنالهاي ايمپكتدار!) 2 مقاله ژورنالهاي علمي-پژوهشي داخلي (اينجا هم هنوز مقالات دست داوري و چاپ دارم).
11 مقاله در كنفرانسهاي بينالمللي (9 مقاله در كنفرانسهاي بينالمللي داخلي تهران، شيراز، رشت و قم) 2 مقاله در كنفرانس بينالمللي دانشگاه شججين لهستان و 2 مقاله هم تا مدتي بعد در دانشگاه سيسيل ايتاليا.
درخواست براي مديريت بازاريابي، دكترا .
اولويت اول اروپا (ترجيحا آلمان، هلند، كشورهاي اسكانديناوي) اولويت بعدي امريكا.
داراي 12 سال سابقة كار (8 سال فعاليت بانكي، 4 سال فعاليت مطبوعاتي).
به نرمافزارهاي آماري مثل SPSS و Lisrel هم تسلط دارم.
نيازمند فاند كامل هستم.
نميدونم رزومه من تا چه حد قابل قبوله؛ و چه نقاط ضعف و قوتي دارم؛ پيشاپيش از راهنمايي و توجه شما سپاسگزارم!
كارشناسي مديريت بازرگاني –دانشگاه مازندران – 13/47
كارشناسي ارشد مديريت بازرگاني-مالي– آزاد واحد بابل– 17/03
تافل و آيلتس ندارم.
جيآراي هم ندارم.
4 مقاله ISI بدون ايمپكت، 3 مقاله ISI در دست داوري (روند انتشار مقالات ISI در ژورنالها ادامه داره، البته ازين به بعد فقط ژورنالهاي ايمپكتدار!) 2 مقاله ژورنالهاي علمي-پژوهشي داخلي (اينجا هم هنوز مقالات دست داوري و چاپ دارم).
11 مقاله در كنفرانسهاي بينالمللي (9 مقاله در كنفرانسهاي بينالمللي داخلي تهران، شيراز، رشت و قم) 2 مقاله در كنفرانس بينالمللي دانشگاه شججين لهستان و 2 مقاله هم تا مدتي بعد در دانشگاه سيسيل ايتاليا.
درخواست براي مديريت بازاريابي، دكترا .
اولويت اول اروپا (ترجيحا آلمان، هلند، كشورهاي اسكانديناوي) اولويت بعدي امريكا.
داراي 12 سال سابقة كار (8 سال فعاليت بانكي، 4 سال فعاليت مطبوعاتي).
به نرمافزارهاي آماري مثل SPSS و Lisrel هم تسلط دارم.
نيازمند فاند كامل هستم.