عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور معافیت پزشکی سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی‌

صفحه‌ها (366): « قبلی 1 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... 366 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 17 رای - 4.24 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی‌
آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 0
27-11-2012, 11:22 AM (آخرین تغییر در ارسال: 27-11-2012, 11:22 AM توسط MaMi.)
(27-11-2012, 05:09 AM)pesar2020 نوشته:
سلام..کسی از دوستان از طریق کم کاری تیروئید معاف شده؟ اگه ممکنه به من پیغام بدن ....و اینکه کم کاری باید در چه حدی باشد تا معاف شویم.ممنون
درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم Smile
همون جور که در بخش دوم آئین نامه معافیت پزشکی (بیماری های غدد مترشحه داخلی - بند 2) ذکر شده است؛
ب) هيپرتيروئيدي و هيپوتيروئيدي (کم کاری تیروئید) معاف دائم. مسلما شما برای اثبات کم کاری تیروئید به مدارک پزشکی نیاز خواهید داشت و اگر اشتباه نکنم، آزمایشی هم از شما در یکی از بیمارستان های مورد تائید نظام وظیفه (سجاد، بقیه الله، چمران یا 504 ارتش) بعمل خواهند آورد.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین reza1391
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

28-11-2012, 04:55 PM
با سلام
اول از همه بخاطر زحماتی که میکشین و به سوالات ما جواب میدین تشکر میکنم.
راستش من انحراف چشم (استرابیسم) دارم که به تازگی و به طور تصادفی فهمیدم جزء بندهای معافیت دائم هستش. میخواستم بدونم من که استاربیسم 55 درصد دارم مشمول این بند میشم؟ آیا کسی سابقه معافیت با استرابیسم رو داره؟آیا این درصدی که گفتم (55درصد) برای معافیت کافیه؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
28-11-2012, 05:30 PM (آخرین تغییر در ارسال: 28-11-2012, 05:32 PM توسط MaMi.)
(28-11-2012, 04:55 PM)reza1391 نوشته:
با سلام. اول از همه بخاطر زحماتی که میکشین و به سوالات ما جواب میدین تشکر میکنم.
راستش من انحراف چشم (استرابیسم) دارم که به تازگی و به طور تصادفی فهمیدم جزء بندهای معافیت دائم هستش. میخواستم بدونم من که استاربیسم 55 درصد دارم مشمول این بند میشم؟ آیا کسی سابقه معافیت با استرابیسم رو داره؟آیا این درصدی که گفتم (55درصد) برای معافیت کافیه؟
همونطور که در آئین نامه معافیت های پزشکی، بخش بيماريهاي چشم و عوارض بينايي - بند 30 ذکر شده است؛ استرابيسم آمبليوپيك يك چشم و استرابيسم متناوب معاف دائم. متاسفانه در مورد درصد استرابیسم در آئین نامه موردی ذکر نشده است ولی شما میتونید با مراجعه به بیمارستان ها یا پزشکان معتمد نظام وظیفه در شهر (مرکز استان) کاملا از این مورد مطمئن بشوید. ضمن اینکه قادر خواهید بود از طریق سامانه پاسخگویی نظام وظیفه (09680) نیز این موضوع رو سوال بفرمائید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین only
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

28-11-2012, 08:37 PM
(12-09-2012, 07:27 PM)amin_mb نوشته: سلام دوست عزیز خوش آمدید
با توجه به اینکه سرباز فراری هستید، وضعیت شما باید در دادسرای نظامی بعد از معرفی خودتان مشخص میشود و به احتمال زیاد مدتی بازداشت خواهید بود.
همه چیز به اون دادگاه بستگی خواهد داشت.
بنده اقدام به این کار کردم و خوشبختانه نه بازداشتی دیدم و نه اذیتی!!

(12-09-2012, 07:28 PM)MaMi نوشته: ضمن خوشامد به شما به جهت پیوستن به فروم Smile
حقیقتا من یا دوستانم، تجربه مشابه مورد شما نداشتیم ولی با توجه به اینکه شما این بیماری رو بعد از سرباز فراری بودن پیدا کردید...به نظر من، بهترین عمل در قدم اول، سوال کردن از نظام وظیفه استان یا پرسش تلفنی از سامانه پاسخگویی نظام وظیفه (09680) است. موفق باشید
ممنون از لطف شما دوست گرامی.
بنده خودم را به یگان خدمتیم معرفی کردم و توانستم 80 درصد راه را طی نمایم و تنها کار اداری من در تهران مانده که انشالله آن هم به خوشی تمام خواهد شد اینم بگم که فقط بدو بدو داشت!!!!

