رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درخواست راهنمایی برای پر کردن فرم های سفارت برای ویزای فنلاند
01-02-2011, 04:57 PM (آخرین ویرایش در 28-02-2014 10:18 PM توسط ForeverBlue.)
ارسال: #1
درخواست راهنمایی برای پر کردن فرم های سفارت برای ویزای فنلاند
اگر در پر کردن فرم های مربوط به سفارت و روادید مشکلی دارید می توانید در این تاپیک مطرح بفرمایید.

کسی که دروغ بدخواهان را می پذیرد احمق است نه دشمن
کسی که از روی بدخواهی دروغ می گوید دشمن است نه احمق
و کسی که شهامت گفتن حرفش را رودررو ندارد دشمنی احمق است

جنگ، صلح است. آزادی، بردگی است. نادانی، توانايی است
17-05-2011, 06:37 PM
ارسال: #2
RE: درخواست راهنمایی برای پر کردن فرم های سفارت
من تو نامه پذیرشم زده:
The study right is valid for 2.5 years. Aug 19,2011 - Dec. 31 2013
و من برای مستر پذیرش دارم
حالا با توجه به این ها من جواب این سوالات را در فرم سفارت چی بدم؟
ٌصفحه دوم:
1- When do you intend to move to Finland?
دقیقا بزنم همون 19 اگوست یا می شه یک روز (یا چند روز) جلو تر زد؟
ویزا هم دقیقا از همین تاریخ شروع می شه؟

2- How long do your intend to stay in Finland?
این را جواب بدم 24 ماه برابر دو سال ؟ یا طبق نامه پذیرش 2.5 سال؟

3- فرم را دستی پر کنیم یا فایل wordش که موجود هست را تایپ و پرینت و امضا کنیم؟؟

Whether you think you can or think you can't, you are right. Henry Ford

Nothing is impossible, the word itself says "I'm possible". Audrey Hepburn


02-02-2015, 01:18 AM
ارسال: #3
RE: درخواست راهنمایی برای پر کردن فرم های سفارت برای ویزای فنلاند
سلام  چند سوال از شما دوستان داشتم:
1- این قسمت place v date  رو کجا و چه زمانی باید بزنیم؟
2- در رابظه با امضا ایا باید امضای فارسی مون باشه یا انگلیسی؟
3- قسمت سکشن E رو خودمون باید تیک بزنیم یا تو سفارت اونا بعد از کامل بودن مدارکمون تیک میزنن؟
4- ایا Any employment certificatesمنظورش سابقه کار و بیمه و اینجور چیزاست؟
5-مواردی رو که در سکشن E خالی گذاشته ایا میشه خودمون چندتا از مقالاتمون رو و کتاب های چاب شدمون رو بزنیم؟
6- اگر نمره زبان نداریم میشه گواهی که از یک موسسه زبان در ایران گرفتیم رو بجاش بنویسیم؟
06-02-2015, 11:19 PM
ارسال: #4
RE: درخواست راهنمایی برای پر کردن فرم های سفارت برای ویزای فنلاند
(02-02-2015 01:18 AM)'marmarjan' نوشته:  سلام  چند سوال از شما دوستان داشتم:
1- این قسمت place v date  رو کجا و چه زمانی باید بزنیم؟
2- در رابظه با امضا ایا باید امضای فارسی مون باشه یا انگلیسی؟
3- قسمت سکشن E رو خودمون باید تیک بزنیم یا تو سفارت اونا بعد از کامل بودن مدارکمون تیک میزنن؟
4- ایا Any employment certificatesمنظورش سابقه کار و بیمه و اینجور چیزاست؟
5-مواردی رو که در سکشن E خالی گذاشته ایا میشه خودمون چندتا از مقالاتمون رو و کتاب های چاب شدمون رو بزنیم؟
6- اگر نمره زبان نداریم میشه گواهی که از یک موسسه زبان در ایران گرفتیم رو بجاش بنویسیم؟

 
سلام
1- متوجه سوال شما نشدم
2- من فارسی امضا کردم
3-اگر شک دارید در سفارت چک می کنن
4- بله درسته ترجمه سوابق تدریسی که فرمودید اینجا لازم دارید
5- بنظرم بنویسید ضرری نداره
6-بنظرم سفارت فقط ایلتس یا تافل را لازم داره ولی چون الزامی نیست مدرک زبان موسسه هم بد نیست

An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید!


موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت فنلاند Faraz 66 4,213 10-04-2015 05:20 PM
آخرین ارسال: saaaaam
  مدت زمان لازم برای گرفتن ویزای تحصیلی فنلاند Faraz 5 2,380 03-04-2015 02:23 PM
آخرین ارسال: marmarjan
  ویزای تحصیلی فنلاند spt 23 969 06-02-2015 11:15 PM
آخرین ارسال: saaaaam
  ریجکت شدن ویزای فنلاند و اقدامات پس از آن Faraz 15 1,767 04-02-2015 01:04 AM
آخرین ارسال: saaaaam
  گواهی بانکی bank statement برای ویزای فنلاند Faraz 18 3,474 13-01-2015 08:29 AM
آخرین ارسال: saaaaam

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان