آکادمیا کافه
وضعیت جذب هیات علمی - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: زندگی و کار در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- موضوع: وضعیت جذب هیات علمی (/Thread-%D9%88%D8%B6%D8%B9%DB%8C%D8%AA-%D8%AC%D8%B0%D8%A8-%D9%87%DB%8C%D8%A7%D8%AA-%D8%B9%D9%84%D9%85%DB%8C)

صفحات 1 2 3


وضعیت جذب هیات علمی - ahmadpashaei - 18-02-2012

با سلام خدمت دوستان
می خواستم از مطلعین و اساتید درباره وضعیت و شرایط جذب هیات علمی در دانشگاه های آمریکا و کانادا (منظور دانشگاه های متوسط و خوب و نسبتا ضعیفه) بپرسم که چجوریه و چقدر سخته؟ چه مدارم مثبتی می خوان؟
با تشکر



RE: وضعیت جذب هیات علمی - Babak - 20-02-2012

بیشتر اطلاعات من در مورد امریکا و در رشته کامپیوتره و تا اونجا که می‌دونم در رشته‌های مختلف وضعیت جذب هیات علمی متفاوته.
جذب هیات علمی در رشته کامپیوتر در اغلب دانشگاه‌های امریکا بسیار مشکله. حتی در دانشگاه‌هایی که در رنکینگ خیلی بالا نیستند هم اصلا ساده نیست. این موضوع برای دانشگاه‌هایی که در مناطق خوش آب و هوا قرار دارند مشکل‌تر هم می‌شه.
چیزی که شانس گرفتن هیات علمی رو بالا می‌بره، تعداد و کیفیت مقالات و همچنین دانشگاه محل تحصیله. اسم و رسم دانشگاهی که ازش مدرک گرفتید بسیار بسیار تاثیر گذاره و برای هیات علمی شدن در دانشگاه‌های خوب امریکا لازمه که از دانشگاه‌های بسیار عالی امریکا فارغ‌التحصیل شده باشید و مقاله‌های خوب هم زیاد داشته باشید.




RE: وضعیت جذب هیات علمی - ahmadpashaei - 22-02-2012

یعنی کلا روی هیات علمی حساسن؟!! مثل ایران نیست هرجا ارشد دکترا گرفته باشی با یکمی پارتی هیات علمی بشی؟ آخه اینجا الان به کسانی که در غیر انتفاعی و آزاد های معمولی هم درس خوندن اجازه میدن در دانشگاه درس بدن و اکثرشون اوضاع پایه درسیشون افتضاحه.


RE: وضعیت جذب هیات علمی - Saeid - 22-02-2012

(22-02-2012, 12:41 AM)ahmadpashaei نوشته: یعنی کلا روی هیات علمی حساسن؟!! مثل ایران نیست هرجا ارشد دکترا گرفته باشی با یکمی پارتی هیات علمی بشی؟ آخه اینجا الان به کسانی که در غیر انتفاعی و آزاد های معمولی هم درس خوندن اجازه میدن در دانشگاه درس بدن و اکثرشون اوضاع پایه درسیشون افتضاحه.
احمد عزیز خاصیت کشور سرمایه داری بر اساس شایسته سالاری است. شما اگر به صفحه جذب هیت علمی دانشگاهای آمریکایی سر بزنید با جملاتی مثل
no discriminate against any race and sex ............مواجه میشید که به معنی عدم تبعیض در هرگونه رنگ و پوست و جنس و غیره.........هستش
البته مطمئنا همیشه استثنا هست.....ولی به نظر من آمریکا کشوری است که توانایی و تخصص حرف اول رو میزنه



RE: وضعیت جذب هیات علمی - nimaafshar8 - 15-05-2012

سلام[عکس: smile.png]

یک سوال در مورد شرایط کار اساتید دانشگاه داشتم که بی نهایت ممنون می شم اگر راهنمایی بفرمایید.

مراحل و زمان عضو هیئت علمی شدن به چه نحوی می باشد؟منظورم من دقیقا این است که step by stepو زمان هایی که در هر stepباید گذراند چگونه است؟


(با فرض بر اینکه مقطع دکترا را در یکی از دانشگاه های خوب آمریکا باشیم)

مثلا :

1)انجام پروژه های بسیار خوب در حین تحصیل در مقطع دکترا + مقطع دکترا 6 سال

2).....اگر اشتباه نکنم این مرحله ی مربوط به postdocهستش.
3)...

من خیلی از دانشگاه های آمریکا رو بررسی کردم تا یک استاد ایرانی در رشته ی خودم (رشته ی مهندسی برق قدرت)رو پیدا کنم و ایشون رو الگو قرار بدم تا کارهایی رو که ایشون انجام داده رو من هم انجام بدم اما اطلاعاتی که از اون استاد هستش ناقص هست و نمیشه از مراحلی که ایشون رفته اطلاع پیدا کرد.

ممنونم از اینکه وقت بسیار ارزشمندتان را در اختیار بنده می گذارید.


RE: وضعیت جذب هیات علمی - Saeid - 15-05-2012

سلام امیر جان. فکر نمیکنم مراحل خاصی داشته باشه. من بعضی اساتید رو میبینم که پست داک نداشتن. بعضی ها هم پست داک داشتن.
بعضی از اساتید بعد از تموم شدن درسشون مراکز تحقیقاتی بودن ولی بعضی ها نبودن. بعضی ها رفتن صنعت بعد اومدن دانشگاه. سابقه صنعتی در آمریکا مهمه و تاثیر مثبت داره. دوره دکترا هم معمولا 4 سال تموم میشه. در کل نمیشه مراحلی رو براش نوشت.


RE: وضعیت جذب هیات علمی - nimaafshar8 - 15-05-2012

بی نهایت ممنونم سعید جانSmile

من چون می خوام اهداف بلند مدتم رو برنامه ریزی کنم برام زمان بندی مهم هستش.

کاملا از این موضوع آگاهم که عضو هیئت علمی شدن به رزومه فرد بستگی داره و مدت زمانش هم به خود فرد بستگی داره.اما به صورت تقریبی در چند سال میشه به این هدف رسید؟(منهای مقطع دکترا که فرمودید 4 سال میشه)

ماکزیمم مقدارش برای کسی که هدف این چنینی داره در چند سال هستش؟


RE: وضعیت جذب هیات علمی - ahmadpashaei - 15-05-2012

(15-05-2012, 10:54 PM)nimaafshar8 نوشته: بی نهایت ممنونم سعید جانSmile

من چون می خوام اهداف بلند مدتم رو برنامه ریزی کنم برام زمان بندی مهم هستش.

کاملا از این موضوع آگاهم که عضو هیئت علمی شدن به رزومه فرد بستگی داره و مدت زمانش هم به خود فرد بستگی داره.اما به صورت تقریبی در چند سال میشه به این هدف رسید؟(منهای مقطع دکترا که فرمودید 4 سال میشه)

ماکزیمم مقدارش برای کسی که هدف این چنینی داره در چند سال هستش؟
سلام خوبی؟ Heart
اول بگم که بهترین کسایی که میتونن جواب بدن قطعا آقا بابک و کسانی هستن که در استرالیا(مثل بهرام )،انگلیس( فراز) و .... در مقطع دکترا هستن و یا درسشون تمام شده، و دوم هم من کلا متوجه نمیشم منظورت از مدت زمانی که باید بگذره از دکترا تا بتونی هیات علمی بشی یعنی چی؟!! من تو لیست اساتید دانشگاه ها زیاد دیدم که طرف تا فارغ التحصیل شده فوری هیات علمی همونجا یا جاهای دیگه شده.گذشت زمان یعنی چی دقیقا؟ Huh


RE: وضعیت جذب هیات علمی - nimaafshar8 - 15-05-2012

سلامSmile

ممنونم من خیلی خوبمSmile

گذشت زمان منظورم اینه که مثلا برای پوزیشن هیئت علمی اپلای کردن و ویزای کاری گرفتن آمریکا و....طول می کشه....

ماکزیمم مقدار و مقدار های میانگین با توجه به تجربه در موارد زیر می تونه چقدر باشه:

1)اتمام مقطع دکترا(البته سعید جان فرمودند 4 سال هستش)

2)جذب هیئت علمی شدن با عنوان assistant professor


RE: وضعیت جذب هیات علمی - Babak - 16-05-2012

جذب هیات علمی شدن مراحل چندانی نداره و شما عملا بلافاصله بعد از گرفتن دکترا هم شرایط لازم برای جذب شدن در هیات علمی دانشگاه‌ها رو خواهید داشت، اما شرط کافی اینه که سابقه تحقیقاتی واقعا خوبی داشته باشید و این بستگی به نوآوری‌های پروژه تحقیقاتی و کیفیت مقالاتی داره که چاپ کردید. دلیل این که عده‌ی زیادی دوره postdoc رو می‌گذرونند این هست که سابقه تحقیقاتی و تعداد مقالات‌شون رو افزایش بدند تا شانس بیشتری برای هیات علمی داشته باشند، و گرنه دوره پست داک به هیچ عنوان ضروری نیست و بدون این دوره هم می‌شه هیات علمی شد.