18-07-2012, 05:01 AM
با سلام. لطفا شرایط من را جهت دریافت بورس تحصیلی (Full Fund) از دانشگاه های معتبر انگلستان بررسی بفرمایید. با تشکر
1-رشته/مقطع: بهداشت حرفه ای/کارشناسی ارشد
2-دانشگاه محل تحصیل: علوم پزشکی اصفهان
3-معدل کل کارشناسی ارشد بهداشت حرفه ای: 19/31 (رتبه اول فارغ التحصیلی)
3-معدل کل کارشناسی بهداشت حرفه ای: 19/16 (رتبه اول فارغ التحصیلی)
4-نمره زبان: 7در آزمونIELTS Academic
5-تعداد مقالات فارسی: 4 مقاله تمام متن چاپ شده و 8 خلاصه مقاله چاپ شده در مجلات علمی پژوهشی داخلی- 5 سخنرانی و 2 پوستر در همایش های معتبر داخلی.
6- تعداد مقالات انگلیسی: 4 مقاله تمام متن چاپ شده که یکی از آن ها ISI است و 4 خلاصه مقاله چاپ شده در مجلات علمی پژوهشی خارجی که 2 خلاصه مقاله ISI است.
7- سایر افتخارات: دارای یک اختراع
ثبت شده حاصل از پایان نامه - عضو بنیاد ملی نخبگان - دانشجوی پژوهشگر
برتر سال دانشگاه (دو سال پیاپی) - دانشجوی نمونه سال دانشگاه (سه سال
پیاپی). دانشجوی برتر علمی سال دانشگاه (دو سال پیاپی)- دارای 2 سال سابقه کار مرتبط در صنایع بزرگ.
8-تعداد توصیه نامه ها: دو توصیه نامه از اساتید راهنما
و یک توصیه نامه از استاد مشاور در پایان نامه - یک توصیه نامه از سایر
اساتید دانشگاه - یک توصیه نامه از ریاست دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
9- خواسته ها: (مقطع پذیرش/نام دانشگاه مورد نظر/فاند): دکترا / Full Fund/ دانشگاه خاصی را انتخاب نکرده ام.
لطفا بفرمایید:
1- بر اساس رتبه بندی جهانی از چه دانشگاه هایی در انگلستان امکان دریافت Full Fund را دارم و احتمال آن چه قدر است؟
2- در چه زمینه هایی در رزومه خود ضعف دارم و بایستی آن را تقویت کنم تا احتمال دریافت بورس تحصیلی از دانشگاه های تراز اول انگلستان افزایش یابد؟
3- دکترا دانشگاه علوم پزشکی تهران پذیرفته شده ام. توصیه شما برای رها کردن آن و اقدام برای دریافت پذیرش از دانشگاه های انگلستان چیست؟
با سپاس از همه کسانی که من را در تصمیم گیری صحیح یاری خواهند کرد.
1-رشته/مقطع: بهداشت حرفه ای/کارشناسی ارشد
2-دانشگاه محل تحصیل: علوم پزشکی اصفهان
3-معدل کل کارشناسی ارشد بهداشت حرفه ای: 19/31 (رتبه اول فارغ التحصیلی)
3-معدل کل کارشناسی بهداشت حرفه ای: 19/16 (رتبه اول فارغ التحصیلی)
4-نمره زبان: 7در آزمونIELTS Academic
5-تعداد مقالات فارسی: 4 مقاله تمام متن چاپ شده و 8 خلاصه مقاله چاپ شده در مجلات علمی پژوهشی داخلی- 5 سخنرانی و 2 پوستر در همایش های معتبر داخلی.
6- تعداد مقالات انگلیسی: 4 مقاله تمام متن چاپ شده که یکی از آن ها ISI است و 4 خلاصه مقاله چاپ شده در مجلات علمی پژوهشی خارجی که 2 خلاصه مقاله ISI است.
7- سایر افتخارات: دارای یک اختراع
ثبت شده حاصل از پایان نامه - عضو بنیاد ملی نخبگان - دانشجوی پژوهشگر
برتر سال دانشگاه (دو سال پیاپی) - دانشجوی نمونه سال دانشگاه (سه سال
پیاپی). دانشجوی برتر علمی سال دانشگاه (دو سال پیاپی)- دارای 2 سال سابقه کار مرتبط در صنایع بزرگ.
8-تعداد توصیه نامه ها: دو توصیه نامه از اساتید راهنما
و یک توصیه نامه از استاد مشاور در پایان نامه - یک توصیه نامه از سایر
اساتید دانشگاه - یک توصیه نامه از ریاست دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
9- خواسته ها: (مقطع پذیرش/نام دانشگاه مورد نظر/فاند): دکترا / Full Fund/ دانشگاه خاصی را انتخاب نکرده ام.
لطفا بفرمایید:
1- بر اساس رتبه بندی جهانی از چه دانشگاه هایی در انگلستان امکان دریافت Full Fund را دارم و احتمال آن چه قدر است؟
2- در چه زمینه هایی در رزومه خود ضعف دارم و بایستی آن را تقویت کنم تا احتمال دریافت بورس تحصیلی از دانشگاه های تراز اول انگلستان افزایش یابد؟
3- دکترا دانشگاه علوم پزشکی تهران پذیرفته شده ام. توصیه شما برای رها کردن آن و اقدام برای دریافت پذیرش از دانشگاه های انگلستان چیست؟
با سپاس از همه کسانی که من را در تصمیم گیری صحیح یاری خواهند کرد.