رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مدارک لازم برای ویزای هلند
05-01-2014, 08:20 AM
ارسال: #41
RE: مدارک لازم برای ویزای هلند
درود

من هم این نکته را اضافه کنم:

1- ویزای شما کاری نیست چون برای کار کردن سفر نمیکنید و از طرف یک کارفرما دعوت نشده اید. شما در فرم ویزای شنگن (نمونه آن در اینجا) در قسمت 21 بایستی قسمت other را تیک برنید و عبارتی مانند student conference را بنویسید.

2- معمولا از زمان مصاحبه شما در سفارت، در بهترین حالت 3 هفته (و معمولا بیشتر) زمان لازم است. وقت چندانی ندارید  و احتمالا دقیقه 90 ویزای شما حاضر شود.

نه سر زلف خود اول تو به دستم دادی ؟     بازم از پای درانداخته‌ای یعنی چه؟
Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves.​ Carl Jung
Inside every cynical person, there is a disappointed idealist. George Carlin
03-02-2014, 11:05 AM
ارسال: #42
RE: مدارک لازم برای ویزای هلند
با سلام
برای گرفتن ویزا با دعوتنامه اجازه شوهردر مصاحبه یا تکمیل فرمها لازم است
فیش حقوقی و پرینت حساب کافیست یا حتما گواهی اشتغال به کار باید باشد??
04-02-2014, 05:43 AM
ارسال: #43
RE: مدارک لازم برای ویزای هلند
(03-02-2014 11:05 AM)'animos' نوشته:  با سلام
برای گرفتن ویزا با دعوتنامه اجازه شوهردر مصاحبه یا تکمیل فرمها لازم است
فیش حقوقی و پرینت حساب کافیست یا حتما گواهی اشتغال به کار باید باشد??

 
سلام
اجازه ی شوهر برای گرفتنِ پاسپورت هست و خودِ ایران این اجازه رو نیاز داره ، سفارتِ هلند تا اونجا که بنده اطلاع دارم همچین چیزی نمیخاد...
فکر میکنم فیش حقوقیِ شش ماه اخیر و پرینت حساب هم کافی هست و نیازی به گواهی دیگه ای در این مورد نیست...   برای هلند دقیقا نمیدونم اما معمولا اینطوریه...
موفق باشید   Smile

راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز
 
13-02-2014, 02:38 PM
ارسال: #44
RE: مدارک لازم برای ویزای هلند
ضمن تشکر بابت پاسخ های گذشته:-)
مرحله مصاحبه کاملا واسه من مبهمه ''' معمولا چی میپرسند یا چه نکاتی واسشون مهمتر است؟ و سندیت جوابها چقدر مهمه?? ایا در مورد پاسخ هایمان تحقیق می‌کنند??
شرمنده از سئوالهای زیادم
برای ویزای کار چه مدارکی نیاز است؟
و در مصاحبه برای ویزا با دعوتنامه یک دوست بومی چه دلیلی باید برای سفارت اورد؟
13-02-2014, 08:56 PM
ارسال: #45
RE: مدارک لازم برای ویزای هلند
(13-02-2014 02:38 PM)'animos' نوشته:  ضمن تشکر بابت پاسخ های گذشته:-)
مرحله مصاحبه کاملا واسه من مبهمه ''' معمولا چی میپرسند یا چه نکاتی واسشون مهمتر است؟ و سندیت جوابها چقدر مهمه?? ایا در مورد پاسخ هایمان تحقیق می‌کنند??
شرمنده از سئوالهای زیادم
برای ویزای کار چه مدارکی نیاز است؟
و در مصاحبه برای ویزا با دعوتنامه یک دوست بومی چه دلیلی باید برای سفارت اورد؟

 
درود بر شما
دوست گرامی، همه آنچه که به سفارت ارائه میدهید باید با ارائه ادله و اسناد معتبر باشد. هرگونه مدرک غیرواقعی یا اطلاعات غیرواقعی یا دروغ یا ... عواقب بدی دارد. 
مثلا از شما سوال میشود که هدفتان ار سفر چیست؟ برای چه مدتی میخواهید بمانید؟ کسی که شما را دعوت کرده کیست و از کجا او را میشناسید؟ شغل و درآمد شما چقدر است و ...

شما ویزای کاری میخواهید یا تفریحی؟ برای سفر تفریحی و ملاقات خانواده و دوستان اینجا را ببینید. برای سفر کاری هم اینجا.

نه سر زلف خود اول تو به دستم دادی ؟     بازم از پای درانداخته‌ای یعنی چه؟
Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves.​ Carl Jung
Inside every cynical person, there is a disappointed idealist. George Carlin
26-05-2014, 01:21 AM
ارسال: #46
RE: مدارک لازم برای ویزای هلند
سلام
دوستان من در کلاس تابستانی یکی از دانشگاه های معتبر هلند (Utrcht) برای یادگیری زبان هلندی ثبت نام کردم و هزینه کلاس ها و مجل اقامتم رو هم پرداخت کردم و (Letter of Acceptance) برام از دانشگاه ارسال شده که مطالب بالا در اون ذکر شده ، من در حال حاضر دانشجو هستم و یک ترم از درسم باقی مونده که بعد از بازگشت از هلند باید تکمیلش کنم و به طور پارت تایم هم جایی مشغول به کار هستم اما چون پارت تایم هست کارم بیمه درستی برام رد نمیشه و حساب بانکیم هم پول چندانی توش نیست(البته می تونم پول واریز کنم توش) می خواستم بدونم که با این شرایط اون بخشی از مدارک که مربوط به کار و حساب بانکی و سند هست برای من که قصد یک ماه و نیم سفر برای شرکت در این کلاس ها رو دارم لازم هست یا خیر؟و اگز هست چه توصیه ای می کنید.در ضمن پاسپورتم هم خالی نیست و قبلا به ارمنستان تایلند و ترکیه سفر داشتم.
و یک سوال دیگه هم داشتم و اون اینکه من همه جا خوندم که ممکنه برای گرفتن وقت از سفارت دچار مشکل شد مخصوصا اینکه من شروع کلاس هام 21 July هست و اواسط تابستون که درخواست ویزا بالاست آیا عاقلانست که من بلیط هواپیمام رو دو هفته جلوتر رزرو کنم تا بتونم برای اطمینان زودتر از سفارت وقت بگیرم یا اینکار ممکنه به روند صدور ویزام لطمه بزنه؟
خیلی خیلی متشکرم 
26-05-2014, 02:26 AM
ارسال: #47
RE: مدارک لازم برای ویزای هلند
(26-05-2014 01:21 AM)'soheilhr' نوشته:  سلام
دوستان من در کلاس تابستانی یکی از دانشگاه های معتبر هلند (Utrcht) برای یادگیری زبان هلندی ثبت نام کردم و هزینه کلاس ها و مجل اقامتم رو هم پرداخت کردم و (Letter of Acceptance) برام از دانشگاه ارسال شده که مطالب بالا در اون ذکر شده ، من در حال حاضر دانشجو هستم و یک ترم از درسم باقی مونده که بعد از بازگشت از هلند باید تکمیلش کنم و به طور پارت تایم هم جایی مشغول به کار هستم اما چون پارت تایم هست کارم بیمه درستی برام رد نمیشه و حساب بانکیم هم پول چندانی توش نیست(البته می تونم پول واریز کنم توش) می خواستم بدونم که با این شرایط اون بخشی از مدارک که مربوط به کار و حساب بانکی و سند هست برای من که قصد یک ماه و نیم سفر برای شرکت در این کلاس ها رو دارم لازم هست یا خیر؟و اگز هست چه توصیه ای می کنید.در ضمن پاسپورتم هم خالی نیست و قبلا به ارمنستان تایلند و ترکیه سفر داشتم.
و یک سوال دیگه هم داشتم و اون اینکه من همه جا خوندم که ممکنه برای گرفتن وقت از سفارت دچار مشکل شد مخصوصا اینکه من شروع کلاس هام 21 July هست و اواسط تابستون که درخواست ویزا بالاست آیا عاقلانست که من بلیط هواپیمام رو دو هفته جلوتر رزرو کنم تا بتونم برای اطمینان زودتر از سفارت وقت بگیرم یا اینکار ممکنه به روند صدور ویزام لطمه بزنه؟
خیلی خیلی متشکرم 

 
درود بر شما و خوش آمدید به این فروم

اگر مجرد هستید ارائه یک سند ملکی که به نام خودتان باشد شدیدا پیشنهاد میشود وگرنه احتمال گرفتن ویزا برایتان خیلی پایین می آید. در نامه ای که بعنوان گواهی اشتغال کار به سفارت میدهید هم برایشان مهم است که تاریخ استخدام شما قدیمی تر باشد و مسلما پارت تایم و .. نباشید. حالا این که بتوانید چنین نامه ای بگیرید (و حداقل به پارت تایم بودن اشاره نکنید) بحث دیگری است.
بلیط هواپیما معمولا مشکلی ندارد و در آن حد وضعیت حاد نیست که بخواهید خیلی زودتر بگیرید. البته اگر هزینه کنسل کردن ندارد ضرری ندارد.

نه سر زلف خود اول تو به دستم دادی ؟     بازم از پای درانداخته‌ای یعنی چه؟
Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves.​ Carl Jung
Inside every cynical person, there is a disappointed idealist. George Carlin
30-05-2014, 07:41 PM
ارسال: #48
RE: مدارک لازم برای ویزای هلند
سلام من به این ادرس <TEH-APP@minbuza.nl>
ایمیل زدم و اشتباها فقط اسم یک نفر از سه نفری که قرار بود برند هلند رو فرستادم الان جواب ایمیل برام اومده و به همون یه نفر وقت دادند میخام ببینم امکانش هست که اصلاحش کنم یا میتونم اسم سه تاشونو دوباره بفرستم یا اون دو نفر را جدا براشون ایمیل بزنم تاریخ ایمیل قبلی ام مال دوروز پیش و تلفن پشتیبانی رو هرچی تماس میگیرم جواب نمیده خواهش میکنم بگید چیکار کنم خیلی مهمه ممنون
30-05-2014, 11:24 PM
ارسال: #49
RE: مدارک لازم برای ویزای هلند
(30-05-2014 07:41 PM)'zary' نوشته:  سلام من به این ادرس <TEH-APP@minbuza.nl>
ایمیل زدم و اشتباها فقط اسم یک نفر از سه نفری که قرار بود برند هلند رو فرستادم الان جواب ایمیل برام اومده و به همون یه نفر وقت دادند میخام ببینم امکانش هست که اصلاحش کنم یا میتونم اسم سه تاشونو دوباره بفرستم یا اون دو نفر را جدا براشون ایمیل بزنم تاریخ ایمیل قبلی ام مال دوروز پیش و تلفن پشتیبانی رو هرچی تماس میگیرم جواب نمیده خواهش میکنم بگید چیکار کنم خیلی مهمه ممنون

 
درود بر شما و خوش آمدید به این انجمن
هیچ نظر دقیقی نمیتوان داد. بهتر است همان ایمیل دریافتی را reply کنید و موضوع را توضیح دهید و منتظر پاسخ بمانید. سعی کنید جملات منطقی تری به کار ببرید. مثلا بگویید بنا به دلایلی دو نفر دیگر هم به جمع همسفران شما اضافه شده اند و درخواست دارید برای آنها نیز درخواست وقت شود.

نه سر زلف خود اول تو به دستم دادی ؟     بازم از پای درانداخته‌ای یعنی چه؟
Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves.​ Carl Jung
Inside every cynical person, there is a disappointed idealist. George Carlin
02-06-2014, 01:08 PM
ارسال: #50
RE: مدارک لازم برای ویزای هلند
سلام مجدد و تشکر از بابت راهنمایی تون . ببخشید چندتا سوال دیگه داشتم من دوباره به همون ادرس ایمیل زدم و جواب داده که میتونم یه نوبت جدید برای تاریخ 11 اگوست بگیرم(17 مرداد) کسی که میخام براش نوبت بزنم میخاد تو مرداد بره هلند حالا به نظر شما توی این تاریخ براش نوبت بگیرم یا نه؟ یه سوال دیگه دعوت نامه از طرف یکی از بستگان درجه دو دارند اصلا سفارت قبول میکنه یا نه؟ ممنونم


موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  نتایج درخواست ویزای هلند spt 3 2,476 18-10-2014 10:03 PM
آخرین ارسال: solarita
  گواهی تمکن مالی Bank Statement برای ویزای هلند Faraz 1 1,048 31-08-2014 12:18 AM
آخرین ارسال: anaa
  ریجکت شدن ویزای هلند و اقدامات پس از آن Faraz 4 2,874 26-03-2014 10:06 AM
آخرین ارسال: حسین جعفری
  ویزای تحصیلی هلند Faraz 2 3,388 02-10-2011 10:21 PM
آخرین ارسال: spt
  مدت زمان لازم برای گرفتن ویزای تحصیلی هلند spt 0 3,601 17-01-2011 04:14 AM
آخرین ارسال: spt

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان