20-09-2011, 11:35 AM
The Things you Own, End Up Owning you
"Fight Club"
انتخاب بین IELTS و TOEFL
|
20-09-2011, 11:35 AM
The Things you Own, End Up Owning you "Fight Club"
20-09-2011, 11:46 AM
امید جان من نمی گم که همه دانشگاه های آمریکایی آیلتس رو قبول دارند! می شه الان اسم چند تا دانشگاه رو لیست کرد که قبول ندارند. ولی اکثریت قبول دارند و خیلی ها هم که تو سایتشون ننوشتند، می تونید مکاتبه کنید و بهتون ممکنه بگن قبول دارن. من چنین مواردی رو هم دیدم.
در ضمن تو این لینک که مربوط به Graduate Admission کلی دانشگاه هست نوشته شده که آیلتس هم قبوله و ممکنه سایت دپارتمان برق به روز نباشه. با یه ایمیل می شه این رو پرسید. به هر حال من فکر می کنم آیلتس رو قبول دارند حتی برای رشته برق.
20-09-2011, 11:54 AM
آخه دقیقاً مشکل منم همینه؛
ببینین لب مطلب اینه که اگر من IELTS بدم، آیا ممکنه بعضی از دانشگاه های آمریکا رو از دست بدم؟ حتی 10% هم برای من مهمه (البته رنک زیر 350)... البته بقول شما فکر نمی کنم مشکلی بوجود بیاد... حالا اگر پارالل با همین یک PBT بدم چطور؟ خیلی مرسی The Things you Own, End Up Owning you "Fight Club"
20-09-2011, 01:56 PM
اگه هدفت کانادا یا آمریکاست تافل بده! چون هم بیشتر در آمریکا رایجه، هم آکادمیک تره، هم نمره بیشتری می شه ازش گرفت! کانادا هم الان داره جا پای آمریکا می گذاره.
اگه هدف اصلیت کشورهای بریتیش (انگلیس، استرالیا، ...) هست ایلتس بده! چون به فرهنگ اونا نزدیک تره و بیشتر رایجه! این که MIT داره چی کار می کنه مهم نیست، آدم که برای یک دانشگاه تلاش نمی کنه! تازه رزومه ات در حد MIT قوی باشه، من خودم تضمین می کنم MIT که سهله هر دانشگاهی تو دنیا قبولت می کنه!
20-09-2011, 02:32 PM
(20-09-2011, 01:56 PM)royalfalcon نوشته: اگه هدفت کانادا یا آمریکاست تافل بده! چون هم بیشتر در آمریکا رایجه، هم آکادمیک تره، هم نمره بیشتری می شه ازش گرفت! کانادا هم الان داره جا پای آمریکا می گذاره.من حرفی از MIT زدم دوست عزیز؟ منم چون برای یک دانشگاه تلاش نمی کنم بین IELTS تافل موندم... من فقط امریکا و کانادا و فقط اروپا اپلای نمی کنم. فکر می کردم کاملاً معادل سازی می شه، اما دیدم هنوز خیلی از دانشگاه های امریکا حرفی از آیلتس نزدن، از طرفی نمی شه هردو امتحان رو شرکت کرد و این وسط GRE هم داد. The Things you Own, End Up Owning you "Fight Club"
20-09-2011, 02:58 PM
امید خیلی از دانشگاه هایی که در سایت حرفی از ایلتس نزده اند این معدل سازی را کرده اند.من چند دانشگاه رو خودم دیدم که در سایتشون اعلام کردن که تافل می خواهند ولی وقتی ایمیل زدم دیدم با ایلتس هم کار راه می افتد ولی با این وجود هنوز دانشگاه هایی هستند که فقط و فقط با تافل کار می کنند(تعدادشان سال به سال دارد کمتر می شود).مشکل بزرگی که ایلتس در آمریکا دارد این است که در هماهنگ سازی نمرات ایلتس و تافل گاها خیلی عجیب کار می کنند.مثلا نمره 7.5 ایلتس می خواهند در حالی که با تافل 92 هم پذیرش می دهند!!
اگر لیستی از دانشگاه های مورد نظرت داری می تونی یک نامه بنویسی و برای همشون ارسال کنی.جواب هایی که می گیری از تمام جواب هایی که ما بهت می دهیم دقیق تر و مستند تر است.حتی می تونی به عنوان یک نمونه اماری نتایج رو اینجا قرار بدی تا همه ازش استفاده کنند و به اون استناد کنند. کسی که دروغ بدخواهان را می پذیرد احمق است نه دشمن
کسی که از روی بدخواهی دروغ می گوید دشمن است نه احمق و کسی که شهامت گفتن حرفش را رودررو ندارد دشمنی احمق است جنگ، صلح است. آزادی، بردگی است. نادانی، توانايی است
22-09-2011, 09:47 PM
(20-09-2011, 02:32 PM)Omid نوشته: من حرفی از MIT زدم دوست عزیز؟امید جان، من منظورم با شما نبود. قسمت MIT مربوط به پست زیر (مربوط به آقا فرهاد) بود : نقل قول:اما بعضا از دوستان شنیدم که نگرش دانشگاههای امریکایی داره عوض می شه و بسمت IELTS پیش می ره
23-09-2011, 12:00 AM
(20-09-2011, 02:32 PM)Omid نوشته: منم چون برای یک دانشگاه تلاش نمی کنم بین IELTS تافل موندم... من فقط امریکا و کانادا و فقط اروپا اپلای نمی کنم.امید جان منم باهات موافقم. چکیده حرفم اینه که اگه امریکا جزو اهدافت هست فقط به تافل و GRE فکر کن. حتی اگه اهداف غیر آمریکا هم مدنظرت هست باز هم به تافل فکر کن. همه دوستان من که کانادا، سوئد و آلمان رفتن با تافل رفتن! اما اگه هدفت 90% کشورهای بریتیش هست، اون وقت با خیال راحت آمریکا و GRE رو بگذار کنار و IELTS بخون! نکته قابل توجه اینکه: مقر اصلی ETS در آمریکاست و طبق آمار ETS بیشتر از 8000 موسسه، تافل رو قبول می کنند. در حالی که IELTS توسط دانشگاه کمبریج، شورای فرهنگی بریتانیا و مرکز آیلتس استرالیا برگزار میشود و طبق آمار سایت آیلتس، بیش از 6000 موسسه اون رو قبول دارن! فکر کنم توضیحات کافی باشه، موفق باشید!
23-09-2011, 01:13 AM
نقل قول: منم چون برای یک دانشگاه تلاش نمی کنم بین IELTS تافل موندم... من فقط امریکا و کانادا و فقط اروپا اپلای نمی کنم.امید جان فکر کنم یکم در این مورد قبلا صحبت شده بود (تو همین تاپیک)...بنا بر تجربه ای که من بدست آوردم، دانشگاههایی که صراحتا ذکر کنن آیلتس رو قبول ندارن ، قبول ندارن!(نه اونایی که چیزی ننویسن...میل بزنی احتمالا میگن چه نمره ای رو قبول دارن) من یک قسمت رو درست متوجه نشدم..اروپا (و احیانا استرالیا) اپلای میکنی یا نه؟ به نظر من خیلی کمتر از 10درصد دانشگاههای امریکا هستن که آیلتس رو قبول ندارن ... پس برای شما که میخوای احیانا چندجا اپلای کنی شاید حیلی تاثیر نداشته باشه(اگه یک یا دو دانشگاهش آیلتس رو قبول نداشته باشن، میتونی دانشگاه جایگزین تو همون رنک پیدا کنی...واسه رشته برق هم که دانشگاه ریخته!!!) اگه مثلا یکی دو دانشگاه کاملا مشخص میخواستی اپلای کنی و چایگزین وجود نداشت، اصلا آیلتس پیشنهاد نمیشد...ولی شرایط فرق داره برحال به نظرم اومده از اول میخواستی امتحان تافل بدی (با اینکه گفتی کلاس آیلتس رفتی) اومدی خودتو اینجا متقاعد کنی ...با شرایطی که میگی به نظرم حتما تافل شرکت کن...چون اگه آیلتس بخوای بدی، بعدا اینکه تافل نخوندی و اشتباه کردی تو فکرته اگه میخوای از صفر شروع کنی (از نظر آمادگی برای آیلتس یا تافل)، استرالیا جزو انتخابهات نیست و تمرکزت رو امریکاست، تافل خیلی بهتره (البته بحث نمره هم هست که دیگه خیلی طولانی میشه این پست!!) نقل قول: حتی اگه اهداف غیر آمریکا هم مدنظرت هست باز هم به تافل فکر کن. همه دوستان من که کانادا، سوئد و آلمان رفتن با تافل رفتن!چون دوستان شما با تافل رفتن اروپا، دلیل نداره انتخاب تافل برای اروپا درست باشه....همونطور که منم با آیلتس اومدم امریکا!! بحث دیگه سر قبول داشتن نیست،سر خود نمره است...اگه نگاه کنید معمولا دانشگاههای اروپا رنج پایینتری از آیلتس نسبت به تافل رو قبول دارن (شرایط عکس در امریکا و کانادا)...پس کسی که میره اروپا بهتره آیلتس بده (نظر من)... البته هیچ چیزی وحی نیست، یه نفر بیاد آیلتس 9 بگیره ببینیم کجا جرات داره بخاطر زبان ریجکتش کنه!!! You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
23-09-2011, 10:33 AM
(23-09-2011, 01:13 AM)mahyarelc نوشته: چون دوستان شما با تافل رفتن اروپا، دلیل نداره انتخاب تافل برای اروپا درست باشه....همونطور که منم با آیلتس اومدم امریکا!!نظر شما رو کاملا قبول دارم.مسئله دیگری هم که وجود دارد توانایی و سلیقه فردی دانشجو است.طرز سنجش سطح زبان در این دو آزمون تفاوت های عمده ای دارد.مثلا در اسپیکینگ ایلتس موضوع فقط مهارت زبان نیست.اعتماد به نفس نقش مهمی دارد چون با یک آدم زنده(نه یک میکروفن) طرف هستیم.یا خیلی وقت ها دوستانم رو می بینم که یک لیست بلند بالا از لغات رو برای تافل حفظ می کنند در حالی که برای ایلتس لغت حفظ کردن تاثیر زیادی ندارد مگر اینکه به صورت هدف دار در طول متن های ریدینگ و یا برای موضوع خاصی در رایتینگ باشد. من به همه دوستان توصیه می کنم از خودشون یک آزمون آزمایشی بگیرند.مخصوصا برای ایلتس از کتاب های آخر کمبریج(کتاب های 6-7-8) یک آزمون انتخاب کنند تا با سبک آزمون آشنا بشن.برای تافل هم همین کار رو بکنند. مطمئن باشید راحت بودن با نوع و فرمت امتحان تاثیر زیادی در نتیجه و لذت بردن از زمان آمادگی برای آزمون دارد. کسی که دروغ بدخواهان را می پذیرد احمق است نه دشمن
کسی که از روی بدخواهی دروغ می گوید دشمن است نه احمق و کسی که شهامت گفتن حرفش را رودررو ندارد دشمنی احمق است جنگ، صلح است. آزادی، بردگی است. نادانی، توانايی است |
|