آکادمیا کافه
تجربیات اولیه از نگاه دانشجویان تازه وارد - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86)
+----- انجمن: زندگی در آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86)
+----- موضوع: تجربیات اولیه از نگاه دانشجویان تازه وارد (/Thread-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D9%86%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%AA%D8%A7%D8%B2%D9%87-%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF)

صفحات 1 2


تجربیات اولیه از نگاه دانشجویان تازه وارد - nixe2006 - 12-10-2014

1. اگه فکر می کنید با پول گم یا زیر 8000 یورو می اید آلمان و قوانین رو می پیچونید و یک جوری تو المان خودتونو بند می کنید سخت در اشتباهید کما اینکه این اتفاق واسه من و و دوستم افتاد و اون برگشت ایران و من هنوز اینجا ویزامو نتونستم تمدید کنم و زنگ زدم به خانوادم تا واسم پول بفرستن. پناهندگی هم اصلا حرفشو نزن چون تو سفارت ازتون انگشت نگاری شده واسه کل منطقه شنگن و همه مشخصاتتونو دارن.
2.حتما قبل اومدن خوابگاه دانشگاه رو رزرو کنید وگرنه اتاق پیدا کردن مصیبته و اگرچه من اتاق ارزون پیدا کردم اما از شهر و مرکز خرید دوره و دسترسیش خوب نیست. و این قضیه رو کار پیدا کردن هم تاثیر میذاره.
3.در بدو ورود نقشه شهر، برنامه حرکت اتوبوسها و مسیر حرکت اتوبوسها رو از قسمت information بانهوف تهیه کنید 
4.چون تازه وارد هستید احتمالا تو شهر این اتفاق میفته که گم شید دست و پاتونو گم نکنید و تنها شخص مطمئن که میتونه کمکتون کنه فقط راننده اتوبوسه. از عابر سوال نپرسید به هیچ وجه دنبال عابر نرید که جایی رو نشونتون بده و خودتون هم بیخودی خیابونها رو بالا و پایین نرید چون اینطوری ممکنه حتی ایستگاه اتوبوس رو هم گم کنید و دیگه نتونید بهش برگردید. این اتفاق واسه من افتاد و یک صربی که ادعا میکرد راه رو بلده داشت منو میکشید جای خلوت و من پولام هم همراهم بود اما زود متوجه شدم و به ایستگاه اتوبوس برگشتم. در صورتیکه صحبت با راننده هم بی فایده بود برید اون طرف خیابون و با اتوبوسهایی که معکوس جهتی که اومدید حرکت میکنن برگردید بانهوف و به غروب افتاب توجه کنید که تا افتاب غروب نکرده تو بانهوف باشید وگرنه واسه خودتون خطرناک میشه در بانهوف از قسمت information سوال کنید.هیچوقت اون روز یادم نمیره. واقعا دیگه دلم نمیخواست تو المان باشم. کاراتونو صبحها انجام بدید و واسه بعد از ظهر نندازید که به شب بخورید
5.قبل رسیدن به ایستگاه مورد نظر حتما دکمه قرمز رو میله اتوبوس رو فشار بدید در غیر اینصورت راننده از ایستگاه رد میشه و خدا میدونه ایستگاه بعدی چند کیلومتر اونورتره و چه مدت باید واسه اتوبوس بعدی منتظر شید در خوشبینانه ترین حالت 30 دقیقه و ماکسیمم 1 ساعت و البته یکشنبه ها 2 ساعت بنابراین پروازتونو واسه شنبه یا یکشنبه نگیرید.
6. همون روز که رسیدید برین بانک وقت بگیرین واسه فرداش و فرداش با ارائه پاس و پذیرش افتتاح حساب کنید و پولو بذارید تو حساب واسه sperrkonto باید 8040 تو حساب بذارین و بنابرین  شما 10000 تا بیارید تا 2000 تا پیش خودتون نگه دارید واسه مخارجی که تا درست شدن کاراتون لازمه و غیر اون 8040 واسه تمدید ویزا باید 130 یورو به اداره ausländerbehörde بپردازید.
7.به هیچ وجه پولاتون رو با خودتون نچرخونید. به جز اون 2000 تا که گفتم. پولا رو بگذارید بانک. اگه پلیس بهتون گیر بده پولا رو ازتون میگیره و تا ثابت شه مال شماست مدتی پیش خودش نگه میداره واسه خوتون دردسر درست نکنید و حتی امکان گم کردن پولا یا دزدیده شدنش وجود داره. 
8.بعد از سکونت در المان یعنی وقتی دارای اتاق شدید باید برید شهرداری و ادرستون رو اعلام کنید اگه این کار رو نکنید تا 1000 یورو جریمه میشید.
9. شب قبل رفتن به هر اداره آدرسش ، شماره تماس، ساعتها و روزهای کاریشو از اینترنت پیدا کنیداداره ها روزهای کاری خودشونو دارن و مثل ایران نیست که هر موقع برین باز باشن.
10. به هیج وجه خریداتونو واسه یکشنبه نگذارین چون همه جا بسته به جز کافه ها و یکشنبه ها بیرون نرین به خاطر اتوبوسها که هر
دوسا عت میان الاف میشین
11. اول تو دانشگاه دنبال دفتر بیمه بگردید که اسمش aok هست و بعد تو شهر معمولا تو هر دانشگاهی بیمه و بانک وجود داره.
11. در صورت خلاف و گیر افتادن معذرت بخواین بگین به قانون اشنا نبودین و نمیدونستین و خلافتونو به گردن بگیرین جر و بحث فقط همه چیو بدتر میکنه. و هرجا هستید بدونید تنها نیستید و با دوربین همه چی ضبط میشه.تو هر اداره یا مرکز خرید یا بانک کلا هر جا.این مورد واسم تا حالا پیش نیومد و بدونید اگه بنا بشه تو المان بمونید 6 ماه اول رفتارتون تو شهر خیلی مهمه حواستون به چراغ قرمز خیابونها و استفاده از کمربند هنگام سوار شدن به اتومبیل کسی باشه. به قوانین احترام بذارین
این مسائل واسه من پیش اومد فعلا همینا به ذهنم میرسه اگه چیزهای دیگه ای هم برخوردم میگم.


RE: اشتباهاتی که در آلمان واستون گرون تموم میشه قسمت اول - nixe2006 - 22-01-2015

سلام به همه. امروز حرفام جدیه جدیه .تحصیل در خارج خیلی خوبه خیلی پیشرفت میکنید با یک جهان دیگه مواجه میشید که هر روز مثل آلیس در سرزمین عجایب یک چیزی واسه کشف هست اما به شرطی که بی پروایی نکنید و بتونین مواظب خودتون باشید.من قصد نداشتم تا قبل تعطیلات ترمم اینجا یادداشت بذارم چون اصلا وقتشم نداشتم. اصلا دلم نمیخواد این خبر رو اینجا مطرح کنم ولی لازم میبینم که بگم چون دیدتونو برای زندگی مستقل در خارج باز میکنه یعنی جایی که شما به تنهایی مسئول همه زندگیتون هستین. یک بار دیگه تاکید میکنم رو این مفهوم شما تنهایید و همه مسئولیتها یه عهده خودتونه . مخصوصا مراقبت از خودتون .همه زندگیتون یعنی پولتون، جونتون، و اتاقتون و این تصور که محیط خارج گل و بلبله و اینجا هیچ خطری وجود نداره وهمه آدمه خوبن کاملا اشتباهه. همون اندازه که در تهران از همه چی و همه کس می ترسیدین اینجا هم بترسین و به هیچکس اعتماد نکنین و کسی رو به اتاقتون یا خونتون راه ندین با افراد غریبه هیچ تماس بیخودی نداشته باشین حتی با ایرانیها و مخصوصا پناهنده ها. رعایت نکردن هر کدوم این نکات ممکنه به قیمت جونتون تموم شه.برای اینکه عمق مطلب رو درک کنید و بفهمید چقدر دارم جدی صحبت میکنم متاسفانه مجبورم بگم که تو یک خوابگاه خصوصی دانشجویی اینجا در آلمان یک کیلومتر اونورتر از محل زندگی من هفته گذشته جسد یک پسر چینی رو تو اتاقش پیدا کردند که دستها و پاهاش بسته بود و یک مشما هم رو سرش بوده که احتمالا با اون خفه اش کردن. این مسئله ناشی از اعتماد بیجاست.پس خطر همه جا هست و جاهای ناشناخته به هیچ وجه تنها نرید با افراد غریبه سرو کاری نداشته باشین. و مخصوصا کلوب که افراد شروری اونجا هستند که دنبال طعمه های خودشون میگردن.نوشیدنی و غذاتونو به هیج وجه نیمه کاره رو میز رها نکنید مثلا برین دستشویی و برگردین دوباره ادامه شو بیاین بخورین یک مسئله ای که اینجا مد شده ریختن داروهای بیهوشی و خواب آور تو نوشیدنی و غذاست بعد از اینکه آدم هوش و حواسشو از دست داد دیگه هر اتفاقی ممکنه. سر میز غذا چشمتون رو از چیزهایی که دارین میخورین بر ندارین ریختن این جور چیزها در نوشیدنی یا غذا کمتر از یک دقیقه زمان میبره که میتونه با پرت کردن حواستون انجام شه.
1. اینجور مکانها نرید
2.در صورتیکه رفتید نوشیدنی فقط و فقط باید تو دستتون یاشه تا تموم شه.
3.از دادن شماره تلفن به افرادی که هیج شناختی نسبت بهشون ندارین یعنی در همون برخورد اول ازتون شماره تلفن میخوان اجتناب کنید اینجا نرم افزارهایی وجود داره که افراد میتونن با داشتن شماره تلفن موبایل، شما رو تعقیب کنن و یا محل زندگیتونو پیدا کنن و طبیعتا بفهمن چه ساعتی خونه هستید یا نیستید. فقط با رد و بدل یک شماره تلفن که کار پیش پا افتاده ای به نظر میاد
4. در فیسبوک با آی دی اصلیتون که عکس و همه اطلاعات شخصیتون توشه عضو هیج انجمنی نشید در صورت تمایل به عضویت یک آی دی فرعی برای خودتون بسازید بدون عکس و اطلاعات شخصی. یک دختری از اینکه حکش کرده بودند و عکساشو جای دیگه تو فیسبوک دیده بود شاکی بود
5.از دادن هر اطلاعات شخصی به هرکس اجتناب کنید. لزومی نداره کسی در مورد شما چیزی بدونه. من اینجا تنها زندگی میکنم ولی به همه گفتم همخونه ای دارم.
تا پیام بعدی خدانگهدار
 


