|
گرفتن وقت از سفارت هلند
|
|
20-01-2011, 06:03 AM
|
|||
|
|||
|
گرفتن وقت از سفارت هلند
در این تاپیک مسایل مربوط به گرفتن وقت از سفارت هلند بررسی میشود.
شما میهمان آکادمیا کافه هستید! بفرمایید چایی!!!!: ) : ): )
|
|||
|
21-08-2011, 05:15 PM
(آخرین ویرایش در 21-08-2011 05:16 PM توسط m.arash.)
|
|||
|
|||
|
RE: گرفتن وقت از سفارت هلند
چگونگی گرفتن وقت از سفارت هلند
تعیین وقت برای انواع ویزا کاری الزامی است برای انجام این مهم به راحتی می توانید از طریق ایمیل اقدامات لازم را انجام دهید. لطفا به تفکیک زیر جهت ارسال ایمیل دقت کنید. - برای درخواست های مربوط به بازدید های فامیلی و گردشگری به [email protected] ایمیل بزنید و تقاضای خود را مطرح کنید. - برای درخواست های مربوط به بیزینس (کسب و کار), دلایل حرفه ای (Professional reasons) و کنفرانس ها به [email protected] ایمیل بزنید و تقاضای خود را مطرح کنید. * در صورت نیاز به لغو وقت تعیین شده به آدرس [email protected] ایمیل بزنید. .......................................................................................................................................................................................................................................... در متن ایمیل ارسالی خود حتما باید موارد زیر را نیز ارائه دهید: Full name ..........................................................................................................................................................................................................................................Passport number Expected date of arrival in The Netherlands Purpose of your visit Number of people travelling with you, the same data are required of these travellers در صورت هرگونه سوال می توانید با شماره 23660444 (پیش شماره تهران در صورت لزوم فراموش نشود) تماس حاصل کنید. برای اطلاع از زمان پاسخگویی به سایت سفارت مراجعه کنید. * برخی از متقاضیان توانسته اند از طریق همین شماره درخواست وقت کنند, اما به هیچ وجه برای دوستانی که شامل یکی از دسته های بالا می شوند توصیه نمی شود. * دوستانی که درخواست ویزا به صورت یک بار ورود و بیش از سه ماه (MMV) دارند نیز باید با همین شماره تماس حاصل کنند. برای اطلاع از زمان تعیین شده برای این کار به سایت سفارت مراجعه کنید. |
|||
|
14-05-2013, 12:18 PM
|
|||
|
|||
|
سلام و خسته نباشيد. براي من يك مورد ضروري پيش اومده. من ٤-٥ مرداد ميخوام برم هلند . ولي ٢٠ خرداد بايد براي ١ ماه برم امريكا. الانم همه سيستم ها كامپيوتري شده يعني نميشه ازشون خواست تو يه تاريخ معين وقت بدن. اگه به من قبل اين تاريخ يعني ٢٠ خرداد وقت ندن من نميتونم برم. ميشه راهنماييم كنين ممنون
|
|||
|
15-05-2013, 11:16 AM
|
|||
|
|||
(14-05-2013 12:18 PM)'Rudabeh' نوشته: سلام و خسته نباشيد. براي من يك مورد ضروري پيش اومده. من ٤-٥ مرداد ميخوام برم هلند . ولي ٢٠ خرداد بايد براي ١ ماه برم امريكا. الانم همه سيستم ها كامپيوتري شده يعني نميشه ازشون خواست تو يه تاريخ معين وقت بدن. اگه به من قبل اين تاريخ يعني ٢٠ خرداد وقت ندن من نميتونم برم. ميشه راهنماييم كنين ممنون سلام و خوش آمدید به اینجا
![]() والا من خیلی راهی به نظرم نمیرسه.... اگه میتونید با سفارت مطرح کنید که دارید میرید آمریکا و نمیتونید بعدش برای ویزا اقدام کنید شاید همراهی کردن.... یا اینکه شاید بتونید از سفارت هلند توی آمریکا ویزا بگیرید... به هر حال یه ماه هستید اونجا احتمالا وقت اینکار رو خواهید داشت... من راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه... شرمنده نتونستم کمک دیگه ای بکنم.. امیدوارم مشکلتون حل بشه ![]() شما میهمان آکادمیا کافه هستید! بفرمایید چایی!!!!: ) : ): )
|
|||
|
|
| موضوعات مشابه ... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
| بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت هلند | Faraz | 2 | 3,223 |
19-06-2012 09:10 AM آخرین ارسال: senator00788 |
|
| مدت زمان لازم برای گرفتن ویزای تحصیلی هلند | spt | 0 | 2,198 |
17-01-2011 04:14 AM آخرین ارسال: spt |
|