رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
top noch یا amrican headway
07-02-2012, 09:52 PM (آخرین تغییر در این ارسال: 07-02-2012 10:18 PM توسط M0TRIX.)
ارسال: #1
top noch یا amrican headway
سلام.

دوستان من یه مدته کلاس زبان میرم الان ترم 7 رو تموم کردم ! توی این موسسه امریکن هدوی تدریس میشه ! یه سری از دوستام بهم میگن که از اون موسسه بیا بیرون برو موسسه IT که top noch تدریس میکنه !

حالا سوالم اینجاست کدومش بهتره ؟ من میخوام چند ترم فشرده برم زبان رو زود تموم کنم !

I Hope You can Hear Me
08-02-2012, 12:51 AM
ارسال: #2
RE: top noch یا amrican headway
ببین دوست من
من امریکن هدوی رو کار کردم
واقعا رو دستش کتاب ندیدم
حالا نمیدونم این دومیه چیه ولی توصیه من به دوستانی که تازه شروع کردن هدوی هست !
Smile

نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
آینده متعلق به کسانی است که در آرزوی آن هستند و به آن ایمان دارند
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
08-02-2012, 01:00 AM
ارسال: #3
درود
من خودم تاپ ناچ رو سرسری نیگا انداختم بنظرم کتاب خوبی میومد. ولی اگر از آموزشگاه و مدرسان و کتاب راضی هستی لزومی نداره عوض کنی.
فکر میکنم تاپ ناچ برای موسسه پیرسون هستش که میدونید لانگمن رو زیر پوشش داره. من تا حالا کار متوسط ندیدم ازشون همه ش عالی بوده.

:Thomas Hobbes
lupus est homo homini

08-02-2012, 01:56 AM
ارسال: #4
سلام.

من 7 ترم هد وی خوندم ! زیاد خوشم نمیاد !

ما تقریبا 6 تا کتاب داشتیم که همزمان میخوندیم ! هد ودی 3 تا (main book-work book-video book)

یه دونه story ،function و voucblary

من به جز خود هد وی از بقیه کتاب ها خوشم میومد ! مخصوصا از voucblary و function

حالا من یکم تحقیق کردم اکثرا بچه ها میگن top noch بهتره چون کلمات و جملاتی که توش داره کاربردی تره !

بیشتر هدفم اینه که زودتر تموم کنم زبان رو.این موسسه هم که گفتم 8 ترمه تموم میکنه استاداش اکثرا استاد دانشگاه هستن و اینکه همه جوره کلاس داره فشرده-نمیه فشرده-ترمیک-کلاس مخصوص روزهای تعطیل

من با خودم گفتم اگه برم این موسسه توی چند ترم تموم میکنم البته دوره فشرده(دورهاش سه ماه هست موسسه قبلی که میرفتم 1.5 ماه بود)

این سایت موسسه جدیده که میخوام برم.
http://www.iranitl.com

دوستان لطف کنن به صفحات این سات برن و توضیحاتی که تو سایت هست رو بخونن .ببین ارزش داره یا نه

منوی بالای که نوشته "چرا ای تی" اون تیکه رو حتما بخونین !

خیلی ممنون دوستان !

I Hope You can Hear Me

پرش در انجمن:

بازدیدکنندگان این موضوع: 1 مهمان