23-04-2013, 12:32 AM
کسی میتونه به این سوال جواب بده؟ فرض کنید لاتاری شرکت کردین بعدش ازدواج میکنین. حالا واسه شما اومده. اون یکی دیگه رو چیکارش میکنین؟
مزایا و معایب شرکت در لاتاری گرین کارت
|
23-04-2013, 12:32 AM
کسی میتونه به این سوال جواب بده؟ فرض کنید لاتاری شرکت کردین بعدش ازدواج میکنین. حالا واسه شما اومده. اون یکی دیگه رو چیکارش میکنین؟
23-04-2013, 09:56 AM
تا اونجا که من اطلاع دارم شرایط ساده نخواهد بود. کسی که برنده شده باید ابتدا وارد امریکا بشه و بعد از گرفتن گرین کارد برای همسرش درخواست گرین کارد بکنه. گرفتن گرین کارد برای همسر برای دارندگان گرین کارد زمانبر هست و معمولا چند سال (دو تا سه سال) طول میکشه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
28-04-2013, 07:30 AM
(23-04-2013, 12:32 AM)'armince' نوشته: کسی میتونه به این سوال جواب بده؟ فرض کنید لاتاری شرکت کردین بعدش ازدواج میکنین. حالا واسه شما اومده. اون یکی دیگه رو چیکارش میکنین؟ اینو بخونید شاید مفید باشه.
این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ... ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ
گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم [align=right]♥♫ listen ♥♫ L
28-04-2013, 02:53 PM
ممنونم ازت. پس با این تفاسیر (لینک) و گفته های بابک هر دو نفر نمیتونن وارد بشن و نفر اول بعد از ورود باید مدارک دال بر Relationship رو ارائه بده تا نفر بعدی هم بتونه بیاد. که فکر میکنم حداقل پروسه ای 3 تا 5 ماه رو در بر داشته باشه
28-04-2013, 11:28 PM
تقریبا همه قسمتها رو درست متوجه شدید، به غیر از زمانی که طول میکشه تا گرین کارد همسر درست بشه. مراحل کامل گرفتن گرین کارد برای همسر در اینجا توضیح داده شده. مرحله اول فایل کردن فرم I-130 هست و بعد باید منتظر بشید تا ویزای مهاجرتی برای شما باز بشه. این مرحله که اصطلاحا گرفتن شماره ویزا گفته میشه معمولا طول میکشه. در اینجا گفته شده که در ماه می سال ۲۰۱۳ این مرحله چقدر طول میکشه. به عنوان مثال در جدولی که در وسط صفحه هست، گفته شده که ویزای همسر (گروه F2A) در حال حاضر برای افرادی که ماه مارچ سال ۲۰۱۱ اقدام کردهاند باز شده. این به این معنی هست که در حال حاضر بیش از ۲ سال طول میکشه تا شخص بتونه برای همسرش گرین کارد بگیره.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
30-04-2013, 09:06 PM
محشرترین فرصت در زندگی خود من گرفتن Green cardاست وداشتن آن برای من استارت زدن شروع زندگیه و معایبش که گفتید شاید از لحاظ مذهبی باشد اما فکر نکنم/
30-04-2013, 11:33 PM
ممنونم بابک جان. به اون قسمت توجه نکرده بودم. البته منطقی هم همونیه که گفتی.
20-10-2013, 11:54 PM
با سلام به دوستان عزیزم.
می شه یکم بیشتر راجع به این مطلب توضیح بدین که ثبت نام تو لاتاری تاثیر منفی توی پروسه ی گرفتن ویزای دانشجویی داره یا نه. من به ددلاین های امسال نمی رسم و می خوام برای سال دیگه اقدام به گرفتن پذیرش کنم. حالا اگه امسال من لاتاری ثبت نام کنم و مثلا برنده نشم، که خیلی هم محتمله، این مسئله تاثیر منفی ای بر روی دادن ویزای دانشجویی به من می ذاره.
21-10-2013, 12:23 AM
سلام دوستان من میخواهم برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد به آمریکا بروم چند ساله که لاتاری شرکت نکرده و جلوی خود را گرفتم چون شنیدم کسی که در لاتاری شرکت میکنه دیگه نمیتونه ویزای تحصیلی آمریکارو بگیره حتی اگر بتونه از دانشگاهم پذیرش بگیره اما تو مصاحبه ردش میکنن چون میگن که قصد مهاجرتی داره کسی که لاتاری شرکت کرده نه قصد تحصیل میخواستم بدونم همچین چیزی صحت داره یا اینکه درحد شایعه و حدس گمانه و شانسیه شاید گیر بدن شاید ندن معلوم نمیکنه اگر این قضیه صحت داره آیا شما سراغ که کسی به این مشکل برخورده باشه؟ ممنون میشم اگر راهنمایی کنید با سپاس فراوان
21-10-2013, 12:46 AM
(20-10-2013, 11:54 PM)'soheilred' نوشته: با سلام به دوستان عزیزم. (21-10-2013, 12:23 AM)'papillon' نوشته: سلام دوستان من میخواهم برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد به آمریکا بروم چند ساله که لاتاری شرکت نکرده و جلوی خود را گرفتم چون شنیدم کسی که در لاتاری شرکت میکنه دیگه نمیتونه ویزای تحصیلی آمریکارو بگیره حتی اگر بتونه از دانشگاهم پذیرش بگیره اما تو مصاحبه ردش میکنن چون میگن که قصد مهاجرتی داره کسی که لاتاری شرکت کرده نه قصد تحصیل میخواستم بدونم همچین چیزی صحت داره یا اینکه درحد شایعه و حدس گمانه و شانسیه شاید گیر بدن شاید ندن معلوم نمیکنه اگر این قضیه صحت داره آیا شما سراغ که کسی به این مشکل برخورده باشه؟ ممنون میشم اگر راهنمایی کنید با سپاس فراوان کلا این مساله مورد ثابت شده ای نیست، دوستانی هستند که برای لاتاری شرکت کردند و بعد با ویزای دانشجویی وارد امریکا شدند. قانون نوشته شده ای برای این مورد وجود نداره که حتما ویزای دانشحویی ریجکت میشه در صورت شرکت در لاتاری[align=right]ولی به طور کلی برای کسی که میخواد با ویزای دانشجویی وارد امریکا بشه پیشنهاد میشه که در اون سال تو لاتاری شرکت نکنه تا - کم یا زیاد - ریسک در مورد گرفتن ویزا بوجود نیاره. واضحه که تصمیم نهایی با شخص متقاضیه
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
|
|