رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مدارک لازم برای ویزای نروژ
17-01-2011, 04:06 AM (آخرین ویرایش در 01-02-2011 06:14 PM توسط Faraz.)
ارسال: #1
مدارک لازم برای ویزای نروژ
در این تاپیک به مسایل مربوط به مدارک لازم برای ویزای تحصیلی در کشور نروژ پرداخته خواهد شد.

راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز
 
14-07-2012, 10:36 PM
ارسال: #2
RE: مدارک لازم برای ویزای نروژ
مدارک لازم برای ویزای کشور نروژ


1- اولین گام ثبت نام انلاین در وب سایت https://selfservice.udi.no/ می باشد و بعد هم پرداخت پول برای هزینه امکانات می باشد.
2- یکی قطعه عکس 4*3 (بدون رتوش)
3- کپی از صفحات 2تا9 پاسپورت ( فرمت A4)
4- اصل و کپی شناسنامه
5- ترجمه رسمی شناسنامه (مهر دادگستری و امور خارجه الزامی است)
6 -نامه تائیدیه دانشگاه
7 - نامه تمکن مالی ( رسید پولی که به حساب دانشگاه و یا سایر حساب های اعلام شده از طرف دانشگاه مبلغ 91,000 NOK واریز شده باشه )
8 - مبلغ 2,000,000 ریال بصورت Cash جهت پرداخت جهت صدور ویزا (این مبلغ غیر قابل استرداد می باشد , حتی در صورت رد درخواست ویزا )


از زمانی که مدارک را به سفارت تحویل میدهید تا زمان دریافت ویزا بین 20 تا 25 روز زمان می برد.
با سپاس

If life hands you lemons, make lemonade and sell it for a profit


موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  مباحث مربوط به اخذ ویزای دانشجویی نروژ Mehdi 4 2,757 21-09-2012 11:20 PM
آخرین ارسال: mohamad0014
  گواهی تمکن مالی Bank Statement برای ویزای نروژ Faraz 3 871 14-07-2012 10:45 PM
آخرین ارسال: Mr-Voltage
  ریجکت شدن ویزای نروژ و اقدامات پس از آن Faraz 4 1,795 23-05-2011 01:16 AM
آخرین ارسال: Mohammad
  گرفتن ویزای نروژ برای افراد خانواده Faraz 0 698 01-02-2011 01:14 PM
آخرین ارسال: Faraz
  درخواست راهنمایی برای پر کردن فرم های سفارت نروژ Faraz 0 772 01-02-2011 01:06 PM
آخرین ارسال: Faraz

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان