رتبه موضوع:
  • 5 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
زبان روزمره
09-02-2011, 11:41 PM (آخرین تغییر در این ارسال: 09-02-2011 11:41 PM توسط mahyarelc.)
ارسال: #1
زبان روزمره
سلام
دوستان من مدتی هست که دنبال منبعی میگردم برای تقویت زبانم،منظور بیشتر آشنایی با نوع زبان امروزه انگلیسی و امریکایی هست
منبعی که اصطلاحات امروزه و طرز صحبت رو بگه همراه با معنی و کاربردشون (صوتی باشه خیلی عالیه)
میشه گفت دنبال منبعی هستم مثل سریال friends (که شاید اونم یکم قدیمی شده باشه)
اگر کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم

You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
10-02-2011, 02:12 PM
ارسال: #2
RE: زبان روزمره
دوست عزیز به نظرم سوال شما زیاد واضح نیست. واسه همین هم هست که کسی جواب نداده. آیا منظورتون فیلم و سریال هست؟ خب تو فیلم و سریال مثل همون FRIENDS که نام بردید که معانی و کاربرد کلمات توضیح داده نمی شه! اینها صرفاً می تونه از نظر آشنایی با اصطلاحات و تقویت Listening خوب باشند، اما منابع آموزشی نیستند. در هر حال تعداد خیلی زیادی سریال روز آمریکایی وجود داره که بعضی هاشون اینها هستند و شاید به دردتون بخوره:
Gray's Anatomy ، Simpsons ، Family Guy ، 24 ، Prison Break ، Lost ، How I met your mother ، Big Bang Theory

سریعترین راه پیدا کردن تاپیک مرتبط با سوال شما، استفاده از Google Search سایت است (در زیر نوار بالایی صفحه).
از پاسخ دادن به پیغام‌های خصوصی‌ای که قابل پرسش در فروم باشند معذورم.

هیچ گاه امید را از کسی نگیر، شاید این تنها دارایی او باشد.
10-02-2011, 02:47 PM
ارسال: #3
دوست عزیز ممنون...من منظورم این بود که یه منبعی باشه اصطلاحات روزمره امریکایی (مثلا همون چیزایی که تو friends گفته میشه) رو بیاد معنی کنه...چیزی که واقعا بکار بیاد...
سریال که من زیاد دیدم ...بجز 3 تا از مواردی که ذکر کردید، بقیه رو کامل(تا هر اپیزودی اومده باشه) دیدم...
در اصل میخوام بدونم ملت تو امریکا(یا جاهای دیگه) الان دارن چجوری صحبت میکنن (مثل فارسی که ما خودمون تو صحبت روزمره، خیلی کتابی حرف نمیزنیم...از لغات "خفن" و "ضایع" و اینا استفاده میکنیم) دنبال همچین چیزی هستم
منظورم اصلا برای امتحان و این موضوعات نیست...فقط برای تقویت زبان
امیدوارمم درست بیان کرده باشم
ممنون

You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
10-02-2011, 02:55 PM
ارسال: #4
بله الان متوجه شدم. راستش چنین چیزی که گفتید رو من به شخصه الان موردی به ذهنم نمی رسه براش. اما چند تا دیکشنری Slang و اینها دارم، ولی صوتی نیستند. به صورت pdf هستند. اگر خواستید همینجا آپلود می کنم. یه کتابی هم هست به اسم American accent training که خیلی خوب لهجه آمریکایی رو توضیح می ده. کتابش رو من خریدم. کل کتاب هم به صورت صوتی توسط یه خانمی خونده می شه. این هم ممکنه به دردتون بخوره.

سریعترین راه پیدا کردن تاپیک مرتبط با سوال شما، استفاده از Google Search سایت است (در زیر نوار بالایی صفحه).

10-02-2011, 03:09 PM
ارسال: #5
ممنون میشمslang ها رو آپلود کنید یا حداقل اسمشون رو بگید
این کتاب American accent training رو از تهران گرفتید؟(اگه بله لطفا آدرس جایی که گرفتید رو اعلام کنید)
ممنون

10-02-2011, 03:18 PM
ارسال: #6
این کتاب American Accent Training هست. البته فایل های صوتیش رو هم دارم اما حدود 330 مگابایت هست و آپلود کردنش اینجا سخته. شاید اگر تو اینترنت بگردید بتونید پیدا کنید. این کتاب خیلی معروف هست و هر مغازه ای که مختص فروش کتاب زبان باشه احتمالاً داره.
دیکشنری های Slang رو هم به زودی آپلود می کنم.

فایل‌های ضمیمه
.pdf  American Accent Training.pdf (اندازه: 2.15 MB / دانلودها: 38)

10-02-2011, 03:54 PM
ارسال: #7
با تشکر از جنابPejman ، کتابی که معرفی کردند :
Ann Cook, "American Accent Training - A Guide to Speaking and Pronouncing American English, 2nd edition"

[تصویر: b0ezkykwy8io1o3nunyv.jpg]
لینکهای قسمت audio کتاب رو پیدا کردم، میگذارم تا اگه احتیاج بود دوستان دانلود کنند:
حجم هر فایل حدود 70 مگ هست

10-02-2011, 08:25 PM (آخرین تغییر در این ارسال: 10-02-2011 08:31 PM توسط Pejman.)
ارسال: #8
McGraw-Hill’s Super-Mini American Idioms Dictionary (Second Edition) 2007
McGraw-Hill’s Super-Mini American Slang Dictionary (Second Edition) 2007

فایل‌های ضمیمه
.pdf  MGH_Super-Mini_American_Idioms_Dict.pdf (اندازه: 2.58 MB / دانلودها: 13)
.pdf  Super-Mini American Slang Dictionary.pdf (اندازه: 3.2 MB / دانلودها: 16)

13-02-2011, 02:18 PM
ارسال: #9
(10-02-2011 02:47 PM)mahyarelc نوشته است:  دوست عزیز ممنون...من منظورم این بود که یه منبعی باشه اصطلاحات روزمره امریکایی (مثلا همون چیزایی که تو friends گفته میشه) رو بیاد معنی کنه...چیزی که واقعا بکار بیاد...
سریال که من زیاد دیدم ...بجز 3 تا از مواردی که ذکر کردید، بقیه رو کامل(تا هر اپیزودی اومده باشه) دیدم...
در اصل میخوام بدونم ملت تو امریکا(یا جاهای دیگه) الان دارن چجوری صحبت میکنن (مثل فارسی که ما خودمون تو صحبت روزمره، خیلی کتابی حرف نمیزنیم...از لغات "خفن" و "ضایع" و اینا استفاده میکنیم) دنبال همچین چیزی هستم
منظورم اصلا برای امتحان و این موضوعات نیست...فقط برای تقویت زبان
امیدوارمم درست بیان کرده باشم
ممنون

یکی از کتابهای مفیدی که من در این زمینه دیدم کتاب Speak English like an American هست که پر از اصطلاحات و لغات روزمره هست. نسخه PDF کتاب به همراه فایلهای صوتی اون رو میتونید از لینک زیر دریافت کنید
http://www.4shared.com/file/HjHlAmUg/aud...h_lik.html

The best way to predict the future is to invent it
13-02-2011, 02:32 PM (آخرین تغییر در این ارسال: 13-02-2011 02:35 PM توسط mahyarelc.)
ارسال: #10
(13-02-2011 02:18 PM)Zari نوشته است:  یکی از کتابهای مفیدی که من در این زمینه دیدم کتاب Speak English like an American هست که پر از اصطلاحات و لغات روزمره هست. نسخه PDF کتاب به همراه فایلهای صوتی اون رو میتونید از لینک زیر دریافت کنید
http://www.4shared.com/file/HjHlAmUg/aud...h_lik.html
ممنون...البته این کتاب رو قبلا حدودا نصفشو خونده بودم
به نظرم کتاب خوبیه(باتوجه به اینکه فایلهای صوتی هم داره ) ولی شاید یکم قدیمی و کم کاربرد باشه...بازم ممنون

یک کتاب دیگه که بهم معرفی شده، کتاب English Collocation in Use هست، اونطوری که تو مقدمش خوندم کتاب خوبی میتونه باشه(متاسفانه بصورت صوتی چیزی همراهش نداره)
این کتاب برای تصحیح writing و speaking هست...طوری که گفته، من نوعی بعنوان یک خارجی ممکنه یک سری جملات رو بکار ببرم که طرف مقابل بفهمه چی میگم، اما از کلمات صحیح (که یه native استفاده میکنه) استفاده نکنم،درضمن اصطلاحات مشخصی در موارد مختلف اجتماعی آورده شده(دسته بندی کرده)...طبق گفته کتاب، قراره این مشکلات برطرف بشه(انتشارات Cambridge)

هدف اولیه من شاید بشه گفت آشنایی با فعل های پرکاربرد مرکب هست (مثلا carry out، get off و ...) که فکرمیکنم ممکنه پرکاربرد باشن
بقیه دوستان هم اگه نظری دارن خوشحال میشم بدونم

پرش در انجمن:

بازدیدکنندگان این موضوع: 1 مهمان