عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور امور سربازی سوالات پیرامون اعزام (مدت زمان خدمت،...)

صفحه‌ها (95): « قبلی 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... 95 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات پیرامون اعزام (مدت زمان خدمت،...)
آفلاین akbar_moein
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
02-02-2013, 04:11 PM
میشه بعد1 ماه انصراف داد؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
02-02-2013, 05:38 PM
(02-02-2013, 04:11 PM)akbar_moein نوشته: تشکر
تابستان تعطیل یا باید رفت مدرسه؟
میشه بعد1 ماه انصراف داد؟
اینکه شما تابستون تشریف ببری اداره آموزش و پرورش اون شهر/بخش، بستگی به اداره و مسئول کارگزینی دارد، دوستی داشتیم که به دلیلی نزدیکی راه، در هفته 4 روز میرفت اداره و طرفی، من خودم به دلیل دوری مسافت، هر دو هفته یکبار به اداره مراجعه میکردم. انصراف از چی دوست من؟ اگر خاطرت باشه وقتی برای امریه آموزش و پروش اقدام کردی، از شما تعهد گرفتند که در صورت انصراف در هر مرحله ای از خدمت، باید خسارت وارده به آموزش و پرورش رو پرداخت کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین rouintan
**
نقل قول

05-02-2013, 10:43 AM
سلام به همگی
من دیروز دفترچمو ارسال کردم میخواستم ببینم به نظر شما تاریخ اعزامم برای کی میفته؟
اسفند یا اردیبهشت؟
نقل قول  

آفلاین rulany
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

05-02-2013, 10:52 AM
(05-02-2013, 10:43 AM)rouintan نوشته: سلام به همگی
من دیروز دفترچمو ارسال کردم میخواستم ببینم به نظر شما تاریخ اعزامم برای کی میفته؟
اسفند یا اردیبهشت؟
اسفند؟ نه بابا! اسفند که 2 هفته ی دیگست. به احتمال 99% اردیبهشت باید بری . متاسفانه به احتمال غریب به یقین از اردیبهشت 24 ماه میشه خدمت.البته هنوز قطعی نیست.اما احتمالش زیاده
نقل قول  

آفلاین rouintan
**
نقل قول

05-02-2013, 11:04 AM
(05-02-2013, 10:52 AM)rulany نوشته: اسفند؟ نه بابا! اسفند که 2 هفته ی دیگست. به احتمال 99% اردیبهشت باید بری . متاسفانه به احتمال غریب به یقین از اردیبهشت 24 ماه میشه خدمت.البته هنوز قطعی نیست.اما احتمالش زیاده
ممنون از پاسخ سریعتون منم خودم میخواستم اردیبهست بیفتم چون امریه ام برای اون تاریخه ما چون امریه هستیم کلا 24 ماهه هستیم پس برای من مهم نیست
بازم سپاسگزارم
نقل قول  

آفلاین mehdi adeli
**
نقل قول

10-02-2013, 07:21 PM
سلام
بچه ها امیدوارم خوب باشید من که حالم خیلی گرفتس ، 99 در صد کارهای سرباز نخبگی انجام شد ، داوری شد بعد بهم گفتن همه چیزت اوکی هست فقط اسمت پشت ثبت اختراع اومده ، اینطوری ازم به همین راحتی اشکال گرفتن ، تاییدم نکردم .
حالا باید تا 25 همین ماه دفترچمو پست کنم ، برم خدمت ، یه 5 ماهی خدمت کنم دوباره یک اختراع دیگموبزارم واسه داوری ، اینم شانس بد من بود دیگه !
حالا یه سوال داشتم 25 یا نهایتاً 28 بهمن دفترچمو پست کنم کی اعزام میشم نهایتاً ؟؟؟
ممنون میشم پاسخ بدید دوستان عزیز .
Albert Einstein(1879_1955) : Imagination is more important than knowledge
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

10-02-2013, 07:45 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-02-2013, 07:47 PM توسط MaMi.)
(10-02-2013, 07:21 PM)mehdi adeli نوشته: سلام
بچه ها امیدوارم خوب باشید من که حالم خیلی گرفتس ، 99 در صد کارهای سرباز نخبگی انجام شد ، داوری شد بعد بهم گفتن همه چیزت اوکی هست فقط اسمت پشت ثبت اختراع اومده ، اینطوری ازم به همین راحتی اشکال گرفتن ، تاییدم نکردم .
حالا باید تا 25 همین ماه دفترچمو پست کنم ، برم خدمت ، یه 5 ماهی خدمت کنم دوباره یک اختراع دیگموبزارم واسه داوری ، اینم شانس بد من بود دیگه !
حالا یه سوال داشتم 25 یا نهایتاً 28 بهمن دفترچمو پست کنم کی اعزام میشم نهایتاً ؟؟؟
ممنون میشم پاسخ بدید دوستان عزیز .
درود دوست من. اول متاسفم برای بدشانسی که براتون پیش اومد. اینکه دقیق بشه گفت که چه زمانی تاریخ اعزامتون خواهد بود، یک مقدار غیرقابل پیش بینی است چون به تعداد نیروهای مورد نیاز نیروهای مسلح وابسته است ولی معمولا تاریخ اعزام شما یا 4 ماه بعد از ارسال مدارک خواهد بود یا 2 ماه بعد.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین moHaz
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-02-2013, 09:25 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-02-2013, 09:29 PM توسط moHaz.)
سلام بر دوستان گرامی

مهلت یک ساله فراغت از تحصیل بنده 91/11/30 تموم میشه .

برای معافیت پزشکی میخوام اقدام کنم . الان با توجه به فرصت اندک باقی مونده (تقریبا 8 روز تا پایان فرجه فراغت از تحصیل) و اینکه من می خوام تاریخ اعزامم تا اونجا که ممکنه دیرتر باشه(برای شرکت در آزمون آزاد-خرداد ماه- و اومدن نتایجش که شهریور هستش) .
به نظرتون الان برای اعزام اقدام کنم و بعد از اومدن کارت سبز تغییر وضعیت بدم برای معافیت پزشکی؛ یا الان همون درخواست معافیت پزشکی رو بفرستم؟ (پروسه کدوم بیشتر طول میکشه با توجه به اینکه گویا در صورت اقدام برای معافیت پزشکی دیگه امکان تعویق انداختن اعزام نیست و با فرض اینکه معاف نشم !)

تشکر از زحماتتون
نقل قول  

آفلاین Mostafa360
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-02-2013, 10:07 PM (آخرین تغییر در ارسال: 22-02-2013, 10:12 PM توسط Mostafa360.)
سلام دوستان
ممنون از این سایت خوب، من تقریبا به جواب همه سوالام رسیدم

فقط دوتا سوال:

برا آموزشی و دوره کد دقیقا چه وسایلی باید ببریم؟ چه چیزایی اونجا لازم میشه و چه چیزایی نباید ببریم؟ گوشی موبایل رو که میدونم نباید ببرم، میتونم گوشی رو ببرم اونجا بعد تحویل دژبان بدم بعد هر وقت که مرخصی گرفتم پس بگیرم؟

یه بنده خدایی که لیسانس داشت میگفت برا سربازی بهشون یه خونه سازمانی داده بودن، لازم نبوده تو آسایشگاه پادگان بمونن، صحت داره همچین چیزی؟

پیشاپیش ممنون
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

22-02-2013, 11:56 PM
(11-02-2013, 09:25 PM)moHaz نوشته:
سلام بر دوستان گرامی
مهلت یک ساله فراغت از تحصیل بنده 91/11/30 تموم میشه .
برای معافیت پزشکی میخوام اقدام کنم . الان با توجه به فرصت اندک باقی مونده (تقریبا 8 روز تا پایان فرجه فراغت از تحصیل) و اینکه من می خوام تاریخ اعزامم تا اونجا که ممکنه دیرتر باشه(برای شرکت در آزمون آزاد-خرداد ماه- و اومدن نتایجش که شهریور هستش) .
به نظرتون الان برای اعزام اقدام کنم و بعد از اومدن کارت سبز تغییر وضعیت بدم برای معافیت پزشکی؛ یا الان همون درخواست معافیت پزشکی رو بفرستم؟ (پروسه کدوم بیشتر طول میکشه با توجه به اینکه گویا در صورت اقدام برای معافیت پزشکی دیگه امکان تعویق انداختن اعزام نیست و با فرض اینکه معاف نشم !)
تشکر از زحماتتون

دوست من، متاسفانه من ارسالتون رو تازه دیدم ولی جوابتون رو تا جایی که اطلاع دارم، میدم شاید سوال دوستان در آینده هم باشه؛
بنظر من در مدت باقی مونده برای اعزام اقدام کنید و نه پزشکی، چون در صورتی که برای معافیت پزشکی اقدام کنید و به هر دلیلی معاف از خدمت نشوید، اون مدت (حدود 3 ماه که برای اقدامات معافیت پزشکی لازم است) برای شما غیبت محسوب میشه. ضمن اینکه در دوران آموزشی سربازی و از طریق بهداری پادگان میتونید برای معافیت پزشکی (با ارائه مدارک پزشکی) اقدام کنید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (95): « قبلی 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... 95 بعدی »