(09-03-2014, 07:36 PM)'Mr-Voltage' نوشته:والا دانشگاههای زیادی هستن که میتونی اقدام کنید. در گرفتن بورس شانس هم دخیل هست. شما خودت به اندازی کافی دانشگاه مرتبط به رشته ات رو پیدا کردی و بهتره شانست رو امتحان کنی و کشورهای دیگر رو هم در نظر بگیرید. نمره ایلتس بالا و مقالات شانس و معدل شما رو تقویت خواهد کرد اما شرط کافی نخواهد بود. امیدوار باشدانشگاههای کشورهای اسکاندیناوی خیلی در زمینه معماری پیشرو نیستن. اما اگر بخوای میتونی اقدام کنی. اما من تا اونجا که میدونم باید یه پرتیفیلو خوبی داشته باشی و دنبال موقعیت خالی بگردی. اما در کل اتریش، ایتالیا، اسپانیا و چک جزو کشورهای سرامد در رشته معماری در اروپا هستن. باید دنبال موقعیت خالی و مکاتبه با اساتید بپردازی.
ازاد اندیش باشی
خیلی وقت بود منتظر جواب بودم دوستم... ممنون که پاسخم رو دادین... من همچنان در حال نوشتن مقالات هستم و به زودی 2 مقاله آی اس آی خواهم داشت... و به خاط اینکه 10 سال سابقه کار دارم کلی پروزه اجرایی در آرشیوم دارم که همشون طرح خودمه و همینطور پروزه های دانشجویی که طی تحصیل انجام دادم هم هست...
کشورهای اسکاندیناوی رو با توجه به اینکه بورس خوبی به مقطع دکتری می ده و در بعضیهاشون راحت تر می تونی اقامت بگیری خواهانشون شدم... این کشورهایی که شما نام بردین چه شرایط کلی دارن؟
کشورهای اسکاندیناوی رو با توجه به اینکه بورس خوبی به مقطع دکتری می ده و در بعضیهاشون راحت تر می تونی اقامت بگیری خواهانشون شدم... این کشورهایی که شما نام بردین چه شرایط کلی دارن؟