20-12-2017, 08:58 AM
(19-12-2017, 11:03 PM)rainbow trout نوشته: خیلی ممنون از راهنمایی تون.
راه حلی برای کاهش هزینه های مهر دادگستری وخارجه وسفارت امارات ندارین؟ حتما باید این دو مهر زده بشه قبل سفارت؟
الان بنده health Certificate و گواهی سو بیشنیه را آماده کردم.
مدارک زیر باید مهر دادگستری وخارجه ودر ادامه مهر سفارت امارات برای هر کدوم بخوره.درست میگم؟
1. گواهی پزشکی...2. گواهی سو بیشینه 3. گواهی تمکن مالی 4. گواهی کار برای پوشش گپ تحصیلی (2مورد) 5. مدارک تحصیلی..علاوه برا این مدارک دیگه هم هست که ترجمه شده مثل گواهی رتبه ها....
یعنی 7-5 تا مهر دادگستری..7-5تا مهر وزارت..7-5 تا مهر سفارت امارات ...اگر مدارک دیگه هم نخواد مهرر بخوره که هیچی....
نمیشه چندتا از اینا را باهم پک کرد که مهر کمتر بخواد؟
خیلی زیاد میشه هزینه این مهرها
سلام
باید برای مدارکتون مهر دادگستری؛ وزارت امور خارجه و همچنین سفارت امارات در ایران رو بگیرید.
تنها راهکاری که به ذهن من میرسه
در رابطه با گواهی سلامت دقت کنید. ( نیازی نیست که اون فرم رو ببرید) بعد از انجام آزمایشات؛ به دکترتون بگید روی برگه بنویسن که شما بیماری های ذکر شده در فرم رو ندارید ( به صورت کامل اسم بیماری ها را بنویسن). بعد از مهر توسط دکتر؛ ببرید نظام پزشکی تا مهر کنه ( هزینه میگیرن برای مهر کردن تو نظام پزشکی) بعد میتونید ترجمه کنید. ( این شد اولین مدرک.
مدرک تحصیلی رو چک کنید ( آخر مدرک تحصیلی نیار هست). میتونید ریز نمرات و گواهی پایان تحصیلتون رو با هم پانچ کنید که خوب سفارت پول یک مهر رو ازتون میگیره.
سو پیشینه هم که خوب روند خودشو داره.
در صورتی که بورس کامل داشته باشید نیازی به گواهی تمکن مالی ندارید. گواهی کار و غیره هم نیاز نیست؛ همچنین رتبه ها و غیره.
این شکلی تنها 3 مدرک رو باید مهر کنید.
موفق باشید
نیا باران! زمین جای قشنگی نیست من از اهل زمینم خوب میدانم که گل در عقد زنبور است ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست می دارد.