03-04-2014, 03:46 PM
سلام خسته نباشید یکسری سوال داشتم که خوشحال میشوم اگر شما به سوالات بنده پاسخ بدهید . بنده لاتاری سال 2014 را برنده شدم و این موضوع را از خرداد سال قبل متوجه شدم و به احتمال 90% مصاحبه بنده در خرداد 93 صورت میگیرد. سوال بنده از شما بابت این است که من دانشجوی داروسازی بین الملل هستم و 2 سال را گذرانده ام و تا تیر ماه من پنج ترم را گذراندم و به تازگی کمربند مشکی کاراته را گرفتم.ایا مدرک بین الملل من برای رشته داروسازی مورد قبول است که من بتوانم کار کنم پس از اتمام درس؟و اگر نیست ایا میتوانم در یکی از دانشگاه های امریکا ادامه تحصیل دهم منظورم ادامه همین دو سال نیم که قبل علوم پایه است ( ایا برایم حساب می اورند؟)یا باید از نو شروع به تحصیل در این رشته کنم؟ و ایا داشتن گرین کارت امریکا تخفیفی در شهریه من در دانشگاه را شامل میگردد؟ و ایا با این مدرک کاراته قادر به دریافت بورسیه ورزشی و یا حداقل قادر به دریافت شغلی از سمت دانشگاه برای کمک به بنده میشوم؟و این موضوع را پرسیدم اینجا از بخش لاتاری امریکا ولی بازم برای اطمینان ایا هزینه دانشگاه من به عنوان permanent resident کمتر میشود؟ چون من از یک دانشگاه در ایالت یوتا پرسیدم گفتند باید حداقل یازده سال در یوتا زندگی کرده باشم تا هزینه دانشگاه را مثل یک citizen بدهم (لیست هزینه دانشگاه رشته ی داروسازی برای شهروند و دانشجوی خارجی فرق داشت تقریبا دو برابر بود) مرسی.