رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.57 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
راهنماي دانشگاه براي مقطع كارشناسي و کارشناسی ارشد
17-01-2011, 04:30 AM (آخرین ویرایش در 18-01-2011 04:44 AM توسط spt.)
ارسال: #1
مدارک لازم برای ویزای آلمان
در این تاپیک به مسایل مربوط به مدارک لازم جهت ارایه به سفارت آلمان برای ویزای تحصیلی پرداخته خواهد شد.

شما میهمان آکادمیا کافه هستید!
بفرمایید چایی!!!!: ) : ): )
17-01-2011, 04:52 AM (آخرین ویرایش در 22-01-2013 09:21 PM توسط Mr-Voltage.)
ارسال: #2
راهنماي دانشگاه براي مقطع كارشناسي و کارشناسی ارشد
در این تاپیک مسائل مربوط به پذیرش در کشور آلمان برای مقاطع لیسانس و فوق لیسانس مطرح می شود. این تاپیک یک تاپیک کلی می باشد و درباره مسائل جزئی تاپیک هایی جداگانه وجود دارد.لطفا تنها در صورتی که برای سوال شما تاپیکی مجزا تعریف نشده از این تاپیک استفاده بفرمایید.
با تشکر

شما میهمان آکادمیا کافه هستید!
بفرمایید چایی!!!!: ) : ): )
20-02-2011, 02:15 AM (آخرین ویرایش در 20-02-2011 02:16 AM توسط m0h3n.)
ارسال: #3
RE: مدارک لازم برای ویزای آلمان
اقامت دائم/روادید بلند مدت
ساعت کار بخش روادید:
فقط با تعیین وقت قبلی از طریق
(15.3 شماره تلفن 39991499 ( یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت 7 صبح الی 0
رسیدگی به درخواست حدود ٨ تا ۱۰ هفته بطول می انجامد. در موارد استثنایی این مدت طولنی تر هم می شود.
علاوه بر این باید در نظر داشت که به دلیل کثرت تعداد مراجعین ٬ امکان چند هفته انتظار از تعیین وقت تا زمان مراجعه وجود
در برنامه ریزی خود به این نکته دقت کنید. K دارد. لطفا
مراجعه شخص درخواست کننده الزامی است !
فقط کسانی می توانند به سفارت آلمان در تهران درخواست بدهند که اقامت دائمی در ایران داشته باشند. در غیر این صورت باید
درخواست را در کشور متبوع خود بدهند.
تذکر
• انجام کلیه خدمات بخش ویزا رایگان بوده. به غیر از هزینه صدور ویزا که در قبال دریافت رسید می باشد.
• فرم درخواست رایگان است.
• برای پر کردن فرم ها نیازی به دریافت کمک از دفترها یی که چنین خدماتی ارائه می دهند و دارالتحریرها نیست.
ارائه مدارک زیر برای کلیه متقاضیان الزامی است :
3 نسخه فرم درخواست صدور اجازه اقامت که بطور کامل و خوانا تکمیل و امضاء شده باشد. ·
درخواستهایی که بطور کامل تکمیل نشده باشند ٬ بررسی نمی شوند.
علوه بر این از سفارت برگه ای حاوی سوالت امنیتی دریافت می کنید که باید خوانده شده و ·
امضاء گردد.
( 3× 4 و 5 × 3 عدد عکس رنگی با زمینه روشن با قابلیت بیومتری به ابعاد ( 5 ·
سفارت به هیچ عنوان عکسهایی که قدیمی تر از 6 ماه باشند را قبول نخواهد کرد
گذرنامه معتبر امضاء شده و نیز یک کپی از صفحات 2 و 3 گذرنامه ( درخواست کنندگانی که ·
بیشتر از 16 سال سن دارند باید گذرنامه جداگانه داشته باشند. ).
ارائه بیمه درمانی مسافرتی هنگام دریافت ویزا ضروری می باشد. چنانچه در آلمان بیمه هستید و ·
یا بیمه خواهید شد ٬ ارائه بیمه برای مدت حداقل هفت روز کافی می باشد.
هزینه صدور ویزا به ریال. ( اسکناس های ده و پنج هرار ریالی پذیرفته نمی شوند. ) ·
سایر مدارکی که باید اصل و کپی آنها ارائه شود:
روادید کار و شغل
-1 گواهی کار ( قرارداد کار و غیره )
-2 گواهی های فعالیت های شغلی و یا سابقه کار در ایران.
-3 گواهی های تحصیلی و آموزشی در ایران
-4 زندگینامه
-5 گواهی معلومات زبان آلمانی یا انگلیسی
روادید برای تاسیس شرکت :
برنامه کار تجاری ·
مدارک مبنی بر تامین مالی ·
گواهی های فعالیت های شغلی و یا سابقه کار در ایران ·
گواهی های تحصیلی و آموزشی در ایران و گواهی معلومات زبان ·
زندگینامه ·
در صورتی که بیش از 45 سال دارید ٬ مدرکی در خصوص تامین هزینه ها در دوران سالمندی (گواهی حقوق ٬ ·
مستمری و بیمه )
روادید ازدواج:
2 کپی از شناسنامه و گذرنامه نامزد ·
دعوتنامه به صورت فرم ضمانتنامه طبق ماده 68 قانون اقامت از طرف نامزد که در آن هدف از اقامت که ازدواج ·
می باشد ٬ ذکر شده باشد. به همراه دو کپی ( دعوتنامه نباید بیش از 6 ماه از تاریخ آن گذشته باشد)
تاییدیه اداره ثبت احوال در آلمان در باره تاریخ تعیین شده برای ازدواج یا نامه ای در مورد انجام مقدمات ازدواج ·
همراه با ذکر نام نامزد ( و یک کپی )
شناسنامه متقاضی همراه با ترجمه رسمی از آن به آلمانی ( به برگه راهنما مربوط به تایید مدارک توجه شود ) و ·
یک کپی.
.در صورت ازدواج قبلی ٬ ترجمه رسمی و تایید شده طلقنامه و یک کپی ·
ارائه گواهی مبنی بر داشتن معلومات پایه زبان آلمانی بصورت ( مدرک امتحان استارت دویچ 1 ) از انستیتو زبان ·
آلمانی سفارت در تهران ( این مدرک را می توانید در طول چند هفته ای که انجام تشریفات ویزا طول می کشد ٬
کسب نمایید) .
پیوستن به خانواده :.
اصل سند ازدواج و ترجمه رسمی از آن به آلمانی ( به برگه راهنما مربوط به تایید مدارک توجه شود) ٬ و یک کپی ·
در صورتی که قبل طلق گرفته اید و طلق در سند ازدواج درج نشده است ٬ اصل طلقنامه همراه با ترجمه رسمی ·
و تایید شده از آن به آلمانی ( به برگه راهنما مربوط به تایید مدارک توجه شود) و یک کپی .
اصل شناسنامه متقاضی به همراه کپی و کپی شناسنامه همسر ·
2 نسخه فتوکپی از وضعیت اقامت همسر در آلمان ·
ارائه گواهی مبنی بر داشتن معلومات پایه زبان آلمانی بصورت ( مدرک امتحان استارت دویچ 1 ) از انستیتو زبان ·
آلمانی سفارت در تهران ( این مدرک را می توانید در طول چند هفته ای که انجام تشریفات ویزا طول می کشد ٬
کسب نمایید) .
چنانچه فرزند یا فرزندان شما همراهتان سفر می کنند ، لطفا مدارک زیر را هم ارائه دهید :
اصل شناسنامه فرزند یا فرزندان شما همراه با ترجمه رسمی آن به آلمانی ( به برگه راهنما مربوط به تایید مدارک ·
توجه شود) .
در صورتی که مطلقه هستید و می خواهید فرزندی از ازدواج قبلی را با خودتان ببرید: حکم دادگاه در مورد حق ·
حضانت فرزند یا فرزندانتان ٬ همراه با موافقت همسر قبلی مبنی براجازه خروج فرزند یا فرزاندان از کشور ٬
همراه با ترجمه رسمی آن به آلمانی ( به برگه راهنما مربوط به تایید مدارک توجه شود) .و یک کپی .
فرزندانی که بیشتر از 16 سال سن دارند باید گذرنامه جداگانه داشته باشند.
در خصوص به رسمیت شناخته شدن ازدواج های اتباع افغانی در ایران به نکات زیر دقت کنید :
ازدواج هایی که در سفارت خانه و کنسولگری های افغانستان در ایران به ثبت رسیده اند ٬ازنظر قوانین اسلمی اعتبار دارند ٬ اما از
نظر اثبات سند دارای اشکال هستند ٬ چون این اسناد ازدواجی که در ایران به ثبت رسیده اند با قوانین حقوقی افغانستان مغایرت دارند.
به همین دلیل دیوان عالی افغانستان در کابل این ازدواج ها را تنها در مدت یک ماه پس از تاریخ عقد به ثبت می رساند. در عوض
می توان برای ازدواج هایی که طبق مقررات به ثبت نرسیده و یا دارای اشکال هستند ٬ از دادگاه های افغانستان حکم شناسایی این
« اقرار نامه » ازدواج را گرفت . در این مورد دیوان عالی در کابل و نیز شعبه های آن در ایالت پس از صدور حکم مثبت ٬ سند
تنظیم می کنند که جایگرین سند ازدواج است .
را نیز قبول ندارند و درخواست می کنند تا تمام مدارک توسط سفارت آلمان در کابل « اقرار نامه » اما بعضی ازادارات آلمان این
بررسی شود که این امر مستلزم پرداخت هزینه است.
درخواست صدور ویزا جهت پیوستن به خانواده ٬ تنها بر اساس سند ازدواج های افغانی که در ایران صادر شده اند در حال
حاضر امکان پذیر نیست. همچنین تایید سند های افغانی توسط سفارت هم امکان پذیر نمی باشد.
دانشجویان :
پذیرش یا تاییدیه ارائه در خواست پذیرش همراه با دو کپی ·
اصل و ترجمه آلمانی و یا انگلیسی دیپلم ٬مدرک پیش دانشگاهی ٬ به همراه ریز نمرات ودو کپی. اصل و ترجمه ·
قبولی کنکور سراسری به همراه دو کپی .
اصل و ترجمه مدرک دانشنامه مقطع کارشناسی و ریز نمرات به همراه دو کپی.
اصل و ترجمه نمره پایان نامه دوره کارشناسی و دو کپی. ·
گواهی مربوط به تامین هزینه زندگی در آلمان مثل ضمانتنامه طبق مواد 66 الی 68 قانون اقامت که نباید حداکثر 6 ·
ماه از تاریخ صدور آن گذشته باشد با ذکر هدف از اقامت ( تحصیل ) یا گواهی دارا بودن حساب بانکی بلوکه
بالغ بر 8000 یورو ٬ همراه با کپی از هر مدرک Sperrvermerk شده
در صورت موجود بودن گواهی سابقه حرفه ای شما در ایران ·
متن کوتاهی به زبان آلمانی و یا انگلیسی در مورد دلیلی که باعث شده تا شما آلمان را برای تحصیلت انتخاب کنید. ·
روادید اقامت با هدف تحقیقات و مطالعات برای فوق دکترا و متخصصین :
گواهی مربوط به تحقیقات و مطالعات مورد نظر در آلمان و کپی ·
شرح کامل و با جزییات پروژه مورد نظر همراه با ذکر مفاهیم کلیدی علمی و کپی ·
گواهی های مربوط به زندگی حرفه ای و فعالیت در ایران ( اصل و کپی ) ٬ به همراه زندگی نامه ·
داانشنامه های دوره کارشناسی ٬ کارشناسی ارشد ٬دکترا با ترجمه آلمانی و یا انگلیسی یا سایر گواهی های تخصصی ·
و کپی .
گواهی مربوط به تامین مسائل مالی ( مثل گواهی دریافت بورس ) و کپی ·
امکان دارد که از شما مدارک دیگری نیز خواسته شود.
و فرزند خواندگی برگه های راهنماموجود است که در صورت درخواست از ( Au pair ) در ارتباط با روادید برای کار بعنوان پرستار بچه
طرف سفارت داده می شود.

.When one helps another, Both gain in strength
جهان هر کس به وسعت جهان فکر اوست !
24-07-2011, 09:27 AM
ارسال: #4
نقل قول:
1. آقا من تو شرکت پدرم کار ميکنم . تو فرم سفارت گفته فيش حقوقی هم لازم هست . من که از پدر خودم حقوق بانکی نميگيرم که فيش داشته باشم . چيکار ميتونم بکنم ؟ آيا 100% لازم هستش اين فيش حقوقی ؟
2. تو حساب من پول هستش ولی در گردش نيست . گفتن پيرينت 3 ماه قبل لازمه . ميخواستم ببينم موجوديه حسابم کافيه يا نه بايد حتماً پول تو حساب باشه و در گردش باشه ؟
25-07-2011, 05:53 AM
ارسال: #5
در کدام قسمت "فرم سفارت" ذکر شده که فیش حقوقی لازم هست ؟
در خصوص سوال دوم تنها تاییدیه میزان موجودی کافی هست و نیازی به در گردش بودن حساب نیست.

موفق باشید

25-07-2011, 11:43 AM
ارسال: #6
برای گرفتن موجودی, حدودن چقدر بايد تو حسابم باشه ؟

ويزا ديدار از بستگان:
گواهی اشتغال به کار از سوی کارفرما که در آن نو حرفه، سمت و سابقه شغلی ذکر شده باشد به همراه فيش حقوقی
07-03-2012, 01:53 AM
ارسال: #7
یکی از دوستان از من سوال کرده که

نقل قول:ببخشیدا یه سوال فنی داشتم : امروز رفته بودم صفارت واسه تایید مدارک ! یه کاغذ دیدم لوازم ویزای داشنجویی رو نوشته بود ! یه قسمت بود که گفته بود 8040یورو حساب بلوکه شده . این یعنی چی ؟ یعنی کلا باید پولو بخابونم تو حساب؟ نمیشه همینجوری یه گردش مالی از حساب گرفت و اونو برد سفارت ؟ آخه این همه پولو از کجا بیارم و بلوکه کنم ؟!؟!؟!؟

پاسخ :

معادل ریالی مبلغ مورد نظر باید در یک حساب بانکی بنام خود شما باشه و از بانک گواهی انگلیسی بگیرید که چنین مبلغی در حساب شما هست. (معادل ریالی و یورو در گواهی ذکر بشه)

همین گواهی برای مدارک سفارت کافی هست. بعد از اون می تونید پول رو از حساب خارج کنید ولی برای مصاحبه ممکن هست که دوباره از شما گواهی جدید بخوان که کمتر پیش میاد ولی امکانش هست.

07-03-2012, 09:36 AM
ارسال: #8
(07-03-2012 01:53 AM)m0h3n نوشته:  یکی از دوستان از من سوال کرده که

پاسخ :

معادل ریالی مبلغ مورد نظر باید در یک حساب بانکی بنام خود شما باشه و از بانک گواهی انگلیسی بگیرید که چنین مبلغی در حساب شما هست. (معادل ریالی و یورو در گواهی ذکر بشه)

همین گواهی برای مدارک سفارت کافی هست. بعد از اون می تونید پول رو از حساب خارج کنید ولی برای مصاحبه ممکن هست که دوباره از شما گواهی جدید بخوان که کمتر پیش میاد ولی امکانش هست.
محسن جان
ممنونم ازت
یه سوال دیگه هم دارم : اگه مثلا من از یکی از فامیلام که اونجاست این گواهی رو بگیرم (یعنی حساب اون که تو یه بانک آلمانیست) و اونم به عنوان پشتیبان مالی من شناخته بشه ، بازم باید حساب به نام من باشه و آیا همچین کاری میشه ؟

نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
07-03-2012, 08:36 PM
ارسال: #9
(07-03-2012 09:36 AM)amirhossein.gh نوشته:  محسن جان
ممنونم ازت
یه سوال دیگه هم دارم : اگه مثلا من از یکی از فامیلام که اونجاست این گواهی رو بگیرم (یعنی حساب اون که تو یه بانک آلمانیست) و اونم به عنوان پشتیبان مالی من شناخته بشه ، بازم باید حساب به نام من باشه و آیا همچین کاری میشه ؟

امیرحسین جان،

دو حالت داره، یا شما self-finance هستی یا ساپورت توی آلمان داری. داستان این دو حالت متفاوت هست.
در حالت اول باید حساب بنام خودت باشه و همه چیز مشخص باشه.
در حالت دوم کلا همه چیز برمیگرده که به کسی که ساپورت می کنه و اون باید گواهی حساب بانکی خودش رو برای شما نشون بده.

14-03-2012, 12:38 PM
ارسال: #10
با سلام خدمت اعضای زحمتکش فروم. ایشالا سال خوبی رو شروع کنید.
سوالی داشتم مبنی بر اینکه از چند نفر شنیدم که اگر رشته ای که اپلیکیشن میگیرم به زبان انگلیسی هم باشه باز هم سفارت آلمان مدارکی دال بر زبان آلمانی می خواد. (20 ساعت در هفته کلاس؟) من دقیقا متوجه نشدم. اگه کسی تجربه اش رو داره می تونه کمک کنه؟اگه مدرک زبان آلمانی هم بخواند کجا باید خوند؟ کدوم موسسه؟ چه مدت؟ممنون