رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ویزای تحصیلی اتریش
04-02-2011, 12:10 PM
ارسال: #1
ویزای تحصیلی اتریش
در این تاپیک به مسایل مختلف مربوط به گرفتن ویزا از کشور اتریش پرداخته میشود.

کسی که دروغ بدخواهان را می پذیرد احمق است نه دشمن
کسی که از روی بدخواهی دروغ می گوید دشمن است نه احمق
و کسی که شهامت گفتن حرفش را رودررو ندارد دشمنی احمق است

جنگ، صلح است. آزادی، بردگی است. نادانی، توانايی است
16-06-2012, 01:37 AM
ارسال: #2
RE: ویزای تحصیلی اتریش
می خواستم بدونم ایا باز کردن حساب بانکی به مبلغ 10000 یورو در اتریش برای گرفتن ویزای تحصیلی الزامیه ؟ مثلا کشور المان از دانشجوها می خواد که مبلغ 8000 یورو به حساب بانکی بریزن و هر ساله این مبلغ باید در حساب دانشجو موجود باشه تا بتونه ویزا بگیره . ایا در مورد اتریش هم همین مسئله صدق می کنه ؟
16-06-2012, 10:32 AM
ارسال: #3
RE: ویزای تحصیلی اتریش
(16-06-2012 01:37 AM)nastaran665@yahoo.com نوشته:  می خواستم بدونم ایا باز کردن حساب بانکی به مبلغ 10000 یورو در اتریش برای گرفتن ویزای تحصیلی الزامیه ؟ مثلا کشور المان از دانشجوها می خواد که مبلغ 8000 یورو به حساب بانکی بریزن و هر ساله این مبلغ باید در حساب دانشجو موجود باشه تا بتونه ویزا بگیره . ایا در مورد اتریش هم همین مسئله صدق می کنه ؟
دروود.

پولو به حساب ( 10000 یورو یا بیشتر) و درخواست گواهی به لاتین بدهید بابت این درخواست 5000 تومن از حساب شما کم میشه. کپی پاسپورت با خودتون ببرید که املای نامه ای که براتون میزنن درست باشه. بعد از حدود 1 هفته جوابش میاد.
برای سفارت گردش مالی به لاتین نیاز دارند که اگر پدر یا مادرتون پول رو حواله کردند اونا هم یه گردش مالی 3 ماهه والدین و یه گردش مالی خودتون رو نیاز دارند تا معلوم شه این مبلغ پول از حساب والدین اومده به حساب من. پس بهتره اگر از کسی پول میگیرید یعنی پدر یا مادرتون پولو حواله کنن که بعدا تو گردش حساباتون قابل رویت باشه که ایشون پولو ریختن.
درخواست گردش متالی به لاتین بدید اما اگر به هردلیلی فارسی بود، ببرید دارالترجمه و ترجمه انگلیسی کنید.مهر دادگستری و .. هم نمیخواد . فقط مهر مترجم.

" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to response to your private Messages please ask these in Public
29-06-2012, 11:35 PM
ارسال: #4
RE: ویزای تحصیلی اتریش
مدارک لازم برای اقدام به تحصیل در کشور اتریش



1- اصل فرم درخواست ویزای دانشجویی ( از دربان سفارت آقای رمضانی میگیرین ) + یک قطعه عکس 3.5 * 4.5 بدون هیچ گونه روتوش


2- اصل پذیرش دانشگاه ( باید از طریق پست به دستتون رسیده باشه)


3- اصل مدرک تامین مالی ( حساب بانکی یا ضمانت نامه یک فرد اتریشی )


4- اصل اجاره نامه خونه یا خوابگاه


5- اصل مدارک ترجمه شده شامل : الف) شناسنامه ب) گواهی سوء پیشینه ج) قباله ازدواج (برای افراد متاهل )


6- یک سری کپی از تمامی صفحات گذرنامه ( حتی صفحات سفید )


* ارائه بیمه سه ماهه جهت صدور ویزا الزامی است ولی جزء مدارکی که در لحظه درخواست از شما میگیرن نیست و میتونید روزی که ویزاتون آماده شد ارائه بدین ، ( که بیمه نامه هم میتونین از همون دم درب سفارت تهیه کنید قیمتشم همون قیمت بیمه البرز هست که در همه جا یکسانه )


* همراه داشتن مبلغ 400.000 تومان( یا بیشتر ) پول نقد برای هر فرد جهت هزینه های صدور روادید و تائید مدارک و هزینه صدور بیمه

" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to response to your private Messages please ask these in Public
20-07-2012, 02:37 PM
ارسال: #5
RE: ویزای تحصیلی اتریش
با سلام

مدت زمان صدور ویزای اقامت چقدره؟ من الان 40 روزی هست مدارکم رو تحویل دادم ولی هنوز خبری نیست

مشکل دنیا این است که احمق ها به خودت یقین دارند در حالی که دانایان سرشار از شک وتردید هستند.
برتراند راسل
20-07-2012, 05:40 PM
ارسال: #6
RE: ویزای تحصیلی اتریش
(20-07-2012 02:37 PM)changizi_2010 نوشته:  با سلام

مدت زمان صدور ویزای اقامت چقدره؟ من الان 40 روزی هست مدارکم رو تحویل دادم ولی هنوز خبری نیست
متاسفانه روند ویزای اتریش خیلی طول میکشه و من یادمه یکی از دوستام دو سال پیش 70 روز منتظر ویزا بود...
از این نظر اون زمان که معروف بود حالا نمیدونم بهتر شده یا نه!! اما نگران نباشید... معمولا خیلی طول میکشه اما بالاخره میاد... دیر و زود داره اما ایشالا که سوخت و سوز نداشته باشه ؛)


ایشالا که هر چه زود تر میاد Smile

راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز
 
06-09-2012, 04:06 PM
ارسال: #7
RE: ویزای تحصیلی اتریش
با سلام

بالاخره بعد از 82 روز ویزای منم اومد خیلی خوشحالم. میشه راهنمایم کنید و بگید چه وسایلی ضروری نیاز هست که از اینجا با خودم ببرم؟

مرسی

مشکل دنیا این است که احمق ها به خودت یقین دارند در حالی که دانایان سرشار از شک وتردید هستند.
برتراند راسل
06-09-2012, 08:41 PM (آخرین ویرایش در 06-09-2012 08:42 PM توسط Mr-Voltage.)
ارسال: #8
RE: ویزای تحصیلی اتریش
ابتدا تبریک برای دریافت ویزا اما در کل باید ببینید کدوم مورد بیشتر به کار میاد بنده خودم این لیست رو جمع کردم.

1. لباس زمستونی ، لباس تابستانی مناسب زیاد نه، لباس زیر به اندازه کافی ( مهم) + کلاه و دستکش و شال
2. کفش مناسب ( راحتی، رسمی)
3. یک دست کت و شلوار ( سیاه ) و پیراهن سفید
Big Grin هم برای عروسی مردم خوبه هم برای دفاع از پروژه
4. کوله پشتی مناسب ( همون کیف لپتاپ که کوله هم باشه مناسب تره)
5. سشوار ( اگه اهل آینه هستید) ، شونه، ناخن گیر، حوله ( البته تو ایکئا حوله میشه خرید ولی خوب تا پیدا کنید چندروزی بیحوله می مونید)،قیچی، ریشتراش برای آقایون و برای خانم ها هم لوازم آرایش
6. لیوان گنده برای چای و اینها ( البته با یکی دو یوور می تونید اینجا هم بخرید ولی خوب جا که هنوز دارید تو چمدون) و یک عدد چاقوی مناسب، کنسور باز کن ( اگه با چاقو نمی تونید در کنسرو باز کنید.)
7. لوازم نوشتاری ( مداد و خودکار و روانویس و چسب نواری و آبکی ( مهم نیست البته اگه هنوز چمدون پر نشده بود.)).
8. عکس سه در چهار و شش در چهار رسمی داشته باشید خیلی کار راه انداز هست.
9. سه راهی برق هم بد نیست چون برخی اتاق ها یک دونه بیشتر ندارند.
10. دوربین عکاسی یا گوشی که اینکاره باشه.
11. لپ تاپ ایران اروزنتره اگه اهل مد جدید نیستید.
12. فلش مموری یا هارد اکسترنال
13. عطر و اتکلون و از این چیزها هم خواستید بدک نیست.
14. زعفرون و چندتا ادویه.
15. وسایل بهداشتی شخصی.

حالا همه ی اینها نباید از 30 کیلو بیشتر بشه. البته بستگی به ایرلاین شما هم داره.

" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to response to your private Messages please ask these in Public
02-10-2012, 01:33 AM
ارسال: #9
ویزای تحصیلی اتریش
من میخوام فوق در اتریش بخونم...حالا که سربازی نرفتم برای ویزای دانشجویی باید برگردم ایران یا از اینجا (هند)هم میشه ویزا گرفت؟
02-10-2012, 01:56 PM
ارسال: #10
RE: ویزای تحصیلی اتریش
(02-10-2012 01:33 AM)anabita نوشته:  من میخوام فوق در اتریش بخونم...حالا که سربازی نرفتم برای ویزای دانشجویی باید برگردم ایران یا از اینجا (هند)هم میشه ویزا گرفت؟
دوست عزیز.
این مورد خودش بستگی به سفارت کشور محل تحصیل داره. ممکنه مدت زمان حضور شما کم باشه و این مورد قیول سفارت اتریش در هند نباشد. اما به هر حال شما با ارسال ایمیل یا تماس با سفارت اونجا این موضوع را پیگیر شوید.

" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to response to your private Messages please ask these in Public


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان