|
داوطلبین کمک به کاربران از طریق مشاوره
|
|
21-05-2011, 02:34 PM
(آخرین تغییر در این ارسال: 23-05-2011 09:44 PM توسط Babak.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
داوطلبین کمک به کاربران از طریق مشاوره
در صورتی که مایلید تجربیات خود را به عنوان مشاور با دوستان و هموطنان خود به اشتراک بگذارید، لطفا در همین تاپیک اعلام آمادگی نمایید تا تنظیمات کاربری شما انجام شود.
مشاورین باید حداقل یک ماه سابقه عضویت در فروم و حداقل ۲۰ ارسال داشته باشند. «ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland لطفا سوالات خودتون رو روی فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند. |
|||
|
14-06-2011, 08:54 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: داوطلبین کمک به کاربران از طریق مشاوره
سلام
من از دانشگاه شهید بهشتی لیسانس حسابداری دارم و الان دانشجوی فوق مدیریت آی تی همون دانشگاه هستم.قصدم گرفتن ادمیشن از آمریکاست. تا الان هم امتحان جی مت و پی بی تی دادم.فکر می کنم اطلاعاتم در این دو زمینه بد نباشه. خوشحال می شم اگر بتونم کمکی به بقیه دوستان بکنم. با تشکر " یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم" |
|||
|
14-06-2011, 09:07 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
ممنونم نسیم عزیز از این که مایل به کمک به دوستان هستی. قطعا تجربیات شما مفید و راهنمای بسیار موثری برای کاربران خواهد بود.
من اطلاعات اضافی رو از طریق پیام خصوصی برای شما ارسال خواهم کرد. «ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland لطفا سوالات خودتون رو روی فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند. |
|||
|
24-10-2011, 12:16 AM
(آخرین تغییر در این ارسال: 24-10-2011 12:17 AM توسط amirHossein.)
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
من از a a اومدم سالهاست با شما دوستان آشنایی دارم .
۳ ساله تدریس رایتینگ تافل و آیلتس میکنم . تعداد پستام کمه و عضویت منم ۱ ماه نیست اینجا اما مشاوره تخصصی رایتینگ کسی خواست در خدمتم. |
|||
|
24-10-2011, 01:20 AM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام امیرحسین عزیز
از این که به جمع ما پیوستی بسیار خوشحالیم. با توجه به این که در AA سابقه طولانی دارید، نیازی به داشتن سابقه در اینجا ندارید. من شما رو به جمع مشاوران اضافه میکنم تا بتونید در انجمن مشاوره برای خودتون موضوع جداگانهای ایجاد کنید. «ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland لطفا سوالات خودتون رو روی فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند. |
|||
|
24-10-2011, 10:37 AM
(آخرین تغییر در این ارسال: 24-10-2011 10:54 AM توسط Shahab.)
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام به همه
منم مثل امیر حسین از اپلای ای ای اومدم و کمابیش با شما عزیزان و کاربرای اینجا، افتخار آشنایی مجازی دارم و خوب یکی از طرفدارای بابک عزیز ابتدا بگم منم پستام کمه اینجا اگه صلاح دید 20 تا پست بدم بعدنظرتونو درباره درخواستم بدید. من قصد مشاوره در زمینه مهاجرت به کانادا، تحصیل در کانادا، تحصیل پزشکی در کانادا از ابتدا ( به جز فارغ التحصیلان پزشکی ایران) رو دارم اما در زمینه های دیگم اطلاعات نسبتا خوبی دارم اما تو این 3 زمینه پیش تر مایلم مشاوره بدم. ---- یکم اطلاعات درباره خودمم بدم! من شهابم، مهاجر استانی استان سسکچوان کانادا، آزمایشای مدیکالو انجام دادم و ویزای اقامت دائمم تا چند ماه دیگه میاد. دانشجوی سال آخر مهندسی عمران دانشگاه آزاد واحد پرند هستم دی: و واسه M.Eng ترم سپتامبر 2012 درسمو تو دانشگاه سسکچوان رشته مهندسی سازه شروع می کنم و قبلش هم باید اپلای کنم و اسفندم امتحان تافل pbt دارم و سابقه امتحان زبان داشتم. |
|||
|
24-10-2011, 11:29 AM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
شهاب جان
کیه که Blue Sky رو در اپلای ابراد یادش رفته باشه. شما نیازی به معرفی و داشتن پست و سابقه نداری. ![]() تنظیمات شما انجام شده و میتونی موضوع خودت رو در انجمن مشاوره ایجاد کنی. ممنون که همیشه در کنار ما هستی و مایلی به همنوعات کمک کنی. برات آرزوی موفقیتهای بیشتر دارم. «ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland لطفا سوالات خودتون رو روی فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند. |
|||
|
03-01-2012, 03:49 PM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
دوستانی که تمایل دارید برای آزمون GRE General مشاور بشید در سایت، در این تاپیک یا از طریق پیغام خصوصی به من اطلاع بدید. فکر می کنم دوستانی که آزمون جدید رو داده اند اطلاعات به روزتری داشته باشند.
ممنون. سریعترین راه پیدا کردن تاپیک مرتبط با سوال شما، استفاده از Google Search سایت است (در زیر نوار بالایی صفحه).
از پاسخ دادن به پیغامهای خصوصیای که قابل پرسش در فروم باشند معذورم. هیچ گاه امید را از کسی نگیر، شاید این تنها دارایی او باشد. |
|||
|
03-01-2012, 09:04 PM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
(03-01-2012 03:49 PM)Pejman نوشته است: دوستانی که تمایل دارید برای آزمون GRE General مشاور بشید در سایت، در این تاپیک یا از طریق پیغام خصوصی به من اطلاع بدید. فکر می کنم دوستانی که آزمون جدید رو داده اند اطلاعات به روزتری داشته باشند.پژمان جان من شاید بتونم مقداری اطلاعات که دارم در این زمینه در اختیار بچه ها قرار بدم حالا تصمیم با شما است ممنون نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست آینده متعلق به کسانی است که در آرزوی آن هستند و به آن ایمان دارند سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرمآورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام میدهد که شما میگفتید غیرممکن است."
|
|||
|
04-01-2012, 12:59 AM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
ممنون امیر حسین جان از اعلام آمادگیت. بهت اطلاع خواهیم دید به زودی. موفق باشی.
سریعترین راه پیدا کردن تاپیک مرتبط با سوال شما، استفاده از Google Search سایت است (در زیر نوار بالایی صفحه).
از پاسخ دادن به پیغامهای خصوصیای که قابل پرسش در فروم باشند معذورم. هیچ گاه امید را از کسی نگیر، شاید این تنها دارایی او باشد. |
|||
|
|
بازدیدکنندگان این موضوع: 1 مهمان