|
تفاوت فاند و بورسیه و اسکالرشیپ و فلوشیپ و ...
|
|
06-01-2012, 03:26 AM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
تفاوت فاند و بورسیه و اسکالرشیپ و فلوشیپ و ...
دوستان مدتیه یک سوالی برای من بوجود آمده، شاید کمی ابتدایی باشه ولی گفتم ممکنه یک عده مثل من تعریف درستی از این اصطلاحات ندونند.
تعریف دقیق هرکدام از واژه ها و اصطلاحات فاند و بورسیه و اسکالرشیپ و فلوشیپ و سایر کمک هزینه های تحصیلی در چیه؟ تفاوت اینها در چیه؟ |
|||
|
06-01-2012, 03:45 AM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: تفاوت فاند و بورسیه و اسکالرشیپ و فلوشیپ و ...
(06-01-2012 03:26 AM)Bahram نوشته است: دوستان مدتیه یک سوالی برای من بوجود آمده، شاید کمی ابتدایی باشه ولی گفتم ممکنه یک عده مثل من تعریف درستی از این اصطلاحات ندونند.بهرام جان در ابتدا باید بگم که این لغات در وهله اول به کشور مورد نظر بستگی داره ما به طور پیش فرض آمریکا رو در نظر میگیریم! بورسیه لغت ترجمه شده به ازای تمام این لغات انگلیسی هست فاند هم یه لغت کلیه که تقسیم بندی میشه به: 1.RA/TA 2.Scholarships and Fellowships 3.Loans 4.Awards حالت اول رو که همه میشناسیم حالت دوم و چهرام شباهت زیادی به هم دارن. اکثر به دانشجوهای مشغول تحصیل بر اساس میزان پیشرفت تحصیلی و مدارج دست یافته و ... یک سری کمک های نقدی و غیر نقدی در قالب این اسم ها داده میشود که در واقع برشگتی نداره حالت دوم هم وامه که شما از دانشگاه میگیری و بنا به قرارداد باید بهشون پس بدی پس در واقع میتونم بگم در اکثر کشورا این تاعریف یکیه ولی خوب کمی تفاوت داره مثلا تو استرالیا خوب کلا چیزی به نام تماس با اساتید و RA به اون معنای آمریکا وجود نداره ولی خوب استاد بر اساس پروپوزال شما از جاهای دیگه پول میگیره
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست آینده متعلق به کسانی است که در آرزوی آن هستند و به آن ایمان دارند سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرمآورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام میدهد که شما میگفتید غیرممکن است."
|
|||
|
12-01-2012, 08:39 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
پس در واقع باید پول تحصیل رو خودمون بدیم //یا بعدا قسط بندی میشه ازمون میگیرن ؟/و تو کدوم یکی هزینه تحصیل کامل در میاد ؟
|
|||
|
13-01-2012, 09:29 AM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
اگر شما وام تحصیلی بگیرید، بعد از اتمام تحصیلی باید وام رو به صورت قسطی پرداخت کنید، ولی اگر بورسیه بگیرید حالا چه به صورت RA/TA یا Fellowship یا Scholarship دیگه پول رو پس نخواهید داد و این مبالغ به شما پرداخت خواهد شد. این که کدوم یک از اینها هزینه کامل تحصیل رو میده، خیلی بستگی به مقدار بورسیه داره نه نوع اون.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland لطفا سوالات خودتون رو روی فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند. |
|||
|
|
| موضوعات مشابه ... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
| تفاوت بین کارشناسی ارشد مبتنی بر درس (course based) و مبتنی بر تحقیق (research based) چیست؟ | ehsan | 3 | 191 |
21-09-2011 10:42 AM آخرین ارسال: Babak |
|
بازدیدکنندگان این موضوع: 1 مهمان