آکادمیا کافه
آشنایی با پروسه کلیرنس آمریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: روادید (ویزای) آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: کلیرنس (Clearance) سفارت آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%B1%D9%86%D8%B3-Clearance-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: آشنایی با پروسه کلیرنس آمریکا (/Thread-%D8%A2%D8%B4%D9%86%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%B3%D9%87-%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%B1%D9%86%D8%B3-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4


آشنایی با پروسه کلیرنس آمریکا - m.arash - 22-08-2011

کلیرنس

در این پست قصد دارم تا اطلاعاتی پیرامون پروسه کلیرنس [Security Advisory Opinion (SAO) or Washington Special Clearance] در اختیار شما عزیزان قرار بدم تا با روند انجام این پروسه بیشتر آشنا شوید.

این پروسه توسط وزارت امور خارجه ایالات متحده آمریکا (The United States Department of State) و دیپلمات های آمریکا مستقر در سفارت ها و کنسول گری های این کشور در کشورهای دیگر صورت می گیرد.
در این پروسه شرایط لازم برای رد یا قبول برخی از متقاضیان ویژه ویزا مورد بررسی قرار می گیرد.
این فرایند شامل ارسال درخواست برای صدور ویزا به مقر وزارت امور خارجه در واشنگتن جهت تحقیق در مورد احتمال اتهام به جاسوسی، تروریسم و صادرات غیرقانونی فناوری به خارج از ایالات متحده آمریکا می باشد.
این پروسه علاوه بر وزارت امور خارجه آمریکا دیگر سازمان ها و آژانس های مرتبط مخصوصا نهاد های تحت نظارت وزارت امنیت خارجی آمریکا را نیز درگیر بررسی شرایط اخذ ویزا می کند. برخی از این نهاد ها عبارت اند از: CIA, FBI, آژانس اجرای قانون مبارزه با مواد مخدر، وزارت بازرگانی، گروه دفتر خزانه داری کنترل دارایی های خارجی، اینترپل و وزارت دفتر امور امنیت بین المللی و منع گسترش سلاح های هسته ای.
در واقع این پروسه وظیفه دارد تا آمریکا را از خطرات احتمالی ناشی از نفوذ نیروهای بیگانه به داخل خاک این کشور و سوء استفاده این نیروها از تکنولوژی و علم حاضر در آمریکا و یا عملیات خرابکارانه جهت مقابله با منافع آمریکا و دیگر ملت ها و همچنین صلب آرامش و صلح در امان نگاه دارد. این پروسه پس از سپتامبر 2001 شدت بیشتری گرفت و همواره ملاحظاتی در انجام این پروسه مطابق با آخرین تغییرات نظام امنیتی جهان صورت می گیرد.
وزارت امور خارجه ادعا می کند که در سرتاسر جهان 80 درصد متقاضیان ویزا واجد شرایط بررسی در پروسه کلیرنس در کم تر از دو هفته کلیر می شوند اما همچنان زمان دقیقی برای این پروسه اعلام نمی کند (البته میزان این درصد به طور کل برای تمام کشورهای واجد شرایط ورود به پروسه کلیرنس اعلام شده و مسلما از کشوری به کشور دیگر قطعا تفاوت خواهد کرد).
مطابق با گزارش دفتر پاسخگویی ایالات متحده به مورخ 30 نوامبر 2004, براساس یکی از انواع مختلف کیس های کلیرنس به نام Visa Mantis, هشتاد و هفت درصد کیس ها در کم تر از 30 روز و یا کم تر, پنج درصد در حدود سی و یک تا شصت روز, پنج درصد شصت و یک تا نود روز, یک درصد در حدود نود و یک تا صد و بیست روز و دو درصد بیش از صد و بیست روز طول کشیده است. مطابق با آمار متوسط زمان انجام پروسه لازم برای نوع Mantis در سال 2003 هفتاد و پنج روز, در سال 2004 پانزده روز و در سال 2005 چهارده روز بوده است.
مدت اعتبار کلیرنس از سه ماه تا چهل و هشت ماه متغیر است و پس از این مدت اگر شرایط متقاضی تغییر آنچنانی نکرده باشد می تواند بدون ورود مجدد به این پروسه مدت زمان مربوطه را تمدید کند.

انواع پروسه های چک امنیتی (کلیرنس):

Visas Mantis : potential illegal transfer of sensitive or dual-use technology *

Visas Bear: for foreign government officials, representatives to international organizations, and their families

Visas Donkey: name hits, certain nationalities

Visas Merlin: for refugees and asylees

Visas Eagle: certain nationals of Cuba, China, Iran, Russia, and Vietnam

Visas Condor: certain nationalities, introduced in January 2002

Visas Hawk: for immigrant visas

Visas Horse: diplomatic visa holders of certain nationalities

Visas Pegasus: officials of Commonwealth of Independent States




RE: آشنایی با پروسه کلیرنس - m.arash - 22-08-2011

افیسر سفارت و کلیرنس

افیسر سفارتی که با شما مصاحبه می کند در واقع اولین و مهم ترین مسئول پرونده شما است. افیسر با ارزیابی که از پرونده شما و مصاحبه با شما انجام می دهد بنا به دلایلی که اکثر مواقع بر ما پوشیده است تصمیم می گیرد که یا شما را در مصاحبه رد یا قبول کند. در صورتی که شما در مصاحبه رد شوید دیگر نیازی هم به ورود به مرحله کلیرنس ندارید و از دید افیسر شما واجد شرایط ویزا نیستید.
اگر در مصاحبه قبول شوید آن وقت بنا به تصمیم افیسر دو حالت پیش می آید. افیسر با ارزیابی شما در هنگام مصاحبه و همچنین بررسی مدارک شما قبل یا بعد از مصاحبه در مورد پروسه کلیرنس شما تصمیم می گیرد. افیسر موظف است تا هر یک از چک های امنیتی مذکور در پست قبلی را در مورد پرونده شما بسنجد و تعداد این لایه های امنیتی لازم را برای شما چک کند که کدام یک نیاز هست و کدام یک نیست!
پس از بررسی مرحله فوق افسیر ممکن است دو جواب مختلف به شما بدهد. اگر افیسر تشخیص دهد هیچ کدام از لایه های امنیتی برای شما نیاز به بررسی ندارد به شما می گوید پروسه AP یا کلیرنس برای شما نیاز نیست و شما می توانید ظرف چند روز آینده برای اخذ ویزا به سفارت مراجعه کنید. اما در صورتی که افیسر تشخیص دهد که برای شما چک کردن برخی از لایه ها ضروری است به شما می گوید که مرحله AP یا کلیرنس در مورد پرونده شما الزامی است. در این مواقع پروسه بیش از حدود سه روز و گاهی بیش از نود روز نیز احتمال دارد به طول بیانجامد و این زمان بستگی مستقیمی به تعداد لایه های امنیتی لازم در مورد پرونده شما دارد. این لایه های لازم در وزارت امور خارجه و سازمان ها و آژانس های مرتبط از قبیل CIA, FBI, آژانس اجرای قانون مبارزه با مواد مخدر، وزارت بازرگانی، گروه دفتر خزانه داری کنترل دارایی های خارجی، اینترپل و وزارت دفتر امور امنیت بین المللی و منع گسترش سلاح های هسته ای انجام می گیرد و افیسر موظف به پیگیری نتایج آن ها می باشد. در نهایت با توجه به نتایج حاصله افیسر کلیر شدن یا عدم کلیرشدن شما را پس از انجام کارهای مذکور از طریق سفارت به اطلاع شما می رساند.


[عکس: Visas_Mantis.png]





RE: آشنایی با پروسه کلیرنس - mohamad0014 - 31-07-2012

برای اطلاع از آخرین وضعیت کیلر می تونید به این شماره زنگ بزنید و شماه پاسپورت را بدید

0012026631225 بعدشم به ترتیب از راست به چپ 1--->4--->1--->3--->0 شماره گیری کنید


RE: آشنایی با پروسه کلیرنس - mohamad0014 - 21-08-2012

این شماره 1----> 6 تغییر کرده


RE: آشنایی با پروسه کلیرنس - Torkan - 11-01-2014

دوستانی که در اینده احتمالا گذرشون اینجا بخوره و میخوان با کلیرنس و مصاحبه به خصوص کلیرنس به طور خلاصه آشنا بشن میتونن از سایت دانشگاه MIT استفاده کنن.
چون تاپیک مناسبی نبود گفتم همینجا مطالبی راجع به طولانی شدن کلیرنس بذارم.
1- این لیست سازمانهایی هست که با پروسه کلیرنس عجین شدن. پس طولانی شدن کلیرنس یه امر عادی هستش!!
FBI, CIA, Drug Enforcement Agency, Department of Commerce, Office of Foreign Asset Control, Interpol, the national criminal and law enforcement databases, the DOS Bureau of Non-proliferation, and others.
یه مساله جالب که یکی از دوستام بهم گفت رو هم اینجا میذارم که راجع به نحوه زیر نظر گرفتن فرد هستش و نامرتبط به کلیرنس هم نیست. دوستان علاقه مند بخونن و صد البته اگه نظری هم داشتن بگن. البته این رو بگم که من خودم این مساله رو هم قبول میتونم بکنم و هم نمیتونم. فقط من باب اطلاعات هستش.
http://en.wikipedia.org/wiki/PRISM_%28surveillance_program%29
مثلا به فردی تو مصاحبه گفتن تو فلان فروم هم عضو هستی میتونی مختصر بگی این فروم چیه! و یا به دوست خودم که مکانیک بود سال پیش و میرفت SIU افسره اخرش به شوخی بهش گفته بود که تو فیسبوک هم که عضو نیستین! و یا یکی از دوستام رفته بود باکو 8 ماه پیش اون افسر معروف سیاه پوست خطریه!Big Grin جورج بهش گفته بود که خوب از ایران چه خبر؟!! و یا بعضی سوالات که آدم واقعا هنگ میکنه.
اینجا رو هم ببینید بد نیست.
بااحترام


RE: آشنایی با پروسه کلیرنس - Torkan - 24-01-2014

دوستان یه منبع توپ واسه سر در آوردن از فرایند کلیرنس مخصوصاً ویزای دانشجویی که هر کسی باید حتماً یه بار بخونه!


RE: آشنایی با پروسه کلیرنس - محمد یاوری - 25-01-2014

سلام.اینجور که من فهمیدم گرفتن ویزای امریکا خیلی سخته.                                                                                   کسی اطلاعی داره چند درصد از ایرانیای مصاحبه شده قبول میشن و ویزا میگیرن؟


RE: آشنایی با پروسه کلیرنس - Torkan - 25-01-2014

(25-01-2014, 10:32 AM)'محمد یاوری' نوشته: سلام.اینجور که من فهمیدم گرفتن ویزای امریکا خیلی سخته.                                                                                   کسی اطلاعی داره چند درصد از ایرانیای مصاحبه شده قبول میشن و ویزا میگیرن؟

 
دوست عزیز این سوال بسیار کلی هستش و اصلا نمیشه به این راحتی جواب داد...ولی در حالت کلی بله حساسیت زیاد تر شده واقعا...بندهای جدیدی مثلا بند 501 اضافه شده که مربوط به نفت و گاز هست و دانشجویی که تو این موارد کار کرده باشه یکم خوب سخته رفتنش...
این مورد بستگی به کیس نامبرده مثلا دانشجویی توریستی اقامتی سرمایه گذاری و ... و ....داره و نمیشه به راحتی جواب داد.
حتی این شاخه ها خودشون هم تقسیم میشن به چند مورد:
مثلا دانشجویی که میرین بسیار به رشته مورد نظر ایالت مورد نظر دانشگاه مورد نظر فاند و ساپورت مالی و داشتن فامیل درجه یک و سربازی و میزان حساسیت رشته مورد نظر و حتی سفارت ها و حتی و حتی افسر مورد نظر و بسیاری از عوامل دیگر بستگی داره که حتی ذهن آدم توانایی درکش رو نداره...
این تاپیک بیشتر روی آشنایی با کلیرنس بحث میکنه و نمیتونه زیاد براتون راجع به کیس خاص اطلاعات بده...بهتره به تاپیک های دیگه این فروم هم سر بزنید و سوالتون رو جزیی تر بپرسین...
فقط این رو میتونم بگم که کیس های مختلف از راه ندادن به سفارت و در جا ویزا گرفتن و 2 هفته کلیرنس و 2 ماه کلیرنس و 1 سال و رکوردی که من دیدم حدود 556 روز بود که طرف رفت سفارت و بعد 9 ماه چون گفتن نمیتونی کیست رو ببندی طرف دیگه ناامید شد رفت فک کنم هلسینکی و بعد تموم کردن ترم دوم ارشد همین ماه پیش شمارش اعلام شد!!!!!
و یا موارد ریجکتی هم داریم.
بااحترام

پ.ن: یکی از دوستان به مورد خوبی اشاره کرد دیدم جاش خالیه همین جا بگم:
به امید روزی که هیچ مرزی وجود نداشته باشه.Smile


RE: آشنایی با پروسه کلیرنس - Atlantis - 20-05-2014

با سلام و احترام
آیا سفر به مکه مکرمه و عتبات عالیات، که قطعا از چشم سرویس های اطلاعاتی امریکا دور نمیمونه، در فرایند کلیرنس ایجاد مشکل خواهد کرد؟
خیلی متشکرم


RE: آشنایی با پروسه کلیرنس - Torkan - 20-05-2014

(20-05-2014, 09:51 PM)'Atlantis' نوشته: با سلام و احترام
آیا سفر به مکه مکرمه و عتبات عالیات، که قطعا از چشم سرویس های اطلاعاتی امریکا دور نمیمونه، در فرایند کلیرنس ایجاد مشکل خواهد کرد؟
خیلی متشکرم

 
دوست عزیز بستگی داره به نظر من به موارد مختلف. اصلا نمیشه گفت تاثیر نداره و همچنین نمیشه هم گفت باز تاثیر شدیدی داره. شما ممکنه بپرسن چرا اینجا ها رفتین به راحتی بگین خوب واسه زیارت حقیقت رو بگین بره پی کارش. همانطور که اکثرا میرن یه چیز عادیه. اصلا این دو شهر واسه زیارت ساخته شدن بگین[img]images/smilies/wink.gif[/img]
نگران اینگونه مسایل نباشین. اصلا فکر نکنین به پروسه. میخوان ویزا بدن میدن.

بااحترام