(19-02-2016, 02:03 PM)Hossein24 نوشته: سلام
من برای PhD تو آلمان پذیرش همراه fund گرفتم.
سوالم اینه که چون متاهلم و می خوام همسرم رو هم همراه خودم ببرم باید چه اقداماتی انجام بدم و اصلا شانسمون چقدره؟ آیا ارائه مدارک مبنی بر داشتن 30 هزار یورو کفایت می کنه؟ اینم اضافه کنم که من دوتا ویزای شنگن و همسرم یک ویزای شنگن توریستی داریم.
مورد دیگه اینه که بازم باید 8040 یورو را برای بلوکه شدن ارائه بدم یا ساپورت مالی دانشگاه کافیه؟
شانس گرفتن ویزا برای ما با احتساب ارائه مدارک کامل وجود داره چون به هر حال شما سفر درون حوزه شنگن داشتی. برای فاند شما مشکلی وجود نداره و نیاز به ارائه مبلغ 8040 یورو نیست بدلیل بورس. اما برای همسرتون باید این مبلغ رو نشان بدهید. شما در بار اول همسرتون رو نمیتونید با خودتون به عنوان همراه ببرید مگر اینکه وضعیت مسکن خودتون رو در المان مشخص کرده باشید ضمن اینکه ایشون حداقل پذیرش از یکی دانشگاه داشته باشند یا حداقل تا سطح A1 المانی رو فرا گرفته باشند. ضمناً پس از ثبت نام خودتون در دانشگاه شما میتونی برگه دعوت و الحاق همسر رو برای ایشون ارسال کنید. مدارک مربوط به خانواده و همسر در اینجا توضیح داده شده است.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public