25-07-2013, 06:47 PM
(23-07-2013, 05:18 PM)'sara moghaddam' نوشته: با سلام وخسته نباشید.
من لیسانس مدیریت صنعتی از دانشگاه گیلان با معدل 14 دارم و فوق مدیریت بازرگانی از دانشگاه پیام نور کرج با معدل 17.5 البته هنوز تموم نشده و پایان نامه مونده. احتمالا از پایان نامه ام یه مقاله در میاد. آیلتس هم 6، البته می تونم وقت بذارم دوباره امتحان بدم. معرفی نامه هم میتونم از استادهای دانشگاههای تهران که باهاشون کار تحقیقاتی انجام دادم و یا از دانشگاه خودم بگیرم. به نظر شما شانسی برای گرفتن پذیرش و فاند در دانشگاههای اروپا یا استرالیا دارم؟ فک میکنم آمریکا نشه اصلا!!! یه سوال دیگه هم داشتم،تالیف کتاب واسه رزومه خوبه؟ و اینکه آیا GMAT هم باید امتحان بدم؟
با تشکر
سلام و خوش آمدید
در تکمیل گفته های دوست عزیزمون بگم که بله حتما شانس دارید اما خب باید زیاد هم تلاش بکنید...
پست های قبلی همین فروم هم علاوه بر چیزهایی که مهناز جان گفتن کمکتون میکنه اوضاع بیاد دستتون..
در ضمن، برای آمریکا بله باید جی مت امتحان بدید، برای اروپا و استرالیا نمیخاد و به نظر من استرالیا از آمریکا خیلی سخت تره پذیرش گرفتن.. یعنی در حقیقت آمریکا (اگه نمره ی جی مت خوب داشته باشید) از ههم جا راحت تره.. بعد اروپا و بعد استرالیا..
موفق باشید و مطالب مختلف این سایت رو بخونید کمکتون میکنه
در تکمیل گفته های دوست عزیزمون بگم که بله حتما شانس دارید اما خب باید زیاد هم تلاش بکنید...
پست های قبلی همین فروم هم علاوه بر چیزهایی که مهناز جان گفتن کمکتون میکنه اوضاع بیاد دستتون..
در ضمن، برای آمریکا بله باید جی مت امتحان بدید، برای اروپا و استرالیا نمیخاد و به نظر من استرالیا از آمریکا خیلی سخت تره پذیرش گرفتن.. یعنی در حقیقت آمریکا (اگه نمره ی جی مت خوب داشته باشید) از ههم جا راحت تره.. بعد اروپا و بعد استرالیا..
موفق باشید و مطالب مختلف این سایت رو بخونید کمکتون میکنه
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز