آکادمیا کافه
توصیه های سفر به هلند - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: هلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%87%D9%84%D9%86%D8%AF)
+----- انجمن: زندگی در هلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%87%D9%84%D9%86%D8%AF)
+----- موضوع: توصیه های سفر به هلند (/Thread-%D8%AA%D9%88%D8%B5%DB%8C%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D9%81%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D9%87%D9%84%D9%86%D8%AF)



توصیه های سفر به هلند - Hamidreza_ut - 11-12-2011

الف) توصيه هاي كلي :

به منظور حفاظت از مدارک مسافرتی، اموال و سایر اشیاء ارزشمند و رعایت اهم مسائل مربوط به ایمنی و امنیت خود، ضروری است قبل از انجام سفر به توصیه های مسافرتی که در این ارتباط تهیه گردیده است، توجه نمائید و در سفر های خارج از کشور، نکات ذیل را مد نظر قرار دهيد.

نشان ندادن پول در مجامع عمومی و مکان های پر جمعیت، اجتناب از رفت و آمد به تنهایی در شب و یا در مکانهای خلوت یا مشکوک، خودداری از سوار شدن در اتومبیل های غیر از خودرو های نقلیه عمومی، مراقبت از مدارک، پول و اشیاء پر ارزش و ...

عموما در هنگام ورود به کشور مقصد، افراد ناشناس و بعضا ایرانی با عناوین مختلف از جمله مترجم، راهنما و . . . به شما مراجعه نموده و پیشنهاد مساعدت به شما را دارند؛ توصیه می گردد به آنها اعتماد ننموده و حتی هدف از مسافرت خود را نیز به ایشان بازگو ننمائید

با توجه به اینکه اتباع ایران در برخی از کشورها اقدام به سرمایه گذاری می نمایند. توصیه میشود جهت جلوگیری از ضرر و زیان و از بین رفتن حقوق خود قبل ازهر گونه اقدامی با سفارت جمهوری اسلامی ایران در هلند مشورت نموده و امور تجاری خود را از طریق مراجع رسمی پیگیری نمائید .

با توجه به آگاهی نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در هلند از مقررات کشور متوقف فیه، در صورت بروز هرگونه مشکل تجاری با اتباع یا مقامات محلی می توانید از راهنمائی و مساعدت اين نمایندگی استفاده نمائید

با توجه به افزایش کلاهبرداری از اتباع ایرانی در کشورهای مختلف و وجود خطرات مالی و حتی جانی ، به اتباع ایران توصیه می گردد ضمن رعایت احتیاط و نکات ایمنی ، به افراد و گروههای ناشناس که به عناوین مختلف به شما مراجعه می کنند. اعتماد ننمائید.

با توجه به افزایش کلاهبرداری های اینترنتی از طریق ارسال پست الکترونیکی با استفاده از نام شرکتهای شناخته شده، به اتباع ایران توصیه می گردد از پاسخگوئی به پست های الکترونیکی جعلی که شما را برنده جایزه کلانی معرفی نموده و جهت دریافت جایزه از شما درخواست ارسال مبلغی جزئی برای حواله آن یا حتی برای مسافرت به اين كشور دعوت می کنند، خودداری نمایید.

مدارک هویتی و مسافرتی خود مثل گذرنامه، شناسنامه و . . . را به هیچ عنوان و تحت هیچ شرایطی، در اختیار افراد ناشناس قرار ندهید، چراکه در صورت وقوع هر گونه مشکل یا سوء استفاده از این مدارک توسط هر شخص دیگر، مسئولیت آن بر عهده شما خواهد بود.

چنانچه گذرنامه خود را برای انجام سفر در اختیار شرکت مسافربری قرار داده اید حتما نسبت به اخذ رسید آن با درج زمان تحویل گذرنامه اقدام نمائید.

تصاویر کاملی از گذرنامه که حاوی مشخصات دارنده، برچسب روادید و مهر خروج از کشور و ورود به کشور مقصد می باشد را تهیه و در جایی امن و جدا از اصل گذرنامه نگهداری نمائید تا در صورت مفقود شدن اصل گذرنامه، جهت ارائه به مقامات محلی هلند و سفارت جمهوری اسلامی ایران در لاهه مورد استفاده قرار گیرد.

چنانچه به هر دلیل توسط پلیس محل بازداشت شدید بلافاصله از مامورین بخواهید به استناد ماده 36 کنوانسیون وین ناظر بر امور کنسولی، مراتب را سریعا به سفارت اطلاع دهند و چنانچه زبان محل را نمی دانید، از امضاء هرگونه اوراق و اسناد خودداری فرمائید.

اتباع جمهوری اسلامی ایران باید توجه داشته باشند که در زمان حضور در یک کشور خارجی تحت حاکمیت قوانین کیفری و مدنی آن کشور خواهند بود، در نتیجه تبعات هرگونه عمل خلاف قانون در کشور متوقف فیه بر عهده فرد بوده و چه بسا از نظر قوانین جمهوری اسلامی ایران نیز در داخل کشور موجب تعقیب فرد باشد.

عموما در کشورها عکس برداری از مناطق دولتی، نظامی، امنیتی و در برخی از موارد اماکن مذهبی و فرهنگی، ممنوع بوده و منجر به بازدداشت و پرداخت جریمه خواهد گردید. بنابراین لازم است پیش از عکس برداری از اماکن قبلا با مسئولین امنیتی آن اماکن هماهنگی نموده و از آنها اجازه بگیرید

برای مسافرت به هلند لازم است قبلا اطلاعات مکفی در رابطه با اين کشور را اخذ نمائید. یکی از موارد لازم برای مسافرت به کشورهای دیگر، داشتن روادید معتبر آن کشور می باشد. اخذ روادید برای سفر به کلیه کشورها لازم است، به جز در مواردی که کشور مقصد مسافرت طی یک قرار داد رسمی با ایران لغو روادید کرده باشد. در حال حاضر جمهوری اسلامی ایران تنها با ترکیه لغو روادید نموده است

توصیه می شود از ابتداء روادید تحصیل شده مسافر متناسب فعالیت مورد نظر (تجاری، توریستی، دانشجوئی یا هر نوع دیگر) باشد که بعدا دچار مشکلات احتمالی اداری نگردد.

با توجه به هزینه بالای درمان در خارج از کشور توصیه می گردد از تسهیلات مربوط به بیمه مسافر استفاده نمائید. البته باید گفت بیمه های موجود تنها برای موارد پیش بینی نشده بوده و نمی توان از تسهیلات آن برای درمان بیماری های خاص بهره برد .

لازم است قبل از سفر به خارج از کشور کنترل نمائید واکسن های چهارگانه (کزاز، دیفتری، فلج اطفال و سرخک) خصوصا اطفال را در تاریخ مقرر زده باشید. همچنین بهتر است قبل از مسافرت خود را در برابر بیماری های تب زرد، تب تیفوئید و هپاتیت نوع A و Bواکسینه نمائید

با توجه به وجود بیماری های مسری نظیر ایدز، لازم است ضمن رعایت نکات بهداشتی، از هرگونه ارتباطات غیر مطمئن پرهیز نمائید .

چنانچه دارای بیماری خاصی هستید قبل از مسافرت ضمن مشورت با پزشک خود، خلاصه پرونده مربوط به بیماری خود را به همراه داشته باشید .

با توجه به اینکه مصرف برخی از داروها در بعضی از کشورها ممنوع می باشد، ضروری است در صورت مصرف داروهای خاص، گواهی پزشک را به همراه داشته باشید


RE: توصیه های سفر به هلند - Hamidreza_ut - 11-12-2011

ب) ایمنی و امنیت

عده ای در شهرهای پر جمعیت و مراکز جذب گردشگران بویژه مراکز خرید اصلی و فرودگاه ها ممکن است به منظور سرقت پول، کیف و مدارک مسافرتی، جهانگردان را هدف قرار دهند. لذا هنگام مواجه با افراد مشکوک (خارجی و گاهی اوقات افرادی که به فارسی صحبت می کنند) از جمله افرادی که به بهانه پرسیدن آدرس، حل مشکل روادید، اقامت، کمک در امر ترجمه و یا با ارائه نوشته و ... به شما مراجعه می نمایند، ضمن داشتن هوشیاری و آمادگی بیشتر موکدا توصیه می شود در حفظ اسناد، مدارک و پول خود دقت بیشتری نمائید. ضمنا با توجه به امکان سرقت پول و جواهرات از اتاق هتل ها، توصیه می شود از گذاشتن اشیاء قیمتی و پول و مدارك خود در داخل اتاق هتل و حتی بیمارستان ها خودداری نمائید.

با توجه به تحریک حس اسلام ستیزی توسط برخی از افراد در هلند، در سال های گذشته موارد متعدد تعرض فیزیکی به اماکن اسلامی و اهانت و حمله به زنان محجبه وجود داشته است. لذا، به هموطنان گرامی توصیه می شود از تردد در مناطق مشکوک و خلوت به شدت خودداری نمایند.

ج) قوانین
در زمان تردد در شهر، نیروهای پلیس، گاهی اوقات مدارک شناسائی جهانگردان خارجی را کنترل می نمایند. بنابراین توصیه می شود همواره مدارک شناسائی خود (گذرنامه) را همراه داشته و ضمن مراقبت جدی از اسناد شناسائی خود، با پلیس همکاری نمائید.


د) الزامات ورود و اقامت

کسب روادید هلند به راحتی میسر نبوده و سیر قانونی خود را دارد.

در این کشور پلیس هلند، مدارک مسافرتی و گذرنامه افراد را در هنگام ورود به مرزهای ورودی با دقت کنترل و بعضا خواستار ارائه مدارکی در خصوص علت مسافرت (داشتن تصویر دعوتنامه مفید خواهد بود) و آدرس محل اقامت در هلند می شوند.

هلند از جمله کشورهایی است که تحصیل روادید جهانگردی با دعوت نامه و معرفی نامه و یا از طریق تورهای سیاحتی انجام می پذیرد.
برای کسب روادید کثیرالمسافر، در هنگام درخواست روادید می توان به این موضوع اشاره نمائید تا طبق مقررات بررسی و اقدام گردد.

کسب روادید دانشجوئی و تجاری با هماهنگی دانشگاه های محل تحصیل و سازمان ها و موسسات تجاری مربوطه و صدور معرفی نامه برای اتباع خارجی امکان پذیر است. علاقمندان به تحصیل در این کشور می توانند با هماهنگی دانشگاه و موسسه آموزشی مورد نظر، نسبت به دریافت روادید تحصیلی اقدام نمایند.

توجه به مدت اعتبار روادید، پس از اخذ آن بسیار لازم است .

افراد می توانند قبل از پایان مدت روادید خود، نسبت به تمدید آن اقدام نمایند. این امر منوط به ارائه دلائل قانع کننده به مقامات هلندی می باشد.


RE: توصیه های سفر به هلند - Hamidreza_ut - 11-12-2011

ه) بهداشت

امکانات بهداشتی، تجهیزات بیمارستانی، دارو و درمان در این کشور در سطح مناسبی در همه بخش ها و شهرستان ها در دسترس می باشد. با توجه به هزینه بالای دارو و مراحل مختلف درمان توصیه می گردد در سفر به این کشور از تسهیلات مربوط به بیمه مسافر استفاده نمائید. البته باید گفت بیمه های موجود تنها برای موارد پیش بینی نشده بوده و نمی توان از این تسهیلات برای درمان بیماری های خاص بهره برد.

در شهرهای هلند به خصوص شهر آمستردام با توجه به تعداد مسلمانان و ایرانیان، رستوران هایی وجود دارد که با عبارت (حلال HALAL ) غذاهائی با گوشت حلال به مشتریان خود عرضه می نمایند.

با توجه به وجود بیماری های مسری نظیر هپاتیت B و ایدز، لازم است ضمن رعایت نکات بهداشتی، از هرگونه ارتباطات غیر مطمئن پرهیز نمائید.

و) شرایط مسافرت و اطلاعات سودمند

آب و هوای هلند معتدل دریائی، همراه با بارندگی فراوان و بادهای موسمی و شدید می باشد.

امکانات حمل و نقل برون شهری و درون شهری مناسب و گران است. برخی از شهر های هلند از جمله آمستردام دارای خطوط ترم و اتوبوسرانی مناسبی می باشند که با تهیه بلیط های روزانه، هفتگی و ماهانه می توان به دفعات از آنها استفاده نمود. بین شهرهای بزرگ این کشور خصوصا بین آمستردام و لاهه در برخی از ساعات روز، ترافیک سنگینی وجود دارد.

توصیه می شود آدرس و شماره تلفن های نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در لاهه را همیشه همراه خود داشته باشید تا در صورت وقوع حادثه و یا نیاز، مورد استفاده قرار گیرد.

درصورت خرید از هر فروشگاهی در این کشور، توصیه می گردد تا هنگام خروج نهایی از فروشگاه رسید خرید خود را دراختیار داشته باشید تا درصورت نیاز، کنترل گردد.

در صورت بروز هر حادثه ای از جمله سرقت پول یا مدارک خود، توصیه می شود موضوع را سریعا به اطلاع پلیس برسانید تا پس از اطلاع پلیس و دریافت گزارش مربوطه، بتوانید موضوع را در مراجع و نهادهای دیگری پیگیری نمائید.

ز) توصیه های مخصوص تجار ایرانی
توصیه می شود هیئت های تجاری و اقتصادی قبل از انجام هرگونه کار بازرگانی با هلند از خدمات، اطلاعات، راهنمائی و مشاوره های بخش اقتصادی سفارت بهره مند گردند. این بخش در موضوعات روابط دوجانبه و بازرگانی - سرمایه گذاری و مالی – انرژی، آماده هرگونه مساعدت و راهنمائی تجار و موسسات اقتصادی می باشد.

بانک های ایرانی در هلند شعبه ای ندارند.

خطوط هوایی شرکت هواپیمائی جمهوری اسلامی ایران در این کشور، برقرار می باشد.


RE: توصیه های سفر به هلند - Hamidreza_ut - 11-12-2011

سفارت ايران- لاهه
تلفن: 0031703548483
نمابر: 0031703503224
THE EMBASSY OF THE ISLAMIC REPUBLIC OF IRAN
DUINWEG 20
2585 JX DEN HAAG

بخش کنسولی- لاهه
تلفن: 0031703548483
نمابر: 0031703384018
THE CONSULAR SECTION OF THE ISLAMIC REPUBLIC OF IRAN
DUINWEG 20
2585 JX DEN HAAG

هواپیمائی ايران اير- لاهه
تلفن :0031704054790

منبع : سفارت ایران در هلند (لاهه)



RE: توصیه های سفر به هلند - clueless - 30-01-2016

سلام، به نظرتون بهترین زمان برای مسافرت به هلند کی هست؟ هم از لحاظ آب و هوا که سرد نباشه و بارندگی زیاد نباشه و هم از این نظر که بشه نمایشگاه گل دید . درضمن قیمت بلیط هم خیلی بالا نباشد آخه دم عید قیمت بلیطای داخلی افزایش پیدا می کنه حتما پروزاای داخلی هم از این قاعده مستثنی نیستند


RE: توصیه های سفر به هلند - ForeverBlue - 30-01-2016

(30-01-2016, 10:43 AM)clueless نوشته: سلام، به نظرتون بهترین زمان برای مسافرت به هلند کی هست؟ هم از لحاظ آب و هوا که سرد نباشه و بارندگی زیاد نباشه و هم از این نظر که بشه نمایشگاه گل دید . درضمن قیمت بلیط هم خیلی بالا نباشد آخه دم عید قیمت بلیطای داخلی افزایش پیدا می کنه حتما پروزاای داخلی هم از این قاعده مستثنی نیستند
درود
از اوائل May تا انتهای تابستان. بارندگی هم همیشه هست و نمیشه 100% اطمینان داشت.


RE: توصیه های سفر به هلند - clueless - 18-04-2016

دکتر برای خواهرم چند تا آمپول کورتن نوشته که باید حین سفر تزریق کنه. می خواستم ببینم کلینیکای اونجا داروی ایرانی رو تزریق می کنند یا گیر میدند؟(اسم اصلی آمپول روش هست ولی ساخت یه شرکت ایرانیه)
هزینه ی تزریقات آزاد  اونجا چطوریه؟ Big Grin


RE: توصیه های سفر به هلند - Matinking - 18-04-2016

(18-04-2016, 10:08 AM)clueless نوشته: دکتر برای خواهرم چند تا آمپول کورتن نوشته که باید حین سفر تزریق کنه. می خواستم ببینم کلینیکای اونجا داروی ایرانی رو تزریق می کنند یا گیر میدند؟(اسم اصلی آمپول روش هست ولی ساخت یه شرکت ایرانیه)
هزینه ی تزریقات آزاد  اونجا چطوریه؟ Big Grin

سلام

اولا که اگر در حین سفر باشید و اون فرودگاه هلندی صرفا نقش یک leg رو در سفر شما ایفا کنه، نمی تونید از مرز هوایی که گیت سالن ترانزیت هست خارج بشید و قانونا دسترسی معمول به درمانگاه نخواهید داشت...

اگر ویزای هلند رو دارید، نسخه رو ترجمه کنید و همراه دارو به درمانگاه مراجعه کنید...
اگر روی دارو فقط فارسی نوشته شده باشه و نتونن راحت تشخیص بدن که چی هست ممکن هست ازتون بخواد اون دارو رو از همون هلند خریداری و بهشون مراجعه کنید که این می تونه هزینه هاتون رو به طرز فابل توجهی افزایش بده...

براتون آرزوی موفقیت دارم


RE: توصیه های سفر به هلند - clueless - 20-04-2016

(18-04-2016, 11:43 AM)Matinking نوشته: سلام

اولا که اگر در حین سفر باشید و اون فرودگاه هلندی صرفا نقش یک leg رو در سفر شما ایفا کنه، نمی تونید از مرز هوایی که گیت سالن ترانزیت هست خارج بشید و قانونا دسترسی معمول به درمانگاه نخواهید داشت...

اگر ویزای هلند رو دارید، نسخه رو ترجمه کنید و همراه دارو به درمانگاه مراجعه کنید...
اگر روی دارو فقط فارسی نوشته شده باشه و نتونن راحت تشخیص بدن که چی هست ممکن هست ازتون بخواد اون دارو رو از همون هلند خریداری و بهشون مراجعه کنید که این می تونه هزینه هاتون رو به طرز فابل توجهی افزایش بده...

براتون آرزوی موفقیت دارم

خیلی ممنون!  اسم اصلی دارو به انگلیسی نوشته شده و دقیقا مشخصه چی هست دکترشم که نامه نداد لابد نیازی ندیده امیدوارم که مشکلی پیش نیاد براش