با تشکر از شما.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
28-11-2012, 09:33 PM (آخرین تغییر در ارسال: 29-01-2013, 06:41 PM توسط MaMi.)
دوستان توجه داشته باشند که اگر زمانی که براشون غیبت در نظر گرفته میشود، حائز شرایط دریافت یکی از موارد معافیت پزشکی باشند، پس از معرفی به نظام وظیفه/یگان خدمتی، مشکلی از لحاظ غیبت نخواهند داشت. یعنی شما اگر در دورانی که غیبت خوردی یکی از مواردی که منجر به معافیت دائم پزشکی رو داشته باشی، پس از معرفی به نظام وظیفه، مشمول غایب/فراری نخواهید بود.

پ.ن: دوستان مدنظر داشته باشند که مورد اشاره شده در فوق، در صورتی که فرد موفق به دریافت معافیت پزشکی نشود (حائز شرایط دریافت معافیت پزشکی تشخیص داده نشود)، صادق نبوده و با فرد غائب/فراری مطابق قوانین ویژه سربازان/مشمولین غائب/فراری برخورد خواهد شد.
نقل قول  

آفلاین maryam-rezai
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

12-12-2012, 09:55 PM
با سلام و خسته نباشید.
برادرم در کمیسیون پزشکی برای عرق کف دست با 2 رای مثبت معاف میشد اما سرهنگ درخواست تجدید نظر داد.
سوال من این هست که چه مدت پرونده پزشکی در سازمان برای بررسی باقی میمونه ؟ و آیا تاخیر برای حضور دوباره در کمیسیون ممکن است پرونده را از دور خارج کنند؟
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
13-12-2012, 01:33 AM
سلام، من جواب سوالتتون رو نمی دونم. ولی حدس می زنم تاخیر زیاد پرونده رو از دور خارج نکنه، فقط ممکنه برای فرد غیبت رد بشه، یعنی اگر معافیت بهش تعلق نگرفت با غیبت بره سربازی... ولی بازم می گم در حد حدس هست.

نقل قول  

آفلاین hamed1
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

24-12-2012, 10:42 PM
سلام و عرض خسته نباشید
من طبق بخش چهاردهم: بيماريهاي گوش و حلق و بيني
بند 26ـ فلج تارهاي صوتي دو طرفه و يا يك طرفه با بيش از شش ماه سابقه معاف دائم.
معاف هستم .17 سال هست که 1 تار صوتيم فلج هست.ولی غیبت دارم.میتونم معافیمو بگیرم.من شنیدم فقط جریمه نقدی میکنن.
2.امکان داره تو ایین نامه امده باشه معافم ولی تو کمیسیون رد کنن و معاف از رزم کنن؟
ممنون میشم جواب بدین.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

24-12-2012, 11:44 PM
(24-12-2012, 10:42 PM)hamed1 نوشته: سلام و عرض خسته نباشید
من طبق بخش چهاردهم: بيماريهاي گوش و حلق و بيني
بند 26ـ فلج تارهاي صوتي دو طرفه و يا يك طرفه با بيش از شش ماه سابقه معاف دائم.
معاف هستم .17 سال هست که 1 تار صوتيم فلج هست.ولی غیبت دارم.میتونم معافیمو بگیرم.من شنیدم فقط جریمه نقدی میکنن.
2.امکان داره تو ایین نامه امده باشه معافم ولی تو کمیسیون رد کنن و معاف از رزم کنن؟
ممنون میشم جواب بدین.
همون طور که در این ارسال هم اشاره شده است، اگر زمانی که برای شما غیبت در نظر گرفته میشود، حائز شرایط دریافت یکی از موارد معافیت پزشکی باشید، پس از معرفی به یگان خدمتی، مشکلی از لحاظ غیبت نخواهید داشت. یعنی شما اگر در دورانی که غیبت خوردی یکی از مواردی که منجر به معافیت دائم پزشکی رو داشته باشی، پس از معرفی به نظام وظیفه، مشمول غایب/فراری نخواهید بود و همون طور که اشاره کردید فقط جریمه نقدی از شما دریافت خواهند کرد.
نقل قول  

آفلاین hamed1
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

25-12-2012, 01:42 AM
ممنون از توجهتون
منو معرفی میکنن به یگان خدمتی یعنی باید برم تو خدمت؟
سوال 2 میشه جواب بدین.امکان داره توی ایینامه امده باشه معاف داعم ولی کمیسیون بگه معاف رزم؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (366): « قبلی 1 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... 366 بعدی »