رتبه موضوع:
  • 9 رای - 4.56 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا
18-01-2011, 04:36 AM (آخرین ویرایش در 28-02-2014 10:01 PM توسط ForeverBlue.)
ارسال: #1
روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا
در این تاپیک به مسایل مربوط به گرفتن ویزای تحصیلی ایتالیا پرداخته خواهد شد.

راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز
 
01-02-2011, 01:37 PM
ارسال: #2
بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت ایتالیا
در این تاپیک به مسائل مربوط به روادید و موضوعات کلی درباره سفارت ایتالیا می پردازیم.این تاپیک یک تاپیک کلی است به همین دلیل اگر برای سوال شما تاپیکی جزئی تر وجود دارد حتما سوال خود را در ان تاپیک مطرح بفرمایید

کسی که دروغ بدخواهان را می پذیرد احمق است نه دشمن
کسی که از روی بدخواهی دروغ می گوید دشمن است نه احمق
و کسی که شهامت گفتن حرفش را رودررو ندارد دشمنی احمق است

جنگ، صلح است. آزادی، بردگی است. نادانی، توانايی است
01-02-2011, 01:42 PM
ارسال: #3
مدارک لازم برای ویزای ایتالیا
در این تاپیک به مسایل مربوط به مدارک لازم برای ویزای تحصیلی در کشور ایتالیا پرداخته خواهد شد

کسی که دروغ بدخواهان را می پذیرد احمق است نه دشمن
کسی که از روی بدخواهی دروغ می گوید دشمن است نه احمق
و کسی که شهامت گفتن حرفش را رودررو ندارد دشمنی احمق است

جنگ، صلح است. آزادی، بردگی است. نادانی، توانايی است
02-02-2011, 12:31 AM
ارسال: #4
شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های ایتالیا
در این تاپیک شانس پذیرش از دانشگاه های ایتالیا بررسی خواهند شد.

کسی که دروغ بدخواهان را می پذیرد احمق است نه دشمن
کسی که از روی بدخواهی دروغ می گوید دشمن است نه احمق
و کسی که شهامت گفتن حرفش را رودررو ندارد دشمنی احمق است

جنگ، صلح است. آزادی، بردگی است. نادانی، توانايی است
08-04-2011, 12:13 AM (آخرین ویرایش در 08-04-2011 12:16 AM توسط Mohammad.)
ارسال: #5
RE: مدارک لازم برای ویزای ایتالیا
مدارک لازم جهت تشکیل پرونده اولیه برای دریافت ویزای دانشجویی برای دانشجویان متقاضی دانشگاه های انگلیسی زبان ایتالیا:
1) ترجمه دانشنامه و ریز نمرات به ایتالیایی + 1 کپی
2) اصل مدرک زبان + 1 کپی
3) Course Description به انگلیسی
4) سه قطعه عکس 3*4 رنگی پشت نویسی شده به لاتین
5) دو نسخه کپی صفحه اول پاسپورت
6) ترجمه شناسنامه به ایتالیایی در صورت درخواست دانشگاه.
7) دو نسخه پذیرش دانشگاه (فقط در مورد دانشجویانی که موفق به اخد پذیرش شده اند)
لازم به ذکر است که دانشجویان واجد شرایط تنها در بازه زمانی بین 17 تا 28 فروردین 1390 امکان تشکیل پرونده دارند و تشکیل پرونده خارج از بازه زمانی یاد شده امکان پذیر نیست.
همچنین دانشجویانی که مدرک تحصیلی آنها به انگلیسی باشد امکان تشکیل پرونده را نخواهند داشت.

<< Open The Gate and Let Me Follow The Uncurving Path >>
16-04-2011, 01:32 PM (آخرین ویرایش در 16-04-2011 01:33 PM توسط Mohammad.)
ارسال: #6
RE: مدارک لازم برای ویزای ایتالیا
طبق ایمیلی که دانشگاه پلی تکنیک میلان به دانشجویان ایرانی زده، دانشجویانی که در بازه زمانی بالا موفق به تشکیل پرونده نشوند، احتمالا در ماه May سفارت مجددا تاریخی را برای این منظور اعلام خواهد کرد.

<< Open The Gate and Let Me Follow The Uncurving Path >>
20-06-2011, 01:54 PM
ارسال: #7
RE: مدارک لازم برای ویزای ایتالیا
سلام
ببخشيد سفارت براي مدرك زبان بجز تافل و ايلتس مدارك ديگري كه خود دانشگاه پلي ميلان قبول دارد را قبول ميكنند
21-06-2011, 01:01 AM
ارسال: #8
RE: مدارک لازم برای ویزای ایتالیا
(20-06-2011 01:54 PM)amir2011 نوشته:  سلام
ببخشيد سفارت براي مدرك زبان بجز تافل و ايلتس مدارك ديگري كه خود دانشگاه پلي ميلان قبول دارد را قبول ميكنند
سلام،
مدارک زبان مورد تایید سفارت :
IELTS 6
TOEFL ibt 80
TOEFL PBT 451
TOLIMO 800
MCHE 60
چنانچه مدرک زبان شما در این لیست نیست برای اطلاعات دقیق تر با خود سفارت تماس بگیرید.

<< Open The Gate and Let Me Follow The Uncurving Path >>
14-09-2011, 03:26 AM
ارسال: #9
RE: ویزای تحصیلی ایتالیا
برای گرفتن ویزا چیکار باید بکنیم ؟ چه مدارکی میخاد ؟ چه زبونی ؟ و ایا باید کپی برابر اصل باشه ؟
چقدر در حساب خودت یا پدرت باید باشه؟
ایا باید نوبت بگیری؟ از چه سایت ؟
چند وقته ویزا میدن ؟
شنیدم باید فیش حقوقی کسی که تورو ثاپورت میکنه 2 ملیون باشه ؟ این درسته ؟ ولی این کاملا با سازمان dsu متفاوت هست و چی کارش باید بکنیم؟
بعد از گرفتن ویزا چند وقت فرصت داری از ایران خارج بشی؟
چطوری باید پولو از کشور خارج کنی ؟ حساب بین الملل یا با ساک ؟ چقدر میتونی ببری؟ تو اونجا میتونی تو بانک حساب باز کنی؟
گفته بودین دانشگاه میلان 3000 این یعنی چی؟ به یورو هست؟ سالیانس؟
14-09-2011, 01:58 PM
ارسال: #10
RE: مدارک لازم برای ویزای ایتالیا
سلام.
فقط همینا؟
پس فیش حقوقی و یک فیش از حساب پدرت که توش پول باشه نمیخاد؟
من متوجه این جمله نشودم:
همچنین دانشجویانی که مدرک تحصیلی آنها به انگلیسی باشد امکان تشکیل پرونده را نخواهند داشت.


موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  روادید (ویزا) گردشگری ایتالیا comer 44 4,888 08-07-2014 08:02 PM
آخرین ارسال: Mr-Voltage

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان