02-12-2013, 10:22 AM
(01-12-2013, 07:31 PM)'ERVIE' نوشته:ممنونم از جواب سریع و صمیمانتون
درسته که به این تاپیک مربوط نمیشه با عرض معذرت میخواستم نظرتونو در مورد کشورهای دیگه بدونم
بنده به آلمان علاقه ی زیادی دارم و هر کشوری که فکر میکنید به شرایط من بخوره
از لحاظ مالی مشکل چندانی ندارم ولی همه دوست دارن هزینه هاشون کمتر باشه!
از طرفی سرمای هوا خیلی آزارم نمیده و میتونم جایی مثل کشورهای اسکاندیناوی هم زندگی کنم در واقع برای من کیفیت زندگی و منظم و قانونمند بودن کشوری که قصد درس خواندن و موندن در اونجارو دارم خیلی مهمتر از آب و هوا یا زبان اون کشوره
البته برای تحصیل زبان انگلیسی مد نظرم هست
کانادا و آمریکا هم خیلی دور هستن البته هیچ کدوم دعوت نامه نفرستادن که من ردشون کرده باشم فقط جهت اطلاع شما از اولویت هام عرض میکنم.
مرسی از لطف شما
دوست عزیز،
اینجا بخش کشور انگلستانه، برای سوالات باقی بهتره به تاپیک کشورهای مرتبط مراجعه کنید دقیق توضیحات رو دوستان ارئه کردن. برای اب و هوا و کیفیت زندگی من که در اروپا انگلیس رو از همه جاها بیشتر قبول دارم اما اگر با گرونی کنار میای روی نروژ و المان تمرکز کن.
اینجا بخش کشور انگلستانه، برای سوالات باقی بهتره به تاپیک کشورهای مرتبط مراجعه کنید دقیق توضیحات رو دوستان ارئه کردن. برای اب و هوا و کیفیت زندگی من که در اروپا انگلیس رو از همه جاها بیشتر قبول دارم اما اگر با گرونی کنار میای روی نروژ و المان تمرکز کن.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public