آکادمیا کافه

نسخه‌ی کامل: تحصیل در تایوان
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
در این تاپیک در خصوص تحصیل و زندگی در کشور تایوان (چین تایپه) صحبت میشود.



کشور تایوان یا چین تایپه و چین ملی نیز شناخته می‌شود، کشوری در شرق آسیا است که از جزایر تایوان، پنگو، کینمن، ماتسو و تعدادی جزیرهٔ کوچک دیگر تشکیل می‌شود که همگی در سواحل شرقی سرزمین اصلی چین واقع شده‌اند. این کشور از راه دریا از غرب با جمهوری خلق چین، از شمال شرق با ژاپن و از جنوب با فیلیپین همسایه‌است.
هم‌اکنون پایتخت تایوان، شهر تایپه با ۳ میلیون و ۱۰۰ هزار نفر جمعیت می‌باشد. مساحت تایوان ۳۵٫۹۸۰ کیلومتر مربع و جمعیت آن ۲۳ میلیون و ۱۷۵ هزار نفر است. از مهمترین شهرهای تایوان می‌توان به کائوهسیونگ ۱ میلیون و ۵۱۴ هزار نفر، تای چونگ ۱ میلیون و ۰۷۰ هزار نفر، تای نان ۷۵۶ هزار نفر و کی لونگ ۴۱۱ هزار نفر اشاره کرد.
واحد پول تایوان، دلار تایوان با واحد جزء (سنت) نام دارد. صادرات تایوان را عمدتا کامپیوتر و قطعات آن، لوازم الکترونیکی، فلزات، منسوجات و پلاستیک تشکیل می‌دهند.
بیش از چهار پنجم مردم تایوان از قوم هان می‌باشند که بین قرن هفتم تا نهم میلادی به این جزیره مهاجرت کردند. پس از آن از قرن دوازدهم میلادی مالایایی‌ها و اقوام فوکیئن و کوانگ تونگ در این جزیره ساکن شدند. نژاد ۸۴ ٪ تایوانی‌ها را تایوانی و ۱۴ ٪ را نیز چینی تشکیل می‌دهند، همچنین دین ۹۳ ٪ مردم تایوان، مخلوطی از بودایی، آیین کنفیسیوسی و تائویست و ۵ ٪ نیز مسیحی هستند. زبان رسمی تایوانی‌ها، ماندارین چینی است، زبان‌های تایوانی و هاکا نیز رایج است. (زبان ماندارین چینی کمی سخت از زبان ساده شده کشور چین می باشد)


هزینه زندگی هم در تایپه (پایتخت) مقایسه با تهران برابر می باشد.
لیست دانشگاههای تایوان که بعضاً بسیاری اسکولارشیپ را ارئه می دهند و همچنین کورسها هم به چینی و هم به انگلیسی موجود است.
من که خودم به بیشتر سایتهای دانشگاه نگاه کردم نمره خاصی رو برای زبان ارائه نکرده بودند. در ضمن فکر هم نمی کنم خیلی سخت گیری وجود داشته باشه.
برای سفارت هم تایوان در ایران سفارتی نداره و شما باید به ترکیه یا امارات مراجعه نمایید.
[عکس: 320px-Flag_of_the_Republic_of_China.svg.png]


در خصوص اسکولارشیپ در کشور تایوان کلاً به 3 دسته تقسیم میشه:



1- اسکولارشیپ خود دانشگاه
2- اسکولارشیپ دولت برای دانشجویان خارجی
3- support fund که خود دانشگاه میده


البته این مقادیر به خود دانشگاه های مبدا بستگی داره اما عموماً برای دوره های فوق و دکتری Masters: NT$20,000/month
Doctoral: NT$25,000/month در ماه به دلار تایوان می باشد. به عنوان مثال دانشگاه ملی تایوان NTU برای این موارد معدل ، نمره زبان، کارهای پژوهشی را در اولویت قرار داده می توانید خلاصه ای از مدارک مورد نیاز را مشاهده کنید. منبع


زمان مفید برای اقدام جهت پذیرش در دانشگاههای تایوان:

* ترم پاییز Sep-Jan
ارسال درخواست: ابتدای ژانویه هر سال - 1 Jan
مهلت پایانی درخواست: 15 مارچ هر سال - 15 March

* ترم بهار، Feb. Jun
ارسال درخواست: اول سپتامبر - 1 Sep
اخرین مهلت درخواست: اول نوامبر - 1 Nov

** دانشجویان قبل از اقدام باید فرم انلاین هر دانشگاه رو تکمیل نموده و پس از پرینت از صفحات و الصاق کلیه مدارک درخواستی به ادرس پستی دانشگاه ارسال نمایند.


کلیه اطلاعات در خصوص اسکولارشیپ از سوی دولت تایوان (البته به زبان انگلیسی هست) منبع
نمونه فرایند اقدام برای پذیرش در دانشگاههای تایوان برای مقاطع فوق لیسانس و دکتری:

تکمیل فرم درخواست آنلاین

oiaapply.ad.nthu.edu.tw/InternationalDegreeStudent

تکمیل و چاپ فرم درخواست آنلاین در وب سایت  OIA
اگر در دریافت فرم درخواست آنلاین دارای مشکلات فنی هستید لطفا با آدرس و شماره تلفن زیر تماس بگیرید:
hcchan@mx.nthu.ed.tw  +886-3-5715131 ext 62461


 کپی مدرک دیپلم / لیسانس به زبان انگلیسی یا چینی

متقاضیان مدرک لیسانس : دیپلم دبیرستان
متقاضیان مدرک کارشناسی ارشد : مدرک لیسانس
متقاضیان مدرک تحصیلی دکتری : مدرک فوق لیسانس
متقاضیانی که به دنبال یک مدرک دوم (کارشناسی یا کارشناسی ارشد) در زمینه های مختلف هستند باید یک کپی از مدرک اول خود ارسال نمایند.

ریزنمرات رسمی به زبان انگلیسی یا چینی

متقاضیان مدرک لیسانس : ریزنمرات دبیرستان
متقاضیان مدرک کارشناسی ارشد : ریزنمرات مدرک کارشناسی
متقاضیان مدرک تحصیلی دکتری : ریزنمرات مدارک تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد

برنامه تحصیلی

این نامه ای است که هدف شما از تحصیل و برنامه ی تحصیلی شما را در زمانی که در این دانشگاه درس می خوانید نشان می دهد و حداکثر 3 صفحه می باشد. در این نامه متقاضیان انگیزه خود برای انتخاب دانشگاه ، گروه و دوره های مختلف را ذکر می کنند. برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی ، علایق پژوهشی نیز باید درج گردد


دو توصیه نامه

اعضای هیات علمی در این نامه ها مدارک تحصیلی شما و پتانسیل شما برای کارهای تحقیقاتی را مورد ارزیابی قرار می دهند.

 گزارش پزشکی

معاینه پزشکی (به زبان چینی یا انگلیسی) باید تست  HIV را در برگیرد و ظرف 6 ماه پس از ارسال درخواست انجام شود. این گزارش باید توسط پزشک امضا و مهر و موم گردد.
 
 بیانیه تفاهم

هدف از این نامه آگاهی شما از هزینه های تحصیل در  دانشگاه تسینگ هوا تایوان می باشد.
کسانی که بورسیه یا کمک مالی دریافت کرده اند ، باید سندی را که نشان دهد کمک هزینه تحصیلی دریافت کرده اند ارائه کنند.

چک لیست

 برای اطمینان  از بررسی به موقع درخواست  خود ، لازم است دانشجویان چک لیست آنلاین را دانلود کرده و باکس مربوط به هر کار را به هنگام تکمیل ، تیک بزنند
 
 توجه:

اگر شما قصد دارید در بیش از یک دوره تحصیل کنید ، باید برای هر یک فرم درخواست را کامل کرده و ارسال کنید.
اقدام برای بورس تحصیلی NTHU فقط بعد از پذیرش در این دانشگاه عملی خواهد بود.
هنگام ثبت نام ، شما باید آخرین مدرک خود را به همراه ریزنمراتی که توسط سفارت تایوان یا دفتر اقتصادی و فرهنگی تایپه در کشوری که مدرک را اخذ کرده اید تایید و امضا شده است با خود داشته باشید.
در صورتی که مصاحبه یا امتحان کتبی لازم باشد مؤسسه ی مربوطه با متقاضیان تماس خواهد گرفت.
 
 
 
انواع بورس و مقدار ان از طرف موسسات رابط برای فراهم اوردن بورس تحصیلات تکمیلی برای دانشجویان:

* بورس تحصیلی دانشگاههای تایوان:

مقطع دکتری: 20.000 دلار
مقطع فوق لیسانس: 10،000 دلار
مقطع لیسانس: 5،000 دلار

oia.nthu.edu.tw


* بورس تحصیلی دولت تایوان:

مقطع دکتری: 30،000 دلار
مقطع فوق لیسانس: 30،000 دلار
مقطع لیسانس: 30،000 دلار


* بورس موسسه تحقیقاتی سینکا Sinica:

مقطع دکتری: 32،000 دلار
مقطع فوق لیسانس: 25،000 دلار

tigp.sinica.edu.tw

http://www.studyintaiwan.org/
آدرسهای ارجاع