آکادمیا کافه
نکات مهم در ورود به ده دانشگاه اول از دیدگاه کاربران - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- موضوع: نکات مهم در ورود به ده دانشگاه اول از دیدگاه کاربران (/Thread-%D9%86%DA%A9%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D9%87%D9%85-%D8%AF%D8%B1-%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D9%88%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%DB%8C%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86)

صفحات 1 2 3


نکات مهم در ورود به ده دانشگاه اول از دیدگاه کاربران - Karim - 11-06-2012

درود بر شما

دوستان لطفا، در این تاپیک هر گونه تجربه ، نظر، دیده ، شنیده،(مستند یا غیر مستند) در ارتباط با ورود به دانشگاههای تاپ دنیا با تاکید بر آمریکا(یک تا ده) در تمامی مقاطع از لیسانس تا پست دکترا وحتی استخدام شدن در این دانشگاهها دارید، در این تاپیک قرار دهید.

مرسی


RE: نکات مهم در ورود به ده دانشگاه اول از دیدگاه کاربران - ahmadpashaei - 11-06-2012

با سلام به دوستان
با نگاهی به شرایط این دانشگاه ها میبینیم که بسیار سخت میگیرن و تازه خیلی معیارها دخیله کثل مقاله های با Impact Factor بالا و تعداشون و استتاد مرتبط با تحقیق و .... .به این نگاه کنید که تازه مال 3 سال پیش هستن:
Stanford University Average GRE Scores

Average verbal GRE score of new entrants in both master's and doctoral programs 580
Average quantitative GRE score of new entrants in both master's and doctoral programs 780
Average writing GRE score of new entrants in both master's and doctoral programs 4

Harvard University Average GRE Scores

Average verbal GRE score of new entrants in both master's and doctoral programs 572
Average quantitative GRE score of new entrants in both master's and doctoral programs 775
Average writing GRE score of new entrants in both master's and doctoral programs 4

Massachusetts Institute of Technology Average GRE Scores

Average verbal GRE score of new entrants in both master's and doctoral programs 570
Average quantitative GRE score of new entrants in both master's and doctoral programs 777
Average writing GRE score of new entrants in both master's and doctoral programs 4

Princeton University Average GRE Scores

Average verbal GRE score of new entrants in both master's and doctoral programs 581
Average quantitative GRE score of new entrants in both master's and doctoral programs 783
Average writing GRE score of new entrants in both master's and doctoral programs 4



RE: نکات مهم در ورود به ده دانشگاه اول از دیدگاه کاربران - Mike - 11-06-2012

(11-06-2012, 12:44 PM)Karim نوشته: درود بر شما

دوستان لطفا، در این تاپیک هر گونه تجربه ، نظر، دیده ، شنیده،(مستند یا غیر مستند) در ارتباط با ورود به دانشگاههای تاپ دنیا با تاکید بر آمریکا(یک تا ده) در تمامی مقاطع از لیسانس تا پست دکترا وحتی استخدام شدن در این دانشگاهها دارید، در این تاپیک قرار دهید.

مرسی
ببخشید من هنوز نفهمیدم دلیل وجود این تاپیک چی‌ هستش؟

شرایط ورود برای همه دانشگاه‌های اینجا (آمریکا) ۱ کی‌ هستش! فقط به دلیل رقابت زیاد ور می‌دارند اپلیکنت ها رو Sort میکنند و بعدش انتخاب میکنند! این دیگه تحلیل نمیخواد!
خیلی‌‌ها هم بودند که خیلی‌ رزومه خوبی‌ داشتند اما نتونستند وارد ۱ سری دانشگاها بشند. دلیلشم فقط رقابت بالاست.

مساله بعدی این هستش که شما میونی وارد دانشگاهی مس Standford بشی‌! اصلا کار سختی نیست اما باید سالی‌ 60000 - 80000 $ پول بدی! یعنی‌ به شما فاند رو نمی‌دند! ورود به این دانشگاها کار زیاد سختی نیست اما گرفتن اون فاند سخته!

برای مثال این جمله رو در سایت دانشگاه ( Purdue (Rank 9 in ISYE توجه کنید:

Multi-year fellowships, teaching assistantships, and research assistantships are available on a competitive basis, with higher priority given to top Ph.D. applicants who have demonstrated research
ability through publication and/or M.S. thesis.


به سادگی‌ داره میگه که حتا نمره زبان هم زیاد برا ما مهم نیست! دقیقند چیزی که اینجا موقعی که استادم می‌خواست به من فاند بده اتفاق افتاد. ۱ نگاهی‌ به نمرهای‌ زبانو معدلم کرد بعدش سریع رفت رو مقاله‌ها و کلی‌ سوال پیچ کرد منو! حتا من توی ۱ جلسه ۲ ساعت گفت فلان مقالتو اسلاید کن بیار پرزنت کن و کلی‌ سوال پرسید.


RE: نکات مهم در ورود به ده دانشگاه اول از دیدگاه کاربران - Behnoush - 11-06-2012

حقیقتش منم تا حدی با Mike موافقم و فکر می کنم پرداختن به این حاشیه ها باعث میشه انرژی کمتری برای اصل موضوع داشته باشیم. برای پذیرش یه سری پیش نیاز های اصلی هست که همه ازش خبر داریم و بقیه ش دیگه واقعا نمیشه دربارش نظر داد. خودتون میگید مستند یا غیر مستند ، خب واقعا یه نظر غیر مستند یا حرفی که از این و اون شنیده باشیم چه تاثیری به حالمون داره. به نظر من باید وقت، تمرکز و انرژی رو برای همون پیش نیازهای اصلی مثل نمرات زبان و GRE ، تماس با اساتید، مقاله و ... گذاشت و به گفته های ضد و نقیض و مختلف بقیه توجهی نکرد که بیشتر باعث نگرانی، استرس و حواس پرتی میشه. چون واقعیت اینه که هیچ کدوم از ماها توی کمیته پذیرش نیستیم.
و اینکه به نظر من هدف های بزرگ رو باید به یه سری هدف های کوچیکتر تقسیم بندی کرد و مرحله به مرحله با برنامه ریزی پیش رفت هر چند که باید اون اهداف اصلی رو همیشه پیش رو داشت ولی وقتی سد اول رو رد کردیم بعد با دید بهتری میتونیم برای بقیه ش نقشه بریزیم. و فکر میکنم الان گام اول گرفتن پذیرشه و وقتی این مرحله رد شد و وارد دانشگاه شدیم قدم سنگین تر و مهم ترش گذراندن این دوره با موفقیت هست .ایشالا گام های بعدی پست دکترا و استخدام و کار و ... خواهد بود.
و در ضمن یه چیز دیگه که به نظر من میاد که بگم اینه که باید برای اپلای کردن و انتخاب دانشگاه واقع بین بود. نمیگم خودتون رو دست کم بگیرید یا رویاهاتون رو دنبال نکنید ولی نباید این واقعیت رو فراموش کرد که گرفتن پذیرش از تاپ 10 امریکا اصلا اصلا کار ساده ای نیست و رقبا رو نباید دست کم گرفت. بالاخره رقیب ما از یه دانشگاه معمولی در ایران با نمره های معمولی GRE میتونه یه نفر فارغ التحصیل هاروارد یا استنفورد با نمره GRE بالای 1500 باشه . من معتقدم اگه چندتا دانشگاه میخوایم اپلای کنیم نهایتش یکی رو اینقدر دست بالا اپلای کرد و بقیه کاملا منطقی و با تناسب رزومه و شرایط باید انتخاب بشه.
نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه. البته این ها فقط و فقط نظرات شخصی من هست.


RE: نکات مهم در ورود به ده دانشگاه اول از دیدگاه کاربران - mohamad0014 - 11-06-2012

(11-06-2012, 09:15 PM)Behnoush نوشته: و اینکه به نظر من هدف های بزرگ رو باید به یه سری هدف های کوچیکتر تقسیم بندی کرد و مرحله به مرحله با برنامه ریزی پیش رفت هر چند که باید اون اهداف اصلی رو همیشه پیش رو داشت ولی وقتی سد اول رو رد کردیم بعد با دید بهتری میتونیم برای بقیه ش نقشه بریزیم. و فکر میکنم الان گام اول گرفتن پذیرشه و وقتی این مرحله رد شد و وارد دانشگاه شدیم قدم سنگین تر و مهم ترش گذراندن این دوره با موفقیت هست .ایشالا گام های بعدی پست دکترا و استخدام و کار و ... خواهد بود.
بهنوش عزیز

همانطوری که می دونید انتخاب دانشگاه برای دکتری مستقیما در انتخاب کار اثر می گذارد.مثلا فاراتحصیلان تاپ 10 حاما شانس بیشتری دارند برای کار تا فارالتحصیل رتبه 100.
مایک عزیز اشاره کردند که پذیرش از استفورد کار سختی نیست و یکی از دوستان همیجا هم از ام ای تی پذیش گرفته بود ولی بدون فاند. اگر امید بالایی باشه که بعد یک ترم یا یک سال بشه فاند گرفت به نظرم رفتن به این دانشگاه واقعا ارزششو دارده حتی اگر از دانشکاه بالای 100 فول فاند داشته باشید چوت بعد ها در بازار کار به راحتی pay off می شه.


RE: نکات مهم در ورود به ده دانشگاه اول از دیدگاه کاربران - Karim - 12-06-2012

to Mike:
هدف از ایجاد این تاپیک :چطور میشه وارد دانشگاههای تاپ 10 دنیا شد چون ورود به این دانشگاهها شرایطه خاص تری و میطلبد. البته شاید از ما گذشته باشه ولی بهرحال فک می کنم موضوع آنقدر اهمیت داره که در یک تاپیک جدا راجع بهش بحث بشود تا بقیه بتونند از مباحث مطرح شده سود ببرند.

to Behnoush":
با محمد موافقم که ورود به این دانشگاهها تضمین کننده خیلی چیز هاست و بنظرم فکر کردن برای ورود به این دانشگاهها وقت و انرژی تلف کردن نیست چون مثلا وقتی هدف یک داوطلب ورود به این دانشگاهها باشه باید به اون سمت برنامه ریزی کنه. اتفا قا من همین امروز سایت دانشگاه جان هاپکینز رو چک کردم و در صحفه مربوط به دانشجویان چشم بادامی ها نسبتا زیادی بین آنها بود و فارغ التحصیل تایوان، چین و حتی غیر چشم بادامی ها هم فارغ لتحصیل هارواد و.. نبودند بلکه فاغ التحصیل دانشگاههای در جه دو. آمریکا بودند و نکته بسیار جالب توجه سی وی این دانشجویان بود البته فقط مقالاتوشن رو گذاشته بوند و هر کدام از انها 2-3 تا مقاله متوسط و برخی اسمه چندم در اون مقاله ها بودندو من با دیدن این مقالات به خودم امیدوارم شدم( لوووووووول)

بنظرم اینطوری میاد حداقل در مورد رشته خودم رو عرض می کنم دانشجویان این دانشگاهها موجودات عجیب و غریب و با سی وی فوق العاده قوی نیستند! و هر کسی که فرصت و انرژی رو داره بنظرم چند سال پشت دکترا بمونه(بروزن پشت کنکور!) تا وارد این دانشگاهها بشه مثلا جی آریی جنرال و حتی سابجکت رو به حدا اعلا برسونه و مقالات خیلی خوب بده، بنظر می رسد که ارزشش رو داشته باشه.

در زیر هم چند تا دانشگاهها یا کالج هایی هستند که بچه های جان هاپیکینر مدرک لیسانس و ارشدشون رو گرفته اند ومی بینید که دانشگاه قبلیشون خیلی هم تاپ نیستند !!


Peking Union Medical Colleg


North Carolina State University


Wheaton College


University of Maryland Eastern Shore


University of Notre Dame

National Taiwan University

University Clemson







شاد باشید


RE: نکات مهم در ورود به ده دانشگاه اول از دیدگاه کاربران - Mike - 12-06-2012

(12-06-2012, 12:17 AM)Karim نوشته: to Mike:
هدف از ایجاد این تاپیک :چطور میشه وارد دانشگاههای تاپ 10 دنیا شد چون ورود به این دانشگاهها شرایطه خاص تری و میطلبد. البته شاید از ما گذشته باشه ولی بهرحال فک می کنم موضوع آنقدر اهمیت داره که در یک تاپیک جدا راجع بهش بحث بشود تا بقیه بتونند از مباحث مطرح شده سود ببرند.

to Behnoush":
با محمد موافقم که ورود به این دانشگاهها تضمین کننده خیلی چیز هاست و بنظرم فکر کردن برای ورود به این دانشگاهها وقت و انرژی تلف کردن نیست چون مثلا وقتی هدف یک داوطلب ورود به این دانشگاهها باشه باید به اون سمت برنامه ریزی کنه. اتفا قا من همین امروز سایت دانشگاه جان هاپکینز رو چک کردم و در صحفه مربوط به دانشجویان چشم بادامی ها نسبتا زیادی بین آنها بود و فارغ التحصیل تایوان، چین و حتی غیر چشم بادامی ها هم فارغ لتحصیل هارواد و.. نبودند بلکه فاغ التحصیل دانشگاههای در جه دو. آمریکا بودند و نکته بسیار جالب توجه سی وی این دانشجویان بود البته فقط مقالاتوشن رو گذاشته بوند و هر کدام از انها 2-3 تا مقاله متوسط و برخی اسمه چندم در اون مقاله ها بودندو من با دیدن این مقالات به خودم امیدوارم شدم( لوووووووول)

بنظرم اینطوری میاد حداقل در مورد رشته خودم رو عرض می کنم دانشجویان این دانشگاهها موجودات عجیب و غریب و با سی وی فوق العاده قوی نیستند! و هر کسی که فرصت و انرژی رو داره بنظرم چند سال پشت دکترا بمونه(بروزن پشت کنکور!) تا وارد این دانشگاهها بشه مثلا جی آریی جنرال و حتی سابجکت رو به حدا اعلا برسونه و مقالات خیلی خوب بده، بنظر می رسد که ارزشش رو داشته باشه.

در زیر هم چند تا دانشگاهها یا کالج هایی هستند که بچه های جان هاپیکینر مدرک لیسانس و ارشدشون رو گرفته اند ومی بینید که دانشگاه قبلیشون خیلی هم تاپ نیستند !!


Peking Union Medical Colleg


North Carolina State University


Wheaton College


University of Maryland Eastern Shore


University of Notre Dame

National Taiwan University

University Clemson







شاد باشید
من الان امریکام. ما ترم بعدی ۱ نفر هیأت علمی‌ جدید گرفتیم که البته کارش کلند چیز دیگی‌ هستش و چون میخواستیم ۱ پوزیشن جوینت داشته باشیم ورش داشتیم. من عضو ۱ سرچ کمیتی بودم که این آدمارو انتخاب میکرد برای مصاحبه.
۲-3 تا دانشجو و ۲-۳ تا استاد.

۳ نفر رو مصاحبه کردیم:
۱- University of Missouri
2- Standford University (Post Doc)
3- Purdue (Post Doc)

توی این ۳ تا اون اولی‌ که فقط دکترا داشت از همه بهتر بود. طرف هیولایی بود واسه خودش و همینطورم که می‌بینید دانشگاهش اصلا رنک نیست!
اون استندفردی از همه شوت تر بود! حتا ۱ بار سر صبحونه خوردن احساس کردم که ۱ حالت عرفانی داره! طرف اصلا تو هپروت بود! ۱ بار حتا بهش به شوخی‌ گفتم اهل چیزی هستی‌؟
و اون آخریو من از همه بیشتر دوست داشتم آخه کارش به کار من شبیه بود! Big Grin


درآخر آفر رو به اولی‌ و ۳ومی می‌خواستند بدند که من و ۱ کی‌ از استادا خیلی زور زدیم تا رئیس دپارتمان و راضی‌ کنیم اون آخریو ور داره!
guess what!
اون آخری آگوست میاد اینجا.

حالا اون بالا ۱ کی‌ از دوستان استدلال کرده که اگه از ۱۰ تای‌ اول باشه کار براش بیشتره. بیا اینم ۱ نمونش. موقع مصاحبه میای می‌خوری به پست ۱ آدم دگر اندیش مثل من همه محاسبات رو کاغذ به هم میریزه! کار پیدا کردن تو آمریکا هیچ ربطی‌ به نوع دانشگاه و . . . نداره.

خوشبختانه شرکت‌های آمریکایی‌ مثل ایرانخودرو نیستند که هرکی‌ از ۱ دانشگاه خاص ۱ تیک کاغذ گرفت دستش بگن به به بفرمایید تو! اینجا به کار شما اهمیت میدند نه اسم دانشگاه تون.
موضوع دیگه اینکه این تاپیک اصلا وجودش هیچ معنی‌ نداره. چیزیو که همه میدونند و واضح هستش که نباید در بارش اغراق کرد یا تحلیلش کرد!

همونطور که قبلا گفتم کاری نداره رفتن به این دانشگاها اما گرفتن اون فاند مهم هستش. من دوستی‌ دارم که برزیلی هستش. و اینجا ۱ ترم مهمون. تابستون رفتش
استندفورد! ازش پرسیدم مقاله داری؟ گفت نه! گفتم جی‌آرای دادی؟ گفت من ۱ ترم مهمونم دیگه جی‌آرای نمیخواد! گفتم پس چطوری رفتی‌ اونجا ؟ گفتش اولا که فقط ۱ ترم تابستونو میرم. بعدشم من بورس دولت خودمونم اونا خرجشو میدند!
حالا چون رفیق من رفته اونجا نابغه بود؟ ایشون فقط چون پول داشته داره میره اونجا!


RE: نکات مهم در ورود به ده دانشگاه اول از دیدگاه کاربران - Mike - 12-06-2012

خیلی‌ از دانشگاههای آمریکا روی پول میچرخند. برای مثال دانشگاه خیلی‌ خوبه نرسوسترن. MBA این دانشگاه واقعا Perfect هستش اما هیچ نو فاندی براش وجود نداره و هزینش سرسام آور. اکثرا کسایی‌ می‌رن اونجا که جزو ثروتمندانه آمریکا یا جاهای دیگه جهان هستند.
مثال بهتر بخوام بزنم جان هاپکینز هستش که دوست صمیمیم داره اونجا فاینانس می‌خونه. ایشون هم هیچی‌ فاند نداره و هزینش رو خودش داره میده.


RE: نکات مهم در ورود به ده دانشگاه اول از دیدگاه کاربران - Karim - 12-06-2012

مایکه عزیز:
اتفاقا من هم یه جورایی حرفتو تایید کردم که رفتن به این جور جاها نمیخاد نابغه باشی ولی با این قسمت حرفت یه نمه مخالفم که فارغ شدن از اینجا ها مزیت نداره. بهرحال اینها بزرگترین مراکز علمی دنیا هستند وبودجه های هنگفتی هم دارند که صرف تحقیقات می کنند واساتید و امکاناتشون هم قطعا قوی هستند بی خود نیست که در همه رنک ها تاپ هستند وقطعا فارغ التحصیلان این مراکز کیفیت بالای علمی برخوردار هستند البته استثنا همیشه وجود داره .ولی خب بقوله خودت هرکسی هرجا که باشه میتونه خودشو قوی نگه داره
در مورد پولی بودن هم درسته ولی خب این دانشگاهها حتما فاند زیادی هم دارند .

مرسی


RE: نکات مهم در ورود به ده دانشگاه اول از دیدگاه کاربران - Mike - 12-06-2012

(12-06-2012, 01:57 AM)Karim نوشته: مایکه عزیز:
اتفاقا من هم یه جورایی حرفتو تایید کردم که رفتن به این جور جاها نمیخاد نابغه باشی ولی با این قسمت حرفت یه نمه مخالفم که فارغ شدن از اینجا ها مزیت نداره. بهرحال اینها بزرگترین مراکز علمی دنیا هستند وبودجه های هنگفتی هم دارند که صرف تحقیقات می کنند واساتید و امکاناتشون هم قطعا قوی هستند بی خود نیست که در همه رنک ها تاپ هستند وقطعا فارغ التحصیلان این مراکز کیفیت بالای علمی برخوردار هستند البته استثنا همیشه وجود داره .ولی خب بقوله خودت هرکسی هرجا که باشه میتونه خودشو قوی نگه داره
در مورد پولی بودن هم درسته ولی خب این دانشگاهها حتما فاند زیادی هم دارند .

مرسی
البته چیزی که شما میگید هم درست هستش. کلند روند استخدام در آمریکا ۱ کم عجیب.