08-01-2017, 02:30 PM
(05-01-2017, 04:27 PM)sarbaz-sefr نوشته: سلام
من یک میل از یک استاد از استرالیا دریافت کردم، بعد از یکسری توضیحات و اینا....نوشته:"
"It is expected that you write a proposal including: Your Name, Potential Supervisor's Name (i.e. my name), A Tentative Title of Your Proposed Project, Your Brief Track Record, Introduction (Importance of the Topic), Background (A Brief Literature Review), Objectives of your Project, Research Methodologies, Required Resources, Research Plan, Outcomes of the Research, and Key References. The proposal is usually around 3 to 4 pages."
الان مگه موضوع پروپوزال رو خود استادا تعیین نمیکنن؟ من باید بگم چه موضوعی باید کاربشه؟!
ازش بخوام خودش یه موضوع بهم بده؟ بد نباشه؟!
یه سوال دیگه
یه استادی هم چند هفته پیش بهم گفت ریز نمرات بفرست برام، منم البته با یه هفته تاخیر! فرستادم. بعد دیگه رفت تو کما....نمیدونم واسه تعطیلات بود، خوشش نیومد، یادش رفت؟ نرسید دستش؟!
کلا چطوری پیگیری کنم؟
باهاشون در مورد موضوع صحبت کنید. موضوع مدنظر خودتون رو هم پیشنهاد کنید ولی یادتون نره که حتما موضوعاتی رو که خودشون کار می کنن رو بررسی کنید و بعد پیشنهاد کنید چون اگر موضوع پرت پیشنهاد کنید عملا فرصت رو از دست میدین. در مورد سوال دومتون هم کلا سعی کنید بسرعت به ایمیل ها جواب بدین. چون تاخیر شما نهایتا به ضرر شما میتونه تموم شه نه ایشون. چون ممکنه اون زمان چیزی رو در ذهن داشته باشن که بعدا از یادشون بره. ضمنا امکانش هست که بخاطر تعطیلات باشه. خیلی ها دو سه هفته اول ژانویه هم تعطیلات هستن. با یک ایمیل می تونید پیگیری کنید.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
مولانا