09-05-2016, 08:29 PM
(09-05-2016, 07:05 PM)مهمان نوشته: سلام، من چند روز پیش گذرنامه جدیدم رو دریافت کردم، عکس گذرنامه ام مقداری مشکل داره، مثلا رنگ پوست رو تیره تر از آنچه هستم نشان داده، و دوم اینکه عکس از نظر اندازه طبیعی نیست و صورتم نسبت به عکسی که موقع درخواست گذرنامه ارائه کردم کشیده تر شده. نمی دونم بخاطر اسکن عکس اینطور شده (آخه من در شهرستان تقاضای گذرنامه کردم ) یا اینکه برای همه گذرنامه ها این مساله برای عکس هست؟
فقط این رو توضیح بدم که عکسی که به افسر گذرنامه دادم واقعا کیفیت خوبی داشت نمی دونم چرا اینطور شده.
مرسی از شما
سلام
دوست عزیز اصولا نه باید عین اون عکسی که دادین به همون کیفیت در پاسپورت چاپ بشه احتمالا کارمند پلیس + 10 متوجه خوب اسکن شدنش نشده یا شده و خودش رو به نا متوجهی! زده.
اگر عکستون به نسبت مشخصه که شمایین حالا زیاد مته روی خشخاش نذارین وگرنه برین همون اداره تا دوباره مراحل طی بشه.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.