آکادمیا کافه
اجاره و خريد مسكن در کانادا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+---- انجمن: زندگی و کار در کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+---- موضوع: اجاره و خريد مسكن در کانادا (/Thread-%D8%A7%D8%AC%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%8A%D8%AF-%D9%85%D8%B3%D9%83%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)



اجاره و خريد مسكن در کانادا - imdastyar - 10-02-2011

برخی از افراد مایلند همیشه اجاره نشین بمانند و از داراییس خود برای تجارت یا مسافرت استفاده کنند. خیلی از کانادایی ها چنین تفکری دارند. اما ایرانی ها که همیشه آینده نگر بوده اند و علاقه ای ندارند پول اجاره بهایی که می پردازند مفت از کفشان برود و از سوی دیگر با یک حساب سرانگشتی در می یابند که با اندکی افزودن به مبلغ اجاره بها، می توانند اقساط خانه خود را بپردازند، از همان سال های اول ورود به کانادا، به فکر خرید خانه می افتند.
برخی نیز با خرید یک خانه سه طبقه، زیر زمین آن را اجاره می دهند تا بخشی از مبلغ قسط از این طریق فراهم شود.
بی جهت نیست که بسیاری از هموطنان ، به شغل مشاوری املاک روی آورده اند.
اما بهتر است دست کم، یکسال به صورت اجاره، زندگی و پس از کسب تجربه و اعتبار اقدام به خرید مسکن بکنید.
چه مایل به خرید آپارتمان باشید و چه منزل مستقل ، مجبور نیستید همه هزینه آن را نقدا بپردازید. بانک ها بخش اعظم آن را به صورت وام تامین می کنند.
اگر بتوانید حدود 10 درصد کل مبلغ را نقدا بپردازید ، می توانید بقیه را وام بگیرید. وام ها در مدت های 10 تا 40 ساله ارائه می شود.
اما توجه داشته باشید، پرداخت اقساط وام بدلیل عدم اطمینان از یافتن شغل و داشتن درآمد به این آسانی نخواهد بود و اگر مجبور به فروختن خانه خود شوید ، در 10 سال اول خرید، به شدت ضرر خواهید کرد.
البته، علاوه بر قسط مربوط به وام ، باید ماهانه مبلغی نیز به عنوان مالیات ملک، به شهرداری بپردازید، ضمن اینکه خانه خود را نیز بیمه کنید. در عین حال نباید فراموش کرد که در کانادا معمولا هزینه های آب و برق و گاز، در داخل اجاره بهای آپارتمان محاسبه می شود، اما با خرید خانه ، باید خود را برای پرداخت هزینه های جداگانه تأسیساتی و تعمیراتی نیز آماده کنید.
آسانترین راه برای خرید خانه از طریق آژانس های مسکن است. هزینه مشاوره نیز برعهده فروشنده است . البته برخی هزینه های عوارض و وکیل به مبلغ خانه اضافه می شود . گاهی اوقات خریداران مبلغ بالای مالیات نقل و انتقال مسکن متعجب می شوند، چون چنین رقمی را پیش بینی نکرده بودند.
پس از توافق با فروشنده نسبت به خرید منزل ، بانک به شما وام اعطا می کند. بهره وام نیز به صورت ثابت ( Close ) یعنی مبلغ معین ماهانه ، یا به صورت متغیر ( Open ) محاسبه می شود.

مسائل مهمی که در خرید خانه باید مد نظر قرار گیرد:
- زمان خرید خانه با توجه به نرخ بهره
- انتخاب بهره ثابت یا متغیر
- بازرسی فنی منزل مورد نظر از نظر سلامت و عدم نیاز به تعمیرات اساسی
- انتخاب بین آپارتمان، منزل نوساز یا منزل قدیمی (منازل نوساز پس از خرید با افت شدید قیمت مواجه می شوند)
- محل قرار گیری مسکن در مناطق مختلف شهر
- انتخاب مشاور مطمئن و آگاه و صادق

انواع منازل عبارتند از:

کاندو یا ( Condominium ( condo :
مشابه منازل آپارتمانی در ایران. در اینحالت شما یک واحد را خریداری می کنید و تنها مبلغ شارژ را به مدیر آن می پردازید. می توان گفت برای تازه واردین می تواند انتخاب اول باشد. اما به نسبت خانه مستقل، شانس فروش رفتن آن کم است.
کاندوها معمولا نوساز و تمیز هستند و با سلیقه خانم های ایرانی همخوانی دارند.

منازل ویلایی یا مستقل (Detached ):
مشابه خانه های مستقل ایران با این تفاوت که به خانه های مجاور اتصال نداشته و دارای حیاط جلوی و پشتی است. قیمت خانه ها بمراتب بیشتر از آپارتمان است اما ارزش آن به مرور افزایش می یابد.
اکثر خانه های موجود بویژه در مناطق مرکزی و میانی شهرها، قدیمی هستند اما بطور مرتب بازسازی شده اند. وجود یک خانه با قدمت حتی 100 سال در شهری مثل تورنتو که براحتی هم خرید و فروش می شود، تعجب انگیز نیست!

خانه های دوتاییSadSemi attached ):
این خانه ها به صورت دوقلو در کنار هم ساخته می شود و برخی بخش ها هم با همسایه کناری مشترک است ضمن اینکه اسقلال واحد نیز حفظ می شود.قیمت آنها اندکی کمتر از خانه ها است و زیربنایشان هم کمتر است.همانند خانه های مستقل دارای حیاط جلوی و پشتی هستند. اینگونه خانه ها برای کسانی که مایل باشند خودشان در منزل اقامت کنند و ملک خود را تمام و کمال اجاره ندهند مناسب است.

منازل یک طبقه(Bungalow ):
مشابه خانه های ویلایی ولی یک طبقه با زیر زمین هستند، غالبا با قیمت کمتر از خانه هستند. حیاط پشتی بنگلو ها معمولا کوچکتر و هال و آشپزخانه آن بزرگتر می شود و معمولا برای افراد کهنسال بدلیل نبودن پله، انتخاب مناسبی است. در بعضی بنگلو ها سقف از داخل شیب دار است.

منازل مشابه چسبیده به هم(Town House ):
این منازل به صورت یک شکل در مسیر یک خیابان ساخته می شود .اما از همدیگر مستقل هستند.قیمتشان اندکی کمتر از خانه است و معمولا حیاط یا محوطه عمومی دارند.



RE: اجاره و خريد مسكن - imdastyar - 27-02-2011

انواع آپارتمان مسکونی در مونترال

یکی از نکاتی که مهاجرین در ماه‌ها و سال‌های اول اقامت خود در کشور جدید با آن مواجه می‌شوند این است که مهاجرت تنها تغییر محل زندگی نیست بلکه ورود به دنیای جدیدی است که فراز و نشیب‌های بسیار پیش‌رو دارد. در واقع فرایند پیچیده و گاه طولانی مهاجرت را می‌توان آسان‌ترین بخش این تحول بزرگ به شمار آورد که تنها دری است به سوی یک زندگی جدید و شاید بتوان گفت یک تولد دوباره. مهاجرت یعنی روبه‌رو شدن هر روزه با ندانستن‌ها و نتوانستن‌های کوچک و بزرگ و تلاش برای تبدیل آنها به دانستن‌ها و توانستن‌ها که طیف وسیعی از مسائل ریز و درشت از چگونگی باز کردن قفل در خانه تا یافتن کار و امرار معاش را در برمی‌گیرد. هرچه مهاجران قبل از ورود به کشورمقصد اطلاعات بیشتری از شرایط زندگی در محل جدید به دست آورند راه
هموارتری را در رسیدن به یک زندگی پایدارخواهند پیمود.
*اسکان در مونترال*

اغلب مهاجران قبل از ورود به مقصد خود، مکانی را برای اقامت موقت تدارک می‌بینند. این مکان ممکن است خانه اقوام و آشنایان و یا هتل یا اقامتگاهی موقتی باشد. به همین منظور، ابتدا به معرفی انواع خانه و آپارتمان در شهر مونترال
می‌پردازیم و بعد از آن شما را با مناطق مختلف شهر بخصوص محله‌هایی که برای اقامت هموطنان ایرانی تازه‌وارد مناسب است آشنا خواهیم کرد.

از آنجایی که درصد بسیار بالایی از تازه‌واردین در بدو ورود تمایل دارند در آپارتمان‌های اجاره‌ای اقامت داشته باشند در این نوشتار به معرفی انواع آپارتمان در شهر مونترال می‌پردازیم.
*انواع آپارتمان‌های موجود در مونترال*

در مونترال نیز مانند هر شهر دیگری انواع مختلفی از آپارتمان یافت می‌شود، از آسمان‌خراش‌های بزرگ مرکز شهر گرفته تا ساختمان‌های کوچک ۴ یا ۸ واحدی. این آپارتمان‌ها از نظر قیمت، امکانات رفاهی و امنیتی و قوانین و مقررات زندگی با هم تفاوت دارند که سعی داریم به کلیاتی در این زمینه اشاره کنیم.

به طور کلی میتوان آپارتمان‌ها را به دو دسته تقسیم کرد: کاندو یا کاندومینیوم Condominiumsو آپارتمان‌های اجاره‌ای یا Rental. این اصطلاحات در همه جای کانادا استفاده می‌شود اما به اختصار میتوان گفت کاندو واحدهای آپارتمانی است که مالکیت شخصی دارد و اگر شما این نوع واحدها را اجاره کنید معمولا با یک شخص به عنوان صاحبخانه سر و کار دارید. کاندوها معمولا مدرن‌تر و تمیزتر بوده و از امکانات رفاهی بیشتری برخوردارند.
آپارتمان‌های اجاره‌ای یا Rentalمعمولا در تملک شرکت‌های بزرگی هستند و شما برای امور مربوط به اجاره ساختمان با مدیریت آن که در واقع نماینده شرکت مالک است سر و کار خواهید داشت. معمولا تازه‌واردین در بدو ورود به سراغ آپارتمان‌های اجاره‌ای می‌روند چون روال اجاره واحد مسکونی در این نوع آپارتمان‌ها مشخص و تعریف شده است و معمولا در هر زمان از سال تعداد زیادی واحدهای آماده اجاره در هر قسمت از شهر وجود دارد. در ادامه قصد داریم شما را با اصطلاحاتی که در شهر مونترال برای انواع آپارتمان و خانه استفاده می‌شود آشنا کنیم.
در مونترال انواع آپارتمان به صورت زیر تعریف می‌شود:

۱ و ۱/۲ یا استودیو: واحدی است با یک اتاق و یک حمام (مجموع سرویس بهداشتی و حمام) که آشپزخانه نیز بخشی از تنها اتاق آن است. این واحد کوچک معمولا برای خانواده‌ها مناسب نیست و افراد مجرد و خصوصا دانشجویان از آن استقبال می‌کنند. البته برای زوج‌های جوان که رفت و آمد زیادی ندارند و معمولا در طول روز به دلیل تحصیل یا کار، خارج از خانه هستند هم محل مناسب و اقتصادی است.

۲ و ۱/۲ یا یک خوابه کوچک (Junior ۱ bedroom) واحدی است با دو اتاق و یک حمام (مجموع سرویس بهداشتی و حمام). البته در بسیاری از این واحدها ۲ اتاق مجزا وجود ندارد و ممکن است دو اتاق به شکل Lقرارگرفته باشند.

۳ و ۱/۲ یا یک خوابه: واحدی است با دو اتاق مجزا (یا یک اتاق Lشکل یا یک اتاق خیلی بزرگ) و یک اتاق خواب و یک سرویس بهداشتی.

۴ و ۱/۲ یا دو خوابه: واحدی است با دو اتاق مجزا (یا یک اتاق Lشکل یا یک اتاق خیلی بزرگ) و دو اتاق خواب و یک سرویس بهداشتی.

۵ و ۱/۲ یا سه خوابه: واحدی است با دو اتاق مجزا (یا یک اتاق Lشکل یا یک اتاق خیلی بزرگ) و سه اتاق خواب و یک سرویس بهداشتی.

آپارتمانهای بزرگتر (۶ و ۱/۲، ۷ و ۱/۲، ۸ و ۱/۲ و بالاتر) واحدهایی هستند که علاوه بر سه اتاق خواب اتاق‌های بیشتری مانند اتاق‌های مطالعه، اتاق آفتاب‌گیر یا سولاریوم و غیره دارند.

البته معمولا آپارتمانهای ۴ و ۱/۲ و بزرگتر دارای دو یا چند سرویس بهداشتی هستند که ممکن است به همراه حمام یا بدون آن باشند.

نوع آشپزخانه (به صورت اوپن یا فضای مستقل) و تعداد ورودی‌های آن (فقط از یک سمت یا از دو سو) هم در انواع آپارتمان‌ها و میزان قیمت اجاره آن ممکن است تاثیر داشته باشد.
علاوه بر قیمت، نکات زیادی وجود دارد که هنگام اجاره آپارتمان به آن دقت کنید. اولین نکته موقعیت محلی آپارتمان و نزدیکی آن به امکانات رفاهی است که در آینده و در زمان معرفی مناطق شهر به تفصیل از آن سخن خواهیم گفت. همچنین باید بدانیم داخل ساختمان چه امکانات رفاهی وجود دارد. بسیاری از ساختمان‌ها امکاناتی مانند سالن‌های ورزش، استخر سرپوشیده یا روباز، سالن اجتماعات و حتی کتابخانه را در اختیار ساکنین قرار می‌دهند که البته هرچه این امکانات مفصل‌تر باشد طبیعی است اجاره‌بهای واحد مسکونی بیشتر خواهد بود. به همین دلیل تازه‌واردین بخصوص در بدو ورود که باید خیلی حساب شده‌تر مخارج را تنظیم کرد بهتر است مراقب باشند هزینه اضافی بابت خدماتی که از آن استفاده نمی‌کنند نپردازند.

نکته دیگر شرایط استفاده از پارکینگ سرپوشیده برای ساکنین است. معمولا در آپارتمان‌های اجاره‌ای مبلغی جداگانه برای داشتن یک فضا برای پارک ماشین دریافت می‌شود که باید قبل از تنظیم قرارداد از آن اطلاع حاصل کنید. همین طور باید بدانید که آیا فضایی برای پارک کردن ماشین میهمان‌های شما در ساختمان پیش‌بینی شده و شرایط استفاده از آن چیست.

نکته دیگری که در اجاره آپارتمان می‌تواند مهم باشد لاندری یا رختشوی‌خانه است. در بعضی آپارتمان‌ها فضایی به ماشین لباسشویی و خشک‌کن اختصاص داده شده که البته معمولا تعداد این نوع آپارتمان‌ها زیاد نیست. در اغلب آپارتمان‌ها رختشوی‌خانه‌های عمومی وجود دارد که ممکن است برای هر طبقه یا تنها در یکی از طبقات (اولین یا آخرین طبقه آپارتمان) تعبیه شده باشد که برای هر بار استفاده لازم است از سکه‌های ۲۵ سنتی (کوارتر) یا یک دلاری (لونی) استفاده کنید و یا اگر ماشین‌ها مجهز به سیستم استفاده از کارت باشند از کارت‌های شارژشده بهره بگیرید.

نکته دیگری که ممکن است برای بعضی افراد مهم باشد شرایط نصب دیش ماهواره در آپارتمان است. بسیاری از هموطنان بخصوص در ماه‌ها و سالهای اول اقامت خود تمایل دارند از شبکه‌های ماهواره ایرانی استفاده کنند اما در بعضی آپارتمان‌ها چنین اجازه‌ای به ساکنین داده نمی‌شود و یا موقعیت واحد ساختمانی به شکلی است که نصب و استفاده از ماهواره ممکن نیست که باید در صورت تمایل از این موارد اطمینان حاصل شود.



RE: اجاره و خريد مسكن - pouya - 23-08-2011

برای اجاره مسکن میتونید به این وبسایت ها مراجعه کنید
www.kijiji.ca

craigslist.org