RE: اشتباهاتی که در آلمان واستون گرون تموم میشه قسمت اول - nixe2006 - 22-01-2015

از اونجایی که بچه هایی هستند که با سن حدود 20 سال این موقعیت رو پیدا میکنن که بیان خارج مثل همین آقا پسر چینی مایلم این بحث رو واسشون بازتر کنم چون دوسشون دارم و سنشون اونقدر نیست که در مورد این مسائل تجربه داشته باشند و تو خونه جز پدرو مادر کسی رو ندیدن. یعنی اصلا تو تصورشون نمیاد که چه آدمهای حیوون صفتی ممکنه وجود داشته باشن فرقی نمیکنه چه اونجا چه اینجا. ببینین عزیزای من کسی که نیت بدی نسبت به کسی داره همون اول نمیاد یک چاقو فرو کنه تو شکم آدم و اینجا ماه اول و دوم آدم خیلی احساس غریبی میکنه و دوست داره به نحوی با کسی ارتباط برقرار کنه چون آدم فکر میکنه این یک راه سازگاری با محیطه و اگه یک دوستی پیدا کنه که همه اطلاعاتو بهش بده راحتتره ولی بهتون بگم راهش این نیست. شما به مرور زمان در دانشگاه دوستانی پیدا میکنین معمولا یک ترم زمان میبره. دوستان خوبی هم پیدا میکنین که تا حالا ممکنه نداشته بودید من الان دوستای آلمانیمو خیلی دوست دارم چون بی ریا هستن و دروغ نمیگن و بیخودی قربون صدقه الکی نمیرن ولی در عمل دوستیشونو ثابت کردن. من نمیگم ارتباط بده ولی نباید به هر کسی به راحتی اطمینان کنید اینجا مرسوم نیست کسی خونه کسی بره حتی دوستای من این کار رو نمیکنن اولا خودشون گرفتارنو وقت ندارن و دوما ما بیرون همو میبینیم و میتونیم باهم یک قهوه یا هرچی تو کافی شاپ دانشگاه بخوریم. کافی شاپ فقط کافی شاپ دانشگاه چون محیطش فرق میکنه. پس لازم نیست کسی رو به خونه یا اتاقتون دعوت کنین و اگر هم کسی خواست بیاد پیش شما بهش مشکوک شید.قدم اولی که یک آدم با نیت بد برمیداره چیه؟ اول جلب اعتماد میکنه.حتی ممکنه شما یک ماه یا بیشتر اون آدمو ببینین و خیلی آدم خوب و مودبی به نظرتون بیاد و اون هم هدفش در وهله اول همینه که جلب اعتماد کنه. و بقیه اتفاقا بعد این جلب اعتماد رخ میده. قاتل در اکثر موارد یک آدمیه که آدم تازه باهاش آشنا شده و یک فرد کاملا غریبه غریبه نیست. شما در مورد همین مثال بالا فکر کنید. پلیس هیچ آثار درگیری در اتاق این پسر پیدا نکرده و این پسر بیچاره هم تازه داشته اینجا کلاس زبان میرفته و من میتونم درکش کنم چه حسی داشته وقتی ضعف زبانی داشته و سنشم کم بوده 22 سال داشته و شاید فکر کرده با ارتباط با یک نفر میتونه راحتتر همه چیو پیدا کنه و از پس خودش بربیاد. این اولین اشتباه! و چه کسی یا چه کسانی به خودشون انقدر مطمئن بودن که اگه برن تو خوابگاهی که پر آدمه میتونن بی سر صدا یکیو بکشند؟کسایی که از اعتماد اون ادم به خودشون مطمئن بودند پس این آدم یا آدما ناشناس نبودن .اینجا فقط باید خودتون از پس مشکلات بربیاین. چون اگه کسی بخواد کمک کنه لازمش اینه که بهش اعتماد داشته باشین تا اون بتونه کمک کنه و اعتماد میشه دومین و آخرین اشتباه.اینجا فقط آدم کسی رو تو خونه راه میده که بالای 10 سال اون آدمو میشناسه. این فرهنگ اینجاست و شما اینجا به راحتی میتونید به خواسته های دیگران نه بگین و اونها هم ناراحت نمیشن حتی به دوست صمیمی چون این هم جز فرهنگ اینجاست و رودربایستی اینجا معنی نداره. اینا تجربیات منه و لازمه بدونین چون آدم تصورش از خارج قبل اینکه بیاد اینجا یک چیز دیگست. نذارین غم غربت بگیرتتون به شدت باهاش در تنهایی خودتون بجنگین و سر خودتونو گرم کنین و بدونین تنهایی همیشه بهتر از چنین اتفاقاییه و بعد روزهای سختتون که تحملش کردین آینده درخشانی در انتظارتونه. دوستتون دارم. مواظب خودتون باشین. تا مطلب بعدی خدانگهدار


RE: اشتباهاتی که در آلمان واستون گرون تموم میشه قسمت اول - ForeverBlue - 22-01-2015

بسیار ممنونم از دوست عزیز Nixe2006 که تجربیات و اطلاعات خوب خودشون رو به اشتراک میگذارند. این کار بسیاری ارزشمندی است که میتواند به سایر هموطنان کمک کند شرایط را از زبان یک نفر دیگر بشوند و اطلاعات دقیق تری داشته باشند.

جرم و بزهکاری در همه کشورها وجود دارد و آنچه دوست عزیزمان گفتند در همه کشورها کم و بیش رخ میدهد  اما نکته بسیار مهمی که وجود دارد این است که اکثر دانشجویانی که به کشورهای غربی وارد میشوند هرگز به مشکلی برنمیخورند و به راحتی زندگی خود را میگذرانند و از تحصیل و زندگی خود لذت میبرند. 

به نظر من همه چیز به میزان مراقب بودن و آگاه بودن هر فرد از بدیهی ترین اصول روابط اجتماعی و امنیت فردی دارد. اگر هر فردی این اصول را رعایت کند احتمال این که به مشکل بربخورد بسیار کم است.

متاسفانه بسیاری از کسانی که وارد کشورهای غربی میشوند از ابتدا یک سری تصورات اغراق آمیز در مورد این کشورها دارند که باعث میشود در مواردی با اعتماد بیمورد کردن به دیگران یا با رفتارهای نادرست برای خودشان مشکل درست کنند. مثلا بسیاری با این دید به آلمان و سوئد و ...می آیند که گویی هیچ دزدی و سرقت و آدم ربایی و سایر جرایم در این کشورها نیست و به هر کسی اعتماد میکنند و نتایج نادرست آن را نیز میبینند. حتی دیده ام افرادی که درب خانه خود را قفل نمیکنند و باز میگذارند و میگویند اینجا که دزد نیست! یا به هر فرد خارجی که میبینند اعتماد میکنند و میگویند این ها آدم های خوبی اند!! متاسفانه بسیاری از اشخاص ناباب از سادگی این دسته افراد سوء استفاده میکنند و مشکلات فراوانی را ایجاد میکنند.

مثلا بدیهی است که چه در ایران و چه در کشورهای دیگر انسان نباید شخص غریبه ای را به خانه خودش راه بدهد. بدیهی است که در صورتی که در محله های شلوغ و نه چندان مناسب زندگی میکنید باید مراقب موارد بسیاری باشید. بدیهی است که برخی از کلوپ ها و بار ها پاتوق افراد خاص و مافیایی است و باید از حضور در آن پرهیز شود. 

نهایتا این که همه چیز به خود فرد بستگی دارد و میزان احتیاط و مراقب بودن خودش.


RE: تجربیات اولیه از نگاه دانشجویان تازه وارد - sharin - 04-02-2015

میخواستم سوال کنم ایا یه دختر خانم به تنهایی میتونه تو کشور المان زندگی کنه؟یعنی از بدو ورود تنها بیاد ایا در تهیه مسکن دچار مشکل میشه؟


RE: تجربیات اولیه از نگاه دانشجویان تازه وارد - nader - 05-02-2015

(04-02-2015, 08:15 PM)'sharin' نوشته: میخواستم سوال کنم ایا یه دختر خانم به تنهایی میتونه تو کشور المان زندگی کنه؟یعنی از بدو ورود تنها بیاد ایا در تهیه مسکن دچار مشکل میشه؟

 
دخترای زیادی هستند که دارن اونجا تنها زندگی میکنند.در مورد مسکن هم به مشکلی بر نخواهید خوزد
 



RE: تجربیات اولیه از نگاه دانشجویان تازه وارد - saaaaam - 05-02-2015

(04-02-2015, 08:15 PM)'sharin' نوشته: میخواستم سوال کنم ایا یه دختر خانم به تنهایی میتونه تو کشور المان زندگی کنه؟یعنی از بدو ورود تنها بیاد ایا در تهیه مسکن دچار مشکل میشه؟

 
سلام
بسته به روحیات و سن افراد دارد من در فنلاند دختر خانم هایی را در سنین بین 22 تا 29 سال دیدم که شاد و پر انرژی هستند و توانستند در زمان کمی خود را با محیط جدید وفق دهند برخی هم با سن 30 به بالا امده و نتوانستند خود را با محیط وفق دهند و جوری افسردگی گرفتند
تنها زندگی کردن در اروپا از نظر امنیت خصوصا در کشورهایی مثل المان یا حوزه اسکاندیناوی مشکل خاصی ندارد فقط بحث اصلی توان زندگی تنهایی برای مدت حداقل چند سال هست که ایا می توانید بصورت مجرد چند سال باشید تا فرد مناسبی برای ساختن اینده پیدا کنید یا خیر 
در مورد پیدا کردن خابگاه دانشگاه ها معمولا شما را قبل از امدن راهنمایی می کنند



RE: تجربیات اولیه از نگاه دانشجویان تازه وارد - nixe2006 - 13-06-2015

سلام
تجربه ای که واسه من پیش اومد رو میگم که بقیه حواسشون جمع شه و اگاهیشون زیاد شه. اعتبار شما به پولتون تو بانک، در نتیجه مدارک بانکی و مدارک هویتی شماست که به هیچ عنوان نباید گم کنید.تهیه دوباره این مدارک هم زحمت داره هم خرج هم تا وقتی حاضر بشه چند هفته وقت میبره و شما تو اون چند هفته بهش احتیاج دارید.
1.از موقعی که همخونه دارم همیشه در صورت خروجم در اتاق رو قفل میکنم حتی موقع رفتن به حمام. و این کار کمک میکنه وقتی چیزیو گم میکنم بدونم حداقل خودم گم کردم و تمرکز بیشتری کنم.کسی را به اتاق دعوت نکنید.
2. بعد از هر دفعه رفتن به بانک 10 بار چک کنید هیج کدام مدارک رو جا نگذاشتید
3.درصورتیکه مشخصات IBAN و BIC که مربوط به کارت عابر بانکه گم شه بعد اینکه همه جا را گشید و پیدا نکردید قبل درخواست کارت جدید موجودیتونو بیرون بکشید بعد درخواست بدید بعد از درخواست کارت قدیم رو میسوزونند و خودتون تا 10 روز یا بیشتر به موجودی دسترسی ندارید صدور مجددش 5 تا 10 یورو هزینه داره
4.در دوران افتتاح حساب حتما یک روز به بانک برید و رمز اینترنتی رو با کمک متصدی فعال کنید. این کار خیلی مهمه و تنها چیزی که نجاتم داد همین بود و تونستم هزینه بیمه رو به موقع واریز کنم به موقع واریز کردن اجاره و بیمه توی اقامتتون تاثیر میذاره.
5.در صورت گم شدن دفترچه حساب صدور مجددش 4 هفته طول میکشه و 40 یورو هزینه داره
6.همه مدارک بانکی رو باهم یکجا نگه ندارید مثلا تو پوشه.
7.مبادلات اینترنتی نکنید.خرید و فروش
8.فکر میکنم lastschrift کردن واسه بیمه خوب باشه.یعنی خود بیمه هر ماه اون پول رو از حسابتون بر میداره البته دقت کنید همیشه حساب عابرتون پر باشه
9.همیشه به اندازه مبلغ اجاره و بیمه در جای امن پول نقد داشته باشید برای مبادا
10.در صورت داشتن اقوام و آشنا یک نفر میتونه با پست بانک پول واستون بفرسته که میرید پست یک فرم پر میکنید و تحویل میگیرید. بهتره رو کسی حساب نکنید و موارد بالا رو رعایت کنید. این راه رو جهت آشنایی با سیستم گفتم
11.چیزی که قبلا فراموش کردم بگم که ربطی به این بحث نداره .تو آلمان همیشه یک عالمه پول خرد دارید. تو بانک یک باجه واسه Münzen هست که این پول خرد هارو میریزید تو حسابتون البته با دستگاه اتومات


RE: تجربیات اولیه از نگاه دانشجویان تازه وارد - azadfalah - 14-11-2015

مرسی دوستان عزیز . خوب حقیقتا تو ایران هم آدم دوستشو نمیاره خونشون چه برسه خارج کشور که یکم شناخت آدما از روی چهره بخاطر باور های نادرست ما سخت میشه . 

گرفتن صندوق امانت در بانک ماهانه چقدر هزینه داره ؟

در دانشگاه برای دانشجویان چه کار هایی وجود داره ؟

آیا استفاده از وسایل گرم کننده برقی در خوابگاه و اتاق ها مجاز است ؟ 

اتصال دوربین تو اتاق هامون مجازه ؟


RE: تجربیات اولیه از نگاه دانشجویان تازه وارد - آدریان سابق - 22-12-2015

(14-11-2015, 08:48 AM)azadfalah نوشته: مرسی دوستان عزیز . خوب حقیقتا تو ایران هم آدم دوستشو نمیاره خونشون چه برسه خارج کشور که یکم شناخت آدما از روی چهره بخاطر باور های نادرست ما سخت میشه . 

گرفتن صندوق امانت در بانک ماهانه چقدر هزینه داره ؟

در دانشگاه برای دانشجویان چه کار هایی وجود داره ؟

آیا استفاده از وسایل گرم کننده برقی در خوابگاه و اتاق ها مجاز است ؟ 

اتصال دوربین تو اتاق هامون مجازه ؟

با درود

بنده دیر پیغامتون رو دیدم...
صندوق امانت رو اصلا نمیدونم.
سوالتون خیلی گسترده ست، ولی چیزی که معمولا وجود داره، HiWi  هایی هستش که انستیتو های مختلف در دانشگاه به دانشجویان متقاضی میدن،به عنوان مثال فلان پروفسور داره روی یه پروژه کار میکنه و نیاز به آنالیزگر داره. به شهر هم خیلی بستگی داره.
تا جایی که بنده میدونم، استفاده وسایل گرمایشی از نوع برقی در خوابگاه ممنوعه. چون هزینه برق و کلا انرژی به عهده شما نیست و معمولا جریمه داره.
منظورتون از اتصال دروبین چیه دقیقا ؟ نه مشکلی نداره...

پیروز باشید.