19-01-2014, 10:13 PM
(19-01-2014, 09:50 PM)'mahnaz103' نوشته: سلام
میشه لطفا اگه اطلاعی درمورد رشته transportation یا traffic برای مقطع دکتری اگه دارید قرار بدید. هیچ اطلاعی از کشورهای آسیایی ندارم .چون تمرکزم رو اروپا و امریکا بوده بیشتر.دوست داشتم درمورد رشته ام در کشور های آسیایی از جمله کره جنوبی هم اطلاع داشته باشم.
راستی این رشته در دپارتمان civil بایستی باشه .اما خب در دپارتمان های دیگه هم احتمالش هست که باشه
ممنوووووون
دروود.
در ابتدا عرض کنم اسیا شرق هم به نوبه خودش در بخش حمل و نقل بسیار عالیه. شاید به جرات گفت یکی از بهترین ها در زمینه حمل و نقل و رشته و گرایشهای اون کشور ژاپن و کره جنوبی و چین هستند. در هر سه کشور رشته شما در گرایش های مختلف ارائه میشه. بله این رشته در دپارتمان مهندسی عمران ارائه میشه ولی من در چین و ژاپن بعضاً دیدم که خودش دپارتمان مستقل داره به همراه گرایشهای ( جاده، تونل، حمل و نقل هوشمند، اسفالت و غیره)
در ابتدا عرض کنم اسیا شرق هم به نوبه خودش در بخش حمل و نقل بسیار عالیه. شاید به جرات گفت یکی از بهترین ها در زمینه حمل و نقل و رشته و گرایشهای اون کشور ژاپن و کره جنوبی و چین هستند. در هر سه کشور رشته شما در گرایش های مختلف ارائه میشه. بله این رشته در دپارتمان مهندسی عمران ارائه میشه ولی من در چین و ژاپن بعضاً دیدم که خودش دپارتمان مستقل داره به همراه گرایشهای ( جاده، تونل، حمل و نقل هوشمند، اسفالت و غیره)
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public