22-07-2014, 11:52 AM
(22-07-2014, 11:23 AM)'PouyaCivil' نوشته: سلام خدمت ادمین محترم
سه تا سوال دارم
1. در جایی خوندم که مالیات بر درآمد در آلمان برای افراد مجرد 40 درصد و حق بیمه 10 درصد از درآمد سالیانه ست، آیا این حقیقت داره و آیا شامل حال دانشجویایی که پذیرش تحصیلی گرفتن هم میشه؟ ( چون خودم قصد دارم در دوره ی دکترا در آلمان مشغول به کار بشم )
2. در سایت های انگلیسی حداقل حقوق سالیانه در آلمان رو دیدم، برای مثال مهندس عمران حداقل 40 هزار یورو در سال ، آیا این حقوق ها پس از کسر مالیات محاسبه شده یا خیر؟ چون با توجه به 40% مالیات و 10% بیمه ( مجموعا 50% ) اختلاف فاحشی به وجود میاد که ممکنه نظر افراد رو در مورد پذیرش از آلمان تحت تاثیر قرار بده. به این معنی که تمام اون درآمدهای سالیانه باید بصورت نصف دیده بشه.
3. گفته میشه که در آلمان، تحصیل در دوره ی دکتری بصورت Job هست، میشه به زبان ساده توضیح بدید! آیا مفهومش اینه که برای دکترا محدودیت ساعات کار دانشجویی ( مثلا 20 ساعت در هفته ) وجود نداره؟
دروود بر شما.
1- مورد اول رو من جایی ندیدم. میشه منبعی واسش ارائه کنی؟!!
2- کلاً با کسر مالیات اینقدری اختلاف فاحش وجود نداره که شما نتونی زندگی روزمره رو بگردونی!
3- خیر، اگر فاند بگیری یه جورایی شغل محسوب میشه! بدلیل اینکه رقابت برای گرفتن فاند دکتری بسیار بالاست و خیلی ها هستن بدن فاند حاضر هستن بیاد برای دکتری تحصیل کنن.
1- مورد اول رو من جایی ندیدم. میشه منبعی واسش ارائه کنی؟!!
2- کلاً با کسر مالیات اینقدری اختلاف فاحش وجود نداره که شما نتونی زندگی روزمره رو بگردونی!
3- خیر، اگر فاند بگیری یه جورایی شغل محسوب میشه! بدلیل اینکه رقابت برای گرفتن فاند دکتری بسیار بالاست و خیلی ها هستن بدن فاند حاضر هستن بیاد برای دکتری تحصیل کنن.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public