آکادمیا کافه
ارسال بار به آمریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: سفر به آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B3%D9%81%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- موضوع: ارسال بار به آمریکا (/Thread-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)



ارسال بار به آمریکا - m.ost - 20-11-2012

لطفا مطالب مفید و سوالات در مورد روش های گوناگون ارسال بار به آمریکا (پست، freight ...) را در این تاپیک مطرح کنید.


RE: ارسال بار به آمریکا - m.ost - 20-11-2012

در مورد freight بار من امروز با دفتر هواپیمایی ترکیش در فرودگاه امام تماس گرفتم که شماره دو تا کارگزار رو داد که با اونها تماس بگیرم. یکیشون که در فرودگاه امام بود گفت که با همون ترکیش نمیتونه freight کنه و با یک هواپیمایی دیگه مثلا KLM انجام میده. برای 20 کیلو بار 176 دلار میشد. در هر صورت برای بارهای کم صرف نمیکنه و حداقل باید 40 کیلویی باشه.
شماره کارگزارها:
نفیس ترابر: 51005190
مهماندار: 44667203
برای freight هم اگر میخواید وقتی رسیدید تحویل بگیرید باید 10 11 روز قبل اول تماس بگیرین بعد اگر گفتن که میشه ببرین فرودگاه امام (برای نفیس ترابر که تو فرودگاهه) که بسته بندی کنن و بفرستن. در ضمن مایعات نمیشه اصلا. فقط چیزهایی مثل کتاب

در مورد پست هم با کاراپست تماس گرفتم بسته 10 کیلویی 3 تا 4 روز طول میکشه که برسه به هر شهری که بخواین در آمریکا و هزینش هم 629000 تومن میشه.


RE: ارسال بار به آمریکا - Shahrouz - 23-11-2012

الان اکثر دفاتر شرکتهای هواپیمایی بزرگ، لوفت هانزا، قطر و... کار فریت از ایران به آمریکا رو بسیار سخت انجام می دن. ترکیش هم 1700 هزینه بلیط یکطرفه به نیویورکه که با امارات 2400 حدود 700 فرق می کنه ولی فریت رو گویا خودش انجام نمی ده. یکی از دوستان هم که هفته قبل این کارو کرده بود رقمی که می گفت حدود 700 هزار تومان برای 30 کیلو بار بود. اصلا زیر 100 کیلو به صرف نیست. یعنی اگر بشه کار فریت چند نفر با هم انجام بگیره به نفعه یا چیزهایی که فرستاده می شه وسایل با ارزشی باشند (نه وسایل رزومره)
برعکسش هم سخته. یعنی ارسال بار از آمریکا به ایران که خیلی سخت تره!


RE: ارسال بار به آمریکا - Nasim67 - 08-05-2013

پس با این تفاسیری که ذکر شد، شاید پرداخت جریمه اضافه بار در فرودگاه به صرفه تر باشه! نه؟
ضمن اینکه خدمات فریت از طریق ایرلاین ها تا فرودگاه بین المللی هست که برای نخستین بار در امریکا ازش وارد می شیم و اگر مجبور به داشتن پرواز داخلی دیگه ای باشیم تا شهر مقصد، باید هزینه حمل تا اونجا رو هم اضافه کنیم به کل هزینه فریت. درسته؟

ممنون


RE: ارسال بار به آمریکا - lavender - 16-05-2013

افرادی که می خوان کتابهاشون رو پست کنن. وقتی رفتید پست  بهشون بگید پست مطبوعات می خوام! اینو شاید نشنیده باشید. پست مطبوعات برای مجله- روزنامه و کتاب هست و خیلی ارزون تر از پست هوایی و حتی زمینی میشه.
 


RE: ارسال بار به آمریکا - lavender - 03-06-2013

مطالب مورد نياز مسافران در مورد فريت بار،(ارسال كالا به خارج از كشور)

سایت فرودگاه امام


RE: ارسال بار به آمریکا - Nasim67 - 07-06-2013

من دیروز پست مطبوعات رو از اداره پست پرسیدم. 
اونچه که به من گفته شد این بود که این پست قبلا خیلی ارزون و مناسب بود اما با نرخ های جدید بسیار گران و بدون صرفه هست. 
10 کیلو پست مطبوعات قیمتش 450 هزار تومن هست! 

پست عادی هوایی هم برای 10 کیلو 280 هزار تومن هست. (برای زیر 10 کیلو هم نرخ خودشو داره اما به صرفه نیست.)

* رسیدن پست عادی هوایی تقریبا دو الی سه هفته طول می کشه.
** ارسال "شکستنی" و "مایعات" ممنوع است. 


RE: ارسال بار به آمریکا - lavender - 07-06-2013

واو! چقد گرون شده... زمانی که من اومدم ( سال 2008) پست مطبوعات کیلویی 900 تومن بود!


RE: ارسال بار به آمریکا - M0TRIX - 23-12-2013

(07-06-2013, 06:07 PM)'lavender' نوشته: واو! چقد گرون شده... زمانی که من اومدم ( سال 2008) پست مطبوعات کیلویی 900 تومن بود!

 
پست مطبوعات الان فقط داخل ایران ارزش استفاده داره. من یه کارتون کتاب از یه شهر دیگه برام فرستادن 10 هزار تومن.چند ماه پیش



ارسال بار به آمریکا - behzad-arta - 08-06-2015

بیشترین درخواست فریت بار از ایران به آمریکا مربوط به ایالت کالیفرنیا و بیشتر به دو شهر لس آنجلس و سانفرانسیسکو می باشد.بطور کلی ورود لوازم شخصی و اثاثیه منزل به آمریکا برای مهاجرین و مسافران به آنجا رایگان می باشد بیشتر افرادی که از ایران به آمریکا به صورت طولانی مدت مسافرت می کنند فکر می کنند نمی توانند لوازم و اثاثیه شخصی خود را به آمریکا فریت نمایند.
در صورتی که اگر لوازم استفاده شده و دست دوم باشند ورود آن به آمریکابلامانع می باشد و غیر از پرداخت مبلغی حدود 30 تا 40 دلار آمریکا جهت صدور قبض انبار پس از رسیدن بار به فرودگاه ، هزینه ی دیگری (هزینه های گمرکی ) ندارد. مسافران می توانند لوازم شخصی خود را به عنوان Used personal effects  ، Used.H.H.goods به اکثر شهرهای ایالات متحده امریکا مانند نیویورک ، واشینگتن،آتلانتا،شیکاگو،لس آنجلس،سانفرانسیسکو،بوستن، تگزاس،پورتلند،سیاتل،میامی و... فریت بار کنند.
در مورد فریت بار مواد غذایی
بسیاری از مسافران سوال می کنند که آیا می توانند مواد غذایی را با خودشان ببرند یا نه؟
در پاسخ این سوال باید گفت که هر ی از کشورها قوانین خاص خود را برای گمرک دارند . ولی به طور کلی ارسال مواد غذایی حتی به اندازه ی کم حساسیت زا می باشد .یعنی اینکه ممکن است در ارزیابی که در گمرک و در هریک از فرودگاه ها در بازرسی محموله متوجه وجود مواد غذایی در بار شوند و مواد غذایی را دور بریزند یا مشکلاتی را برای گیرنده بار به وجود آورند.در نتیجه توصیه به مهاجران و مسافران محترم این است که مواد غذایی را در بین محموله باری خود نگذارید حتی به اندازه ی کم هم باشد.ولی اگر اصرار بر آن دارید که مقادیری مواد غذایی را فریت بار کنید توصیه ما در این است که آن را در جعبه ای جداگانه بگذارید تا دسترسی به آن راحت تر باشد و دیگر نیاز نمی باشد که در بین دیگر کارتن های فریت بار به دنبال آن بگردید در این صورت بار ها نیز آسیب نمی بینند.
فریت بار برای اشیاء قدیمی
در برخی از موارد افراد اشیاء قدیمی که در منزل دارند را دوست دارند که در مهاجرت به یک کشور دیگر آنها را با خود ببرند (که این کار توسط شرکت های فریت بار صورت می گیرد) در نظر داشته باشید که این اشیاء قدیمی حتی اگر ارزش مادی و معنوی بالایی هم نداشته باشند برای خروج از کشور باید مجوز رسمی از سازمان میراث فرهنگی داشته باشد.
 مراحل فریت بار به آمریکا مرحله اول دریافت بار بعد از فریت بار به ایالات متحده آمریکا
زمانی که محموله به یکی از شهرهای امریکا فریت بار می شود تا 48 ساعت بایستی از طرف گمرک مقصد ترخیص شود. در غیر این صورت بار به انبارداری تحویل می شود.اولین مرحله ترخیص از طرف گمرک است یعنی ارزیاب گمرک Custom مدارک بار را چک می کند.زمانی که بار از تهران حمل می شود اسم و فامیل وآدرس گیرنده می بایستی با مدارک گیرنده در بارنامه یکی باشد. مثلا اگر فامیلی شخصی عباسی باشد به این شکل نوشته می شود ABASSI  ،می بایستی در بارنامه اسپل حروف درست باشند و نبایستی نوشته شود ABASY .
 
مرحله دوم دریافت بار بعد از فریت بار به ایالات متحده آمریکا
مرحله دوم در فریت بار به آمریکا مربوط به وزارت کشاورزی می باشد .ارزیاب گمرک که اصطلاحا USDA(این لغت مخفف :united states deportment of agriculture) بار را مورد ارزیابی قرار می دهد که محموله ی فریت شده عاری از هرگونه آلودگی میکروبی یا حشرات موزی باشد.
توضیح در رابطه با موضوع بالا :
زمانی که می خواهید به آمریکا فریت بار نمایید اگر بسته بندی چوبی داشته باشد می بایستی این صندوقها و جعبه های چوبی ضدعفونی و سم زدایی گردد و روی جعبه ها مهر شرکت ضدعفونی کننده زده شود و فرم ضدعفونی می بایستی ضمیمه بارنامه و مدارک و AWB باشد.در غیر این صورت بار برگشت داده می شود که  در اصطلاح فریت بار Reject بار نام دارد. 
بسیاری از مسافران سوال می کنند که آیا تابلوهای چوبی یا میز چوبی یا دکور چوبی نیز احتیاج به سم زدایی دارد؟
در جواب می توان گفت که خیر این گونه وسایل نیاز به ضدعفونی و سم زدایی ندارند و فقط بسته بندی های چوبی آن هم بیرون این بسته ها باید ضدعفونی شوند.البته توجه داشته باشید که بسته بندی های چوبی فقط برای فریت بار هایی مثل پیانو ، میز ، صندلی و یا اشیاء بسیار شکننده استفاده می شود همچنین اگر در مورد فریت باری که تشخیص داده شود که اگر محموله با کارتن یا بدون جعبه چوبی حمل شود آسیب خواهد دید از جعبه های چوب برای بسته بندی و در نهایت فریت بار استفاده می کنند. اما برای ظروف و کریستال جعبه چوبی لازم نیست و پاکت بندی پلاستیکی کفایت می کند.
 
مرحله سوم دریافت بار بعد از فریت بار به ایالات متحده آمریکا
در این مرحله از تحویل بار ارزیاب گمرکی بار ار با XRAY و در صورت لزوم با باز کردن صندوقها را مورد بازبینی قرار می دهد. در این مرحله ایت که بار مورد بازبینی قرار می گیرد تا اینکه مشخص شود که آیا واقعا این بار لوازم شخصی و یا اثاثیه منزل است یا خیر.
نکته مهم در رابطه با فریت بار
توجه داشته باشید که به هیچ عنوان نباید عطر و ادکلن، مایعات،لاکو یا سایر مواد شیمیای مانند رنگ،چسب، باتری و..در بین بار گذاشته شود این مورد بطور کلی جزء قوانین فریت بار و حمل بار هوایی است و ربطی به مقصد خاص ندارد.
مرحله نهایی دریافت بار بعد از فریت بار به ایالات متحده آمریکا
بعد از طی تمام مراحل بالا با ترخیص یا به اصطلاح Release می شود و آماده ی تحویل می گردد. و گیرنده بار باید سریعا جهت تحویل بار به گمرک فرودگاه مقصد مراجعه نماید.