16-11-2014, 06:07 PM
(16-11-2014, 11:15 AM)'ms.p' نوشته: با سلام و ممنون از مطالب خوبتون
لیسانس تغذیه و رژیم درمانی از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با معدل 16.98 و فوق بیوشیمی از دانشگاه پیام نورتهران با معدل 17.
3 تا مقاله ISI با ایمپکت حدودا 2 که در حوزه کار بیوتکنولوزی هستند اما به رشته ای که قصد ادامه تحصیلشو دارم چندان مرتبط نیستند و 2 سال سابقه کار مرتبط با رشته لیسانس.درحال نوشتن مقاله از پایان نامه که ISI باشه.درحال حاضز نمره زبان ندارم اما میتونم حداکثر تا سال آینده نمره آیلتس قابل قبولیو کسب کنم.میخوام واسه رشته ایمونولوژی یا بیوشیمی بالینی در مقطع دکترا اقدام کنم و گزینه اخر همون رشته بیوتکنولوژی هست.نیازمند گرفتن فاند هستم.به نظر شما با این شرایط امکان گرفتن فاندو دارم؟
سلام دوست خوب
بنظر من از نظر معدل و دانشگاه دوره لیسانس شرایط خوبی نسبتا داری فقط اینکه دانشگاه پیام نور را تا چه حدی قبول داشته باشند برای من مبهم هست ولی از نظر کلی با توجه به معدل و رزومه پژوهشی با فرض پیدا کردن استاد و داشتن پروپوزال مناسب من شانس خوبی برای شما می بینم ولی پیشنهاد می کنم دانشگاه های غیر گروه 8 که نسبت به دانشگاه شما کمتر حساس هستند اقدام کنید
بنظر من از نظر معدل و دانشگاه دوره لیسانس شرایط خوبی نسبتا داری فقط اینکه دانشگاه پیام نور را تا چه حدی قبول داشته باشند برای من مبهم هست ولی از نظر کلی با توجه به معدل و رزومه پژوهشی با فرض پیدا کردن استاد و داشتن پروپوزال مناسب من شانس خوبی برای شما می بینم ولی پیشنهاد می کنم دانشگاه های غیر گروه 8 که نسبت به دانشگاه شما کمتر حساس هستند اقدام کنید
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]