(07-10-2013, 07:43 PM)'josph92' نوشته: من میبینم عزیزان دنبال این هستند که ببینن این چیکار کرد فاند گرفت؟اون چیکار کرد فلان شد.بابا جون اینو اونو ول کنین.خودتو عشقه. اگاهانه هدفتو مشخص کن.تمام جوانب حتی ریز ترینشونو در نظر بگیر.با برنامه پیش برو.سخت سخت سخت اما بطور لذت بخش تلاش کن.100%به نتیجه ی مطلوب خودت میرسی.خودتو در یاب .
کاملا حرفتون منطقیه دوست عزیز منتهی این رو هم در نظر بگیرید که استفاده از تجربیات دیگران به خصوص در مورد فاند و ...خیلی مهم هستش هرچند متاسفانه تو ایران اکثر بچه ها نه همشون ها اکثرا اینگونه موارد رو بزرگ نمایی میکنن
مثلا یکی که 40 درصد فاند گرفته میگه من فول فاند شدم و ....
درسته یه جورایی خارج از موضوع تاپیک هستش ولی چون بحث فاند هست اینا رو گفتممثلا یکی که 40 درصد فاند گرفته میگه من فول فاند شدم و ....
وگرنه میدونم منظور اصلی شما چیه که بله من هم به همان چیزی که گفتید به ذاتش دقت کنید ذاتش اعتقاد دارم
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.