رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ترجمه مدارك دانشگاه آزاد
01-02-2011, 07:22 PM (آخرین تغییر در این ارسال: 08-02-2011 09:33 PM توسط Bahram.)
ارسال: #1
ترجمه مدارك دانشگاه آزاد
دوستان عزیز،
در این تاپیک مباحث مختلف پیرامون موضوع « ترجمه مدارك دانشگاه آزاد » بررسی خواهند شد. اگر چنانچه پرسش یا مطلب مفیدی در این زمینه دارید، در این تاپیک آن را مطرح فرمایید.

09-08-2011, 01:05 AM
ارسال: #2
RE: ترجمه مدارك دانشگاه آزاد
سلام خواهشا نمونه ترجمه لیسانس حقوق دانشگاه آزاد تهران جنوب رو بگذارید ممنون
20-02-2012, 06:47 PM
ارسال: #3
ترجمه مدارك دانشگاه آزاد
با اجازه صاحبنظران!
برای دانشگاه آزاد کاری ندارند که خود شخص مدرک را برده باشه یا نه! هر کسی می تونه ببره!

لطفا قبلا از ایجاد موضوع یا مطرح کردن سوال، حتماً مطالب قبلی را مطالعه بفرمایید.
لطفا در صورت مشاهده پست خلاف قانون، به جای پاسخ دادن، آن را گزارش نمایید.
با مطالعه قوانین و رعایت آنها در حفظ کیفیت فروم سهیم باشید.
در صورتی که نمی دانید سوالتان را در کدام تاپیک مطرح کنید، لطفاً به اینجا مراجعه نمایید!
20-02-2012, 06:54 PM
ارسال: #4
RE: کدام دارالترجمه را توصیه می‌کنید؟
امین جان تا جایی که من می دونم برای اینکه ساختمان مرکزی دانشگاه آزاد مدارکت رو تایید کنه باید خودت ببری. ولی وزارت علوم کاری نداره. پیک موتوری هم ببره قبول می کنه
20-02-2012, 06:56 PM
ارسال: #5
RE: کدام دارالترجمه را توصیه می‌کنید؟
من سه بار رفتم زیر نمره در حین تحصیل با گواهی اشغال به تحصیل بردم و اونها هم تایید کردند!
یکبار هم خانمم رفت واسه تایید ریز نمره و دانشنامه لیسانسم !
شاید شما راست میگید و قانونشون میگه که باید خود شخص باشه ولی کو قانون! اینقدر شلوغه که از من نه فیش وازیر وجه و خواستند و نه گواهی اشتغال به تحصیل!

خوش باشید!

لطفا قبلا از ایجاد موضوع یا مطرح کردن سوال، حتماً مطالب قبلی را مطالعه بفرمایید.
لطفا در صورت مشاهده پست خلاف قانون، به جای پاسخ دادن، آن را گزارش نمایید.
با مطالعه قوانین و رعایت آنها در حفظ کیفیت فروم سهیم باشید.
در صورتی که نمی دانید سوالتان را در کدام تاپیک مطرح کنید، لطفاً به اینجا مراجعه نمایید!
25-03-2012, 01:49 AM
ارسال: #6
با سلام
من فارغ التحصیل شدم.اصل مدرک من 2 ماه دیگه میدن.من کارت پایان خدمت هم دارم.الان موقت دادن.ریز نمرات با اصل مدرک میدن یا الانم میتونم .
هزینه ترجمه مدرک چه مقداره؟
آیا همه کشورا ترجمه مدرک به انگلیسی میخوان؟
25-03-2012, 01:59 AM
ارسال: #7
(25-03-2012 01:49 AM)fluid-mech نوشته است:  با سلام
من فارغ التحصیل شدم.اصل مدرک من 2 ماه دیگه میدن.من کارت پایان خدمت هم دارم.الان موقت دادن.ریز نمرات با اصل مدرک میدن یا الانم میتونم .
هزینه ترجمه مدرک چه مقداره؟
آیا همه کشورا ترجمه مدرک به انگلیسی میخوان؟
بسته به رشته ای که میخاین اپلای کنین ( که حتما رشته انگلیسی زبان اقدام میکنین ) به اون زبون باید ترجمه بشه
برای ماها ، در 99 درصد موارد به انگلیسی باید ترجمه بشه

نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
آینده متعلق به کسانی است که در آرزوی آن هستند و به آن ایمان دارند
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
25-03-2012, 02:16 AM
ارسال: #8
(25-03-2012 01:49 AM)fluid-mech نوشته است:  من فارغ التحصیل شدم.اصل مدرک من 2 ماه دیگه میدن.من کارت پایان خدمت هم دارم.الان موقت دادن.ریز نمرات با اصل مدرک میدن یا الانم میتونم .
الان هم میتونید درخواست ریزنمرات بدهید، ریز نمراتی رو که دانشگاهتون تائید کرد میبرید (یا خود دانشگاه میفرسته) بین الملل دانشگاه آزاد که تائید کنه، بعد میبری دارالترجمه به تعداد لازم ترجمه میکنی

گردش هستی جز بر مدار محبت نیست و محب جز آرامش محبوب نخواهد؛ آرامشی که دنیای ناهموار را به خانه‌ای امن بدل می‌کند و بهار فرصت آغازی دوباره است؛ آغاز دوباره رابطه‌های دوست داشتنی...
---
The Great Thing in This World is Not So Much Where We Are, But in What Direction We Are Moving
----- The New Beginning -----
25-03-2012, 03:46 AM
ارسال: #9
(25-03-2012 01:59 AM)amirhossein.gh نوشته است:  بسته به رشته ای که میخاین اپلای کنین ( که حتما رشته انگلیسی زبان اقدام میکنین ) به اون زبون باید ترجمه بشه
برای ماها ، در 99 درصد موارد به انگلیسی باید ترجمه بشه
اره دیگه چون من فقط انگلیسی بلدم پس برم حدود 10 تا ترجمه بگیرم
راستی مهر دادگستری هم الان بزنم یا نه؟
واینکه اینا ی وقت تاریخ انقضا که نداره؟
25-03-2012, 11:05 AM
ارسال: #10
(25-03-2012 03:46 AM)fluid-mech نوشته است:  اره دیگه چون من فقط انگلیسی بلدم پس برم حدود 10 تا ترجمه بگیرم
راستی مهر دادگستری هم الان بزنم یا نه؟
واینکه اینا ی وقت تاریخ انقضا که نداره؟
ترجمه تاریخ انقضا نداره....بر خلاف اونچه که بعضیا فکر میکنند......دادگستری هم بزنید......تعداد هم بستگی به خودتون داره