31-01-2018, 10:29 AM
(31-01-2018, 01:39 AM)Raminsezi نوشته: سلام، من به استادی ایمیل زدم و خب نمره تافلم رو هم در فایل رزومه ای که اتچ کردم فرستادم، استاد جواب داد که حتما اپلای کن و رزومت خوبه و اینا، من نمره تافلم 95عه که 5 تا کمتر از مینیمم دانشگاس و اینکه ددلاین برای این سال هم گذشته، به نظرتون مشکلی نداره اگر باز هم اقدام کنم ؟ یعنی ممکنه برای فال 2018 هم بررسی بشه یا نه میره برای ترم بعدی ؟ و ممکنه حتی اگر نمرم کمتر هم باشه قبول بشه ؟دوست عزیز سلام
و سوال دیگه اینکه چیزی از فاند و این ها هم نگفت، لازمه بهش ایمیل بزنم بپرسم یا نه ؟
خیلی دقت کنید که جوابی که گرفتید، تمپلیتی نباشه که گاهی اساتید برای تمام افرادیکه به نظرشون رزومه مناسب دارند ارسال میکنند.
بابت کمتر بودن نمره ی آزمونتون هم، شما باید حداقل های دانشکده ای که میخواید براش اپلای کنید رو داشته باشید، اینکه نمره ی شما کمتر از مینیممه و توی رزومه اتون ذکر شده (با خوشبینانه ترین فرض اینکه استاد هم دیده باشه) به این معنی نیست که استاد با این کمتر بودن مشکلی نداره؛ چک کردن حداقل ها به عهده ی دانشگاهه نه استاد.
بابت اینکه بعد از ددلاین هم دارید اپلای میکنید، باید چک کنید که در program تون چی اشاره شده؛ گاهی اوقات اشاره میشه که افرادیکه بعد از ددلاین هم اقدام میکنن بررسی میشوند ولی مثلا شانس کمتری در گرفتن fund دارند. گاهی پذیرش های conditional داده میشه و مهلتی به شما داده میشه که بتونید نمره ی زبان رو به حداقل دانشگاه برسونید و اعلام کنید. البته گاهی هم استاد و کمیته تصمیم میگیرند که به شخصی که یکی دو نمره با حداقل فاصله داره پذیرش داده بشه و از این اختلاف چشم پوشی میکنند.
به نظرم برای اطمینان از اینکه جواب استاد تمپلیت نبوده مکاتباتتون رو با ایشون ادامه بدید ولی لزوما نه بابت fund.
ارادتمند
الهام
.If it costs your peace, it's too expensive