(04-03-2012, 05:40 PM)akbar_saeedi نوشته: سلام بچه هایی هم که از نرم افزارهای مشابه لایتنر مثل ماکسیمم استفاده کردن اگه لطف کنن نظرشونو بدن و لینک دانلود اونهارو اگه یوزری نباشن بذارن خوب میشهمن هم از نرم افزار لایتنر استفاده کردم، هم از ماکزیمم! هر دوش برام خیلی خوب بود! چون حال کار با کاغذ و اینا را نداشتم! در ضمن، چون 18 ساعت از روز، پا اینترنت و کامپیوتر بودم و هستم، خیلی بهتر بود تا کاغذی!
سپاس
برنامه ماکزیمم یک خوبی که داره، هر دفعه کامپیوتر را روشن کنی، برای آزمون اون روز یک هشدار می دهد! حتی می تونی بهش برنامه بدهی که کی به کی اخطار بده!
بدی برنامه ماکزیمم هزینه زیادش هست!
همونطور که دوستان گفتند، خوبی لایتنر کاغذی اینه که، حمل و نقل راحت تری داره! و یک نکته خوبی دیگه ای که داره، اینه که خودمون باید کاغذ ها را درست کنیم، و درسته که خسته کننده میشه، ولی تو همون پروسه، کلی چیز آدم یاد می گیره!
من فایل نصب برنامه لایتنر با کرکش و 3000 تا لغت Oxford را دارم، انشاء... برگردم اصفهان، حتما آپلود خواهم کرد!
موفق باشید!
